FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Bi arkadasla boyle bir rota belirledik gezmeyi planliyoruz. Daha onceden gitmis arkadaslar varmidir? Nerelere gidilmelidir neler yapilmalidir neler yapilmamalidir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ben 2 defa gittim yol notları www.varunagezgin.com da var ocak sonu gibi tekrar bir tur var eskişehir merkezli katılmak isterseniz facebook sayfasından ulaşabilirsiniz varuna gezgin cafe del mundo sayfasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Tamam cok saol. Sayfadan request yolladim. Bizde 2 Subatda basliyoruz geziye, 18 subata kadar. Rotayi Malezya, Singapur, Tayland olarak dusunduk. Ilk defa gidecegimiz icin nerde kac gun kalicagimizi kestiremiyoruz.3 gun Malezya 3 gun Singapur geri kalanida Taylanda Bangkok, Puket, Papaya olabilir.Senin tavsiyen nedir? Birde 3 unden hangisinde elektronik daha ucuzdur? Digital Camera ve Laptop ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Dalış merakın var ise, en basitinden bir open water sertifikası al git. Pişman olmazsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 malezyada ucuz elektronik. Puket pattaya leş yerler.çok fazla vakit harcamayın. Adalara takılın koh tao koh phangan koh pipi falan.singapurda 2 gunluk yer.cok fazla yapılcak şey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 elektronik orlarda ucuz ama çok dikkat et. çinlilerden almamaya çalış. adamlar direk kazıklıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Bende çok gitmek istiyorum oralara hemde gidip böyle 6 ay filan kalmak istiyorum bir takım skill caplerimi arttırma amaçlı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 aids Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Soris said: Bende çok gitmek istiyorum oralara hemde gidip böyle 6 ay filan kalmak istiyorum bir takım skill caplerimi arttırma amaçlı aha wowcu! :) abi orda anca grind skill capini arttirirsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Red said: aids aids demisken, video ya bakin :). Pattayadaki kizlar http://www.bookmarkin.com/video/japon/sokakta-pazarlik-yapan-kizlar-walking-street-girls-pattaya-video_77c3f9889.html Gerci kiz mi ladyboymu bilmem artik. Doluymus orda, basimiza bisey gelmez isallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Valla gidicem abi phuket i çok merak ediyorum zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 1- Singapurda sakin sakiz cigneme yasak ve cok agir cezalari var 2- Trende yemek yemenin 500$ cezasi var asla yemek sokma 3- Sigara icme disarsi haric bunlari bil yeter :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 yapma yawww hadi yemegi sigarayi anladimda sakiz ilgincmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2011 sakız artık yasak değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Birde Tayland da kiz bulma durumunda, odada ladyboy cikma ihtimali varmis.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Benim arkadaş phukette kafa güzelken otele götürdü birini, o kadar da ikaz ettik eleman o die, gece odadan bi çığlık geldi arkadaş koştu geldi abi o harbiden mallıymış die ahah, düşündüğümde bile gülüyorum hahah :D. Bu arada şimdi Tayland fln ana baba günü high-season olduğu için. Bizim yaz mevsimi onlarda low-season. Bir arkadaşta Singapura exchange gitmişti, 6-7 ay dolaştı, Malezya, Endonezya, Vietnam, Tayland, ayrıca dalgoç kendisi, dalmıştı bir kaç kez. Sorarım bi unutmassam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
patiseek Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2011 Bu bangkok'a yazın bi gidelim diyoruz , eğlenceli midir ? Fiyatlar ne alemde burada , otel , gece hayatı vs ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 fixmen said: Benim arkadaş phukette kafa güzelken otele götürdü birini, o kadar da ikaz ettik eleman o die, gece odadan bi çığlık geldi arkadaş koştu geldi abi o harbiden mallıymış die ahah, düşündüğümde bile gülüyorum hahah grinning smiley. Bu arada şimdi Tayland fln ana baba günü high-season olduğu için. Bizim yaz mevsimi onlarda low-season. Bir arkadaşta Singapura exchange gitmişti, 6-7 ay dolaştı, Malezya, Endonezya, Vietnam, Tayland, ayrıca dalgoç kendisi, dalmıştı bir kaç kez. Sorarım bi unutmassam. abi bizde ondan korkuyoruz yaa bide bazilari war ole guzel oluyoki anlamasi mumkun diil yani odada cikaricak 35cm. arkamiza bakmadan kosucaz sonra... