Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 şşimdi, mevzu anlattığım gibi yalnız elektronik esyanın kolisi baya büyük. böle kocaman. bavulkadar hatta belki birazdaha büyük. fişi mişii falan var hep, gümürkten nasıl gecicek nasıl takılacak ne olacak? kendime aldığımı nasıl kanıtlıycam. biraz acelesi varda ondan buraya yazmıs oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ıcınde ne olduguna kac tane olduguna baglı olarak bırde agırlıgı onemlı bunlara cok takıyolar en onemlısıde hangı ulkeden geldıgı :D tek parca bır urun ve faturası falan varsa hıc bır skıntı cıkacagını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bildiğim kadarı ile 1 tane eşya ile sınırlı zaten. avrupa ülkesi gümrüğünden çıkarken,bavul gibi ağırlığı kadar ücret+kargo ücreti alınıyor. türkiye'ye geldiğinde de elindeki faturadaki tutar üzerinden,kdv+elektronik cihazlar için belirlenen ötv ödeniyor. kdv %18'dir ama ötv'si elektronik eşya da,televizyon falan diye değişiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ülkeye girişte gümrük polisi durdurmadığı sürece sıkıntı olmaz bence ya . Bagaja ve el çantamıza , 2-3 tane kutusunda telefon atsak nolucak ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 orası ayrı lap-top,cep telefonu,psp gibi aletleri çıkış yaptığın avrupa ülkesinde yakalatmazsan türkiye'ye sokarsın. ama cuce'nin gibi büyük koli gibi bir eşya ise,polis bakar yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 kutu açılmış olunca kendin için aldığına daha rahat kanaat getiriyorlar diye biliyorum. gerisini bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 koliyi acarız ederiz sorun değil o. fransadan gelicek işte, öel cantaya atılcak bişi değil. 1 parca alet ama büyük. kendimize aldık zaten şimdi ucaktan inip bavullardan kutuyu aldık, pasaportla gectik derken mal ıcın %18 kdvmi ödiycez anlamadım ben onu, ödiyceksen fiyatını nerden biliyolar ediyolar nerden % hesaplıycaklar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 alet ne merak ettim ? olmadi bi kutunun daha icine koyun peynir getirdik acmayalim bozoulur simdi falan de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Cuce said: koliyi acarız ederiz sorun değil o. fransadan gelicek işte, öel cantaya atılcak bişi değil. 1 parca alet ama büyük. kendimize aldık zaten şimdi ucaktan inip bavullardan kutuyu aldık, pasaportla gectik derken mal ıcın %18 kdvmi ödiycez anlamadım ben onu, ödiyceksen fiyatını nerden biliyolar ediyolar nerden % hesaplıycaklar?faturasını isteyecek senden.sonra elektronik eşyalar için belirlenmiş ötv bedelini ayrıca,faturada ki bedel üzerinden %18 kdv eğer gümrüğe takılırsan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B0038PQCQK_Main.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa cokzel kac para bu ? bide cok buyuk durmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 abi tek ürünse bagaj gibi taşıyorsan sorun olacağını sanmıyorum. Sen normal çıkış yapacaksın, birşey derlerse konuşursun o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 kullnılaiblir ekranı 21 inch. devamı var bide, üstüne kutusda büyük işte. 24 inch televizyon kutusu ne kada roluyosa buda okadar. bagaj gibi vericek işte, tutamağından tutup vericem güzel fransız havaalanı görevlisi hanımlarımıza ağırlığını ölcücekler vericekler bagaja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 arkadaslar 2 tane imac getirdi ozel canta satin alip internetten hic bir seyde odemediler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Her elektronikten bir tane getirme imkanın var. Ağırlık sana bağlı, öderim diyosan uçağa alırlar, nokta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bagaja verme elinde tasi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yanında taşıyabildiğin kullanım amaçlı ufak cihazlar için zaten benim, satın almadım der geçersin.olmaz bişey, laptop kadar kutusundan çıkarıp getirirsin kutu olursa fatura sorarlar.yani yeni aldığın görüntüsünü yok edeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 ehehehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 herkes yanında 2 laptop 3 telefon 5 psp ile biniyor zaten ucaga di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gümrük memuruna bi kaç kücük şakalar yaparsan sıkıntısız geçebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gumruk memurunun sakasi hic hosunuza gitmeyebilir yalniz uyarayim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Cuce said: http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B0038PQCQK_Main.jpg 21" bir de he mi? must.. have.. abi ben arada sana gelip bunla oynayabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 O_O! evde böle bişi olmadığı için bariz üzüldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar