jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2004 butun mgs fanatıklerı mgs 2 den sonra bu oyunu beklemeye basladılar ve cıkmasına az kaldı bu sefer oyunumuz 1960 larda ve genellıkle ormanda gecıyor bunun dısında daglık ve karlı bolgelerdede oyun tum heycanıyla suruyor ayrıca kamuflaj ıcın elbıseyler gıyebılıyoruz splinter cell deki gibi gorulebıletımıze gosteren bı bar war konusunun ıcerıgı hakkında fazla bılgım yok onuda dıger arkadaslar dan beklıyoruz resimler gamespot dan alıntıdır ayrıca yukarıdakı lınk den yapımcılarla ryapılan roportajları daha ayrıntılerı eklentılerı ss lerı bulabılırsınız[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 ooooooooooof of bu oyun oynanmazmı be![signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 bu arada oyunun alternatifleri : Psi-Ops , MGS 2 , SOCOM 2 , Syphon Filter , Fredom Fighters[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize [Bu mesaj jacabo tarafından 25 Ağustos 2004 13:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 orda saydıın dğier oyunları çok bilmiom ama syphon filter için söle bi topic var http://forum.paticik.com/view.php?id=81596 bide freedom fighter su komnist avladıınz oyun deelmi,abi o oyun metal gearla yarışamaz bile. üüüf :([signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 25 Ağustos 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 25 Ağustos 2004 13:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 yarısamaz tabide sadece alternatifleri :p oyuncuların canı sıkılmasın cıkana kadar[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2004 edit yerine quote yapmak sux! [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 25 Ağustos 2004 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Lan ya ben bunları nası oynayacam dersane okul teyyy.[signature][hline][email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 O herif Snake'e ne kadar çok benziyor öyle (neden acaba :-P) Karakterimizi seslendiren abimiz David Hayter (Snake'i de seslendiren adam) mı?[signature][hline]Life has a funny way of sneaking up on you When you think everything's okay and everything's going right Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 valla gözlerini saçarını sauratını hwep baabsından almış....hiç farkı yok ;)[signature][hline]dandirk bi playlisitim bir iki dostum biraz umudum bide uykum var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 The best Adventure and Tactical Espionage Action game in playstation..[signature][hline]..it's time I disappear we modify worlds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar