Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 şşimdi, mevzu anlattığım gibi yalnız elektronik esyanın kolisi baya büyük. böle kocaman. bavulkadar hatta belki birazdaha büyük. fişi mişii falan var hep, gümürkten nasıl gecicek nasıl takılacak ne olacak? kendime aldığımı nasıl kanıtlıycam. biraz acelesi varda ondan buraya yazmıs oldum
nightshift Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ıcınde ne olduguna kac tane olduguna baglı olarak bırde agırlıgı onemlı bunlara cok takıyolar en onemlısıde hangı ulkeden geldıgı :D tek parca bır urun ve faturası falan varsa hıc bır skıntı cıkacagını sanmıyorum
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bildiğim kadarı ile 1 tane eşya ile sınırlı zaten. avrupa ülkesi gümrüğünden çıkarken,bavul gibi ağırlığı kadar ücret+kargo ücreti alınıyor. türkiye'ye geldiğinde de elindeki faturadaki tutar üzerinden,kdv+elektronik cihazlar için belirlenen ötv ödeniyor. kdv %18'dir ama ötv'si elektronik eşya da,televizyon falan diye değişiyor.
gomelskaya Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Ülkeye girişte gümrük polisi durdurmadığı sürece sıkıntı olmaz bence ya . Bagaja ve el çantamıza , 2-3 tane kutusunda telefon atsak nolucak ki ?
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 orası ayrı lap-top,cep telefonu,psp gibi aletleri çıkış yaptığın avrupa ülkesinde yakalatmazsan türkiye'ye sokarsın. ama cuce'nin gibi büyük koli gibi bir eşya ise,polis bakar yani.
Emaleth Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 kutu açılmış olunca kendin için aldığına daha rahat kanaat getiriyorlar diye biliyorum. gerisini bilemiyorum.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 koliyi acarız ederiz sorun değil o. fransadan gelicek işte, öel cantaya atılcak bişi değil. 1 parca alet ama büyük. kendimize aldık zaten şimdi ucaktan inip bavullardan kutuyu aldık, pasaportla gectik derken mal ıcın %18 kdvmi ödiycez anlamadım ben onu, ödiyceksen fiyatını nerden biliyolar ediyolar nerden % hesaplıycaklar?
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 alet ne merak ettim ? olmadi bi kutunun daha icine koyun peynir getirdik acmayalim bozoulur simdi falan de
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Cuce said: koliyi acarız ederiz sorun değil o. fransadan gelicek işte, öel cantaya atılcak bişi değil. 1 parca alet ama büyük. kendimize aldık zaten şimdi ucaktan inip bavullardan kutuyu aldık, pasaportla gectik derken mal ıcın %18 kdvmi ödiycez anlamadım ben onu, ödiyceksen fiyatını nerden biliyolar ediyolar nerden % hesaplıycaklar?faturasını isteyecek senden.sonra elektronik eşyalar için belirlenmiş ötv bedelini ayrıca,faturada ki bedel üzerinden %18 kdv eğer gümrüğe takılırsan.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B0038PQCQK_Main.jpg
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 ohaaaaaaaaaaaaaaaaaa cokzel kac para bu ? bide cok buyuk durmuyo
Mathias Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 abi tek ürünse bagaj gibi taşıyorsan sorun olacağını sanmıyorum. Sen normal çıkış yapacaksın, birşey derlerse konuşursun o zaman.
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 kullnılaiblir ekranı 21 inch. devamı var bide, üstüne kutusda büyük işte. 24 inch televizyon kutusu ne kada roluyosa buda okadar. bagaj gibi vericek işte, tutamağından tutup vericem güzel fransız havaalanı görevlisi hanımlarımıza ağırlığını ölcücekler vericekler bagaja
THARKAS Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 arkadaslar 2 tane imac getirdi ozel canta satin alip internetten hic bir seyde odemediler.
Rotweiler Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Her elektronikten bir tane getirme imkanın var. Ağırlık sana bağlı, öderim diyosan uçağa alırlar, nokta.
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yanında taşıyabildiğin kullanım amaçlı ufak cihazlar için zaten benim, satın almadım der geçersin.olmaz bişey, laptop kadar kutusundan çıkarıp getirirsin kutu olursa fatura sorarlar.yani yeni aldığın görüntüsünü yok edeceksin
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 herkes yanında 2 laptop 3 telefon 5 psp ile biniyor zaten ucaga di mi
escape Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gümrük memuruna bi kaç kücük şakalar yaparsan sıkıntısız geçebilirsin
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gumruk memurunun sakasi hic hosunuza gitmeyebilir yalniz uyarayim
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Cuce said: http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/B0038PQCQK_Main.jpg 21" bir de he mi? must.. have.. abi ben arada sana gelip bunla oynayabilir miyim?
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 O_O! evde böle bişi olmadığı için bariz üzüldüm
Öne çıkan mesajlar