CrayTotem Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Praw dün bizim ewde konakladı bu gece kimde =D[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 abi o kafayala bu kadar cekebildisek yeter :)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya dogmeat etkisiz eleman almışım telefonu kız arkadaşlarımal konuşuyorum 3 üncü konuşmayı bitirdim adama sordum napıyon diye, duydun mu konuştukalrımı diye yok diyo hatırlamıyorum birşey hay Allam nelerle uığraşıyoruz ya şaduman abey ööle işte ööle diyorum sen ne diyosun bu konuda şaduman ağabey: abi bugün arkadaşının telefon muhabbetini dinlemeyen, yarın ossuruğunu dinler'' yaa yaaa[signature][hline]it's teargas in my eyes //Gizli bahçem //A$kımın resmi //Online gaming site şeysi..
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ben slash ugur yeni üyelik açtım resimleri birazdan upload etmeye başlıyacam albüme[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
_SLasH_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 tamam resimleri solonor a yolladım o koyuyor. Aaaa ben bu resmi çok begendim öldüm bittim bu olmazsa yaşayamam diyorsanız 5 milyona a3 kuşe kagıda baskılarını satıyorum. Off çok pisim daha 2. günden ticarete döktüm :) resimlerin orjinalleri 2-3mb civarında ve 72dpi 48bit tir.[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986
MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hele dur bi balonun patlasın :P[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
Solonor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Evet resimler geldi taze taze buyrun. :) Grup fotoğrafı @ Kristal Büfe Grup fotoğrafı @ Kristal Büfe v1.1 Gilean ve _SLasH_ tequila larıyla. Paticik içki masasında. :) (dikkatli bakanlar arkada tuncayı bile göreceklerdir.;)) Ben ve Eagle_dnz nargile kafe de dumandan bayıp dışarı çıkmışkene(bilmeyenlere ben sağdakiyim) Paticik Users@Nargile Café[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Estel vs Disappear Disappear Estel[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür.DeviantArt Gallery[Bu mesaj Estel_Anorien tarafından 29 Ağustos 2004 03:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ezildim yahu hukmen galipsin estel bohuhu kozler cok ho$ mavi mavi cikmi$ heheh[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii.... [Bu mesaj Disappear tarafından 29 Ağustos 2004 03:27 tarihinde değiştirilmiştir]
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 YÜRRÜYÜN BE! :) Dis gelmiş,banada haber etmemiş haa...Vay anasını..Bak bak... *!benden gizli dünya dönüyor anasını satiim diye düşünür* *!Topiğe "Yeme Aktivitesi" diyerek önceden bakmadığını ve aldığı 6 kiloyu belli etmez*[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! O Şimdi Londoncu
Angelfire Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 hoca senin aldığın 6 kilo 2 günde erir sarf ettiğin enerjiyle yani batmasın o 6 kilo[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone...
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 eheh :) tabii,1 ay kas gücünde 1 ay geriye gitmek çok daha ağlatıyor yanlız...
Disappear Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 solonorun son resminde tirnak yemiyom aaa =p herkes tirnak yiyon diyo orda tavlada cok pis yeniliyodum dusunurken yanagimi ka$iyom =p bu arada genede aldim tavlayi eheh =p[signature][hline]duty ... honor ... courage... *cough* semper fiiiii....
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Heyt be telefonla çekilmiş ama güzel çıkmışım yine resimde... peh peh peh. :P[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 walla dün çok eğlendim herkeside çok sefidm teşekkür ediyorum hepinize. saygılar sefgiler.[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ya :( benim niye haberim yoktu yaa bende cuma ne yapcam diye düşünüyodum kafayıda bulmuşsunuz :([signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 oo topic açılıo bi baksanız ne güzel eğlenirdik hem ben bütün yolu tek geldim bellow,sen olsan bnak 2 kişi gelirdik ooooh. edirneye yakın biryerde oturuyozda bellola :)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 çok az foto çekmişiz cidden,rakı sofrasında ahmet kaya,ibo söyleyip coştuğumuz an unutulmaz:-)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 bugünde ortaköye iniyoz :P 15 de yenitürkünün konseri akşam 21.00 dada duman varmış ama nerde çıkıyo bilmiyom :) kızlardan öğrencem hem tanışırım ahanda taktik ben - duman konseri nerde veriyor kızlar - x yerde ben - adın ne :)[signature][hline]Cafede biz : Abi biz masaüstü yapcaktık. Cafe Sahibi: ???!!! Biz : Abi masaüstü yapcaktık yapabilirmiyiz ? Sahibi : De get hede hödö Biz : Abi noluyo AHH vurmasana biz ne dedik. Sahibi : Lahevla sapıklar gidin başka yerde masaüstü masaaltı yapın... Biz : asdasdas kopar.... Bu flimde geçen hikaye ve karakterler hayal ürünüdür.
Gilean Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Organizatörün kralı geldi:Devde internet kesik olduğu için giremedim..zaten şu an net cafedeyim..gelelim buluşmaya..bence süperdik...baya eğlendik..içme aktivitesi yerindeydi..bir dahakine nevizade aktivitesi düzenleyeceğiz slash ile..bizi izlemeye devam edin:D[signature][hline]Apache, 26 Ağustos 2004 00:09 tarihinde demiş ki: bende akrabalarıma selam gönderiyorum bu thread aracılıglya
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Bellow imzayı kısaltıp small tag ine alırsan gözümüz rahatlar.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery
Batilc Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 amaan bizim mekana geliyolar yaw ortakoye de ne konseri bea:) gel bulusalım kızlarla tanısalım dicem ama daha demin baska bi prog yaptım agzına tukureyim:)[signature][hline]We Must Be The Ones Who Believe Illiuvatar But In Fact There'sn't An Illiuvatar, So Resume Your Believes, Don't Be Astonished At Your Thoughts Yeniden Baslasak , Patates mi yesek? Delirtmeyin Beni
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ohh ohh ortaköye yola çıkıyoz birazdan kızlarla filan takılırdık euheu (imzayı dğeiştirdim artık çok şikayet geldi :) )[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected]
Natural Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 ortaköy kadar sıkıcı bi mekan daha yok.[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. :rock::rock::rock:
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 biz beylikdüzünde yaşıyoruz bebekten taşınıp buraya geldik artık anla neler çektiğimi :) dağ başındayız leyn sadasd[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected]
Öne çıkan mesajlar