Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Televizyonda Ceset Teşhisi!!!!

tinu

Öne çıkan mesajlar

tinu said:

adamın kendi dedi

eğer sunucu dediyse feci sallıyo olabilir

eğer rtük şikayet hattını aradıysan da her durumda şikayet kaydı alıyorlar. serbest diyip geçmiyorlar. bence sen bi ara şikayet et.

said:
s) Program hizmetlerinin bütün unsurlarının insan onuruna ve temel insan haklarına saygılı olması.
Sosyal ağlarda paylaş

ehunekel said:

yav said:

SeaGle said:

http://www.asayis.pol.tr/kbcara.asp

oha neymiş bu böyle
var mı inceleyen?

ben baktım.

ben de baktım baya bir
kuşadası'nda denizde şöyle bir ceset bulmuşlar
said:
BOYNUNDAN BAŞI VE DİRSEKLERİNDEN ELLERİ OLMAYAN SUDA BOĞULMA NETİCESİNDE ÖLEN ERKEK ŞAHSA AİT CESET

enteresan şeyler var
bağışıklık geliştirmek için bakmaya çalışıyorum şahsen.. iyi gibiyim şimdilik
Sosyal ağlarda paylaş

ehunekel said:

elikanliadam said:

sitede tek tek baktım bir de resimlere kendime eziyet için. ama içim kötü olmadı. niye kanıksıyoruz bu tür şeyleri. kendime çok kızdım şu anda. ama hepsi televizyonların suçu höf :/

bana da öyle oldu. canlı görsek etkileniriz ancak.

yaa öyle de bir süre sonra canlısı da etkilemeyecek, yakınımız falan olmadığı sürece, esas ondan korkuyorum. mesela ameliyatlara girerdim eski işimde. hiç bana mısın demezdi kanlar ameliyatlar. lokