Dobroski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Arklardaşlar ben diabloda 2 şehirdeki 2 ci quest i yapmaya çalışıyorum. hani şu cube ile king of staff ın oldugu quest cube ile staff ı buldum son bir şey daha yapmam gerekıyor ama bir türlü yapamadım yardım edebilirmisiniz.
Arkansis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Far oasisin arkasında Claw viper temple dan amulet i alman lazım yanlış hatırlamıyorsam far oasis olmayabilir quest ekranında yazıyor[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead
Volfied Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 far oasis de maggot lair den staff i aldin far oasiste veya ondan onceki yerde kenarlardan git sureklui, city of the dead mi ne oole bi yere gidecen, sonra valley of snakes e gelecen claw viper temple i bul, gir, ikinci katinda bi kac tane magical ya da rare viper var sonra ordaki sacrophagus u yokedince amulet of the viper i alacan, hemd e gunesi acmis olacaksin cube da birletir sonra[signature][hline]too much, too young
Dobroski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Hoca ben bir şehir buldum lost city isimli ve sehri buldugum da güneş söndü dedıgınız city of the death lost city olabilir mi ?[signature][hline]
SolidSnake Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 far oasis ==>> gogo lost city ===>>> gogo valley of snakes ===>>> gogo claw viper temple level 1-2 GOGO TAKE AMu..[signature][hline]W3xBattleNet:Mage_SoLid
Dobroski Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 ya her şeyi yaptım staff ıle amulet i cube içinde birleştirdim. sonrada ""Take the staff into tal rasha's tomb"" yazdı ne yapmam gerekıyor yardım edermısın
Proxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hicbirşey yapman gerekmiyor horadric staffi oluşturunca şehirdeki palace a giriyosun en alt katında portal var bi tane arcane sanctuary e açılan ona giriyosun orda bi tane boss yaratık vardı 2 saat gülüm 1 vuruşta ölen onu öldürüyosun kitabı okuyosun canyon of the magi ya portal açılıyor quest logunda bi işaret var o işaretin kazılı olduğu mezar girişini buluyosun o mezarın içnide o staff i koyman için bi platform var sonrası sana kalmış yani 2. quest en son tamalanıyo[signature][hline]Ghost1989, 10 Aralık 2003 15:29 tarihinde demiş ki: HACKED BY PROCAST HACKING TEAM
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Vay be. Eski günler...[signature][hline]:."Earth and Fire! Heed my call!zuhaha.cjb.net
Holy Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 duriel'i öldüremessen haber ver. Herhangi bir konuda sıkıntın olursada icq:99801203 (multi oynamak isteyen olursada oynarım)(5 günlük barbarımla =])[signature][hline]BabacumMostors, 12 Mayıs 2004 21:47 tarihinde demiş ki: herhangi bir şeyin korkusu da insanları bir araya getirir ben bi allahtan kokrkarım o yüzden imamlarla fln samimiyim Paticik Fm
original_oguz Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 www.gamefaqs.com Olmadiysa.. www.dlh.net
Öne çıkan mesajlar