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 patiseek said: Bu bangkok'a yazın bi gidelim diyoruz , eğlenceli midir ? Fiyatlar ne alemde burada , otel , gece hayatı vs ? Bizde su an kalicak yer arastirmasindayiz. Malezya icin hostel sectik fiyatlar uygun gunluk 15 usd civari. http://www.hostelworld.com/ den bakabilirsin. Singapur da sacma sapan hosteller war odalar 16 kisilikden baslio 28 kisilik vs. En kucuk oda 4 kisilik o yuzden otel bakioruz. Taylanda daha bakmadik bisiler bulunca yazarim buraya. Bu arada yazin derken bizdeki yazi kasdediyosan , ustdeki arkadasin dedigi gibi orda sezon olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trias Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 o bölgelerde bizim bildiğimiz kış yok zaten. Kış demek çok yağmur demek, çok da dert değil, yağmur sıcak damlıyor. Tayland da estetik cerrahi çok gelişmiş(miş). Bakarak dönmeleri ayırt etmenin imkanı yok. Bangkokun ünlü sokağında (adını hatırlayamadım) çizmelerinin rengini farklı giyiyorlar demişti rehber. edit: Para varsa tayland'da 5 yıldızda kalın, süper kalite oteller. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Razu Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Kuala Lumpur için Tiara Guesthouseun(adresini verdiğin siteden bulabilirsin) hemen yanında bir hostel var adını şimdi hatırlayamadım ama baya güzel bir hosteldi ve fiyatları da uygun. singapur içinse sleepy sam's ı tek geçerim. yeri çok güzel ve sakin. eğer sleepy sam's de kalırsanız yandaki restaurantta mee goreng yemeden ve lime juice içmeden gelmeyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Malezya,Singapur,Tayland icin elektronik fiyatlarini gosteren bir alisveris sitesi biliyormusunuz ozellile Digital fotograf makinesi ve Laptop? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Gittim geldim hayatimin tatilini yapmis oldum herkeze tavsiye edilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2011 fotolar ve gezi notlari ekleyebilirsen super olur. gidecekler icin faydali olacaktir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 2, 2011 5000 tane foto cekmisim :) guzelleri secip facebook a koydum, gormek isteyen arkadaslar pm atabilir. En onemli gordugum seyleri yaziyim buraya. Ucak bileti bulabileceginiz en ucuz site www.orbitz.com cok arastirdim daha ucuzu yok. www.travelocity.com die bi site var yanina bile yaklasmayin bi ara 1000 dolarimi carptilar zor aldim geri. orbitze guvenebilirsiniz muhtesem bir site 300 dolara malezyaya ucak bileti buldum.Ancak altini cizerek soyluyorum orbitz sadece uluslar arasi ucuslar icin ucuz araya domestik girdiginde isler deigisiyo. Asya ici seyahat ediceksenizde AirAsia yi tavsiye ederim. Malezyada hostelde kaldik.Rainforest bed&breakfast.Cok ucuz temiz merkezi calisanlari cok yardim sever ve kibar. Luks bile sayilabilir interneti vs bir cok sey var, kahvaltida dahil. Baska yerlere bakmaniza gerek yok. bura tavsiye edilir. Singapurda igrenc bir hotelde kaldik. Genelevlerin ortasinda , singapurun redlight ymis, otel onu travesti doluydu.Sinapur halki parayla kafayi bozmus kurusun hesabini yapiolar (hepsi degil tabi) Yuksek vergiden dolayiymis sanirim. Otele yorgun argin vardigimizda taksiciye vericek singapur dolarimiz yokdu yanimizda ozaman 30 amerikan dolari verin filan diyip sacmaliyarak bizi kaziklamaya calisdi resepsiyona gittik kadin dolar bozamiyacagini odemeyi o anda yapmassakda otele giremiceimizi filan soyledi. Malezyadan singapura 4 otobusle gelmisdik dusunun yorgunlugu o halde doviz burosu ariyamicak oldugumuzdan taksiciye amerikan dolari verdik.Bide herif , beni burda her beklettiginiz dakika icin ektra para kitlicem filan deyince ne sacmaliosun sen polisi cagir onla konusalim ozaman filan dedim bi duruldu herif :) Tayland muhtesem bir yer. Yani Singapura Malezyaya gitmesenizde olur ama Tayland gercekden gorulmeye deger. Halk inanilmaz fakir bir o derecede de mutlu. Nasil oldugunu anliyabilmis degilim ancak herkezin yuzunde bir gulumseme huzur... Bir kac tanesine sordum adam gibi cewap alamadim. Budizmden filanmi artik bilemiorum.Yuzune tukurseniz tesekkur ederiiim diicek gibiler yani o derece anormal. Dogasi muhtesem.Ben puketde pattaya da ve bangkda kaldim .3+4+3 gun fazlasiyla yetti. Ha pattayada nie 4 gun kaldin derseniz netten biraz arastirirsaniz cevabini hemen bulursunuz zaten :) iyikide ole yapmsisiz :) Elektronik konusu: Gitmeden sormusdum burda pek bir cwp alamadim.Elektronik alinacak yer Singapur. 2 tane alisveris merkezi war sirf elektronik icin.SimLim Funan. Simlim tam bi kesmekes elektronik pazari.Herkez onunuze atliyip size bir sey satmaya calsiyor.Mekan hic guven vermedi.Zaten daha sonra bir kac kisiye sorup orendik.Simlimde kaziklanma ihtimaliniz cok yuksek. Sahte mal vs.. Funan hem daha duzenli hemde daha guvenilir. Aradada cok buyuk bir fiyat farki yokmus. Ha ben foto camerayla laptop bakiodum okadar bakdikdan sonra TR den alirip deyip caydim. Sole bir ornek vereyim. Nikon D90 eksi bir makine oldugu icin TR yle fiyati ayni hemen hemen.Ordada 2bin TL ye gelior burdada. Ama yeni cikan Nokin D7000 TR de 4000TL bin civariyken orda 2500TL civari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar