Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Haydi Patiler Yeme Aktivitesi in İstanbul

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nevizade aktivitesi hakkında şimdiden bişeyler sallıyım bari...

11 Eylül cumartesi olabilir.
Saat 14'te 3.Ahmet Çeşmesi nin orada Tophane de buluşulur.
Kadıköy tarafında ise 13:20 vapuruna yetişebilmek amacıyla
13 te haldun taner önünde buluşulur. Karşıda oturanlar ise yine o saatlerde Galatasaray Lisesi önünde buluşur ve oradan aşagıya dogru yuvarlanırlar hemen indiginizde karşınızda 3. Ahmet Çeşmesini bulacaksınız. Ondan sonra tophanedeki muhteşem nargilecilerden biri olan Osmanlı Nargile ye gidilir. Oradaki sadrazam köşesi vs var 20 kişilik o köşeyi biz kapatırız. Orada isteyen nargilesini içer, isteyen dürüm döner, adana vs yer isteyen kumpir falan yer her bok var orada. Ondan sonra 18 gibi oradan kalkılır. 2 yada 3 taksiyle tekrar İstiklale çıkılır. Taksilerin tanesi 2milyona geldigi için taksinin içindeki herkese max 500 bin düşecek. Sonra nevizade yada çiçek pasajındaki yerlerden birine akılır. Bunlar içinde ise Mest(Nevizade), Akdeniz(Nevizade), Aslanım(Nevizade), Çınaraltı(Nevizade), Sanat(Nevizade), Gideros(Nevizade) , Mahzen(Çiçek Pasajı) favoriler arasındadır ve gidilebilir yerlerdir. En çok hangisi bizim gibi bir gruba uyar diyorsanız ve saat 19 gibi Çınaraltı derim. Evet herkes fikrini yazsın.[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
Mesaj tarihi:
said:
DoGMeaT, 29 Ağustos 2004 13:17 tarihinde demiş ki:
bellow ben dogmeatlerdeyim ben prawler
gelsene bahçeşehire takılalım

abi bahçeşehiri boşver migrosta buluşalım msn e gelsenize :) 1. beylikdüzü buluşma şenliği gerçekleitirelim :) [signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :)
[email protected]

[Bu mesaj Bellow tarafından 29 Ağustos 2004 13:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ben prawler (log in log out kasıyor da)
gece kalmaya bana gelebilir kadıköydeki bazı arkadaşlar evim o tatilde boş olur ( tabi kız arkadaşlarımdan biri bizde olmazsa :P )
Tabi olayı abartmamak şarıtla..
Bu arada daha erken de buluşabiliriz yani bence en uygunu 2 gibi tophane 11 eylülde
[signature][hline]dandirk bi playlisitim
bir iki dostum
biraz umudum
bide uykum var

[Bu mesaj DoGMeaT tarafından 29 Ağustos 2004 13:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 29 Ağustos 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
Saat 19 da Çınaraltı diyorsun, karşıya geçecek insanları unutuyorsun.. Ne yaptın 19 yaa... 10 da buluşulup bütün gün eğlenilmeli :)

bende karşıya geçiyorum be babacım yapma yani en son nevizadeden dondugumde gece 3 bucuktu yani :)
ama sizin oraya taşıt falan yoksa dönülür tabi[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Mesaj tarihi:
said:
_-Sturm-_, 29 Ağustos 2004 13:20 tarihinde demiş ki:
Saat 19 da Çınaraltı diyorsun, karşıya geçecek insanları unutuyorsun.. Ne yaptın 19 yaa... 10 da buluşulup bütün gün eğlenilmeli :)

ewt bence de[signature][hline]yanlızlık, hayatta yanlız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yanlız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
tmm abi kendi kafama göre zirve düzelemiyorum heralde. herkes modifie etsin fikrini soylesin sizce kaç olsun?[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -*
Mesaj tarihi:
said:
Natural_Jedi, 29 Ağustos 2004 12:37 tarihinde demiş ki:
ortaköy kadar sıkıcı bi mekan daha yok.

lol daha neler bole ac karnina me$hur ortakoy kumpiri ondan sonra sahilde bira sonrada $inoda bi nargile attinmi oh keyife keyif demiyon[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
  • Yeni Oluştur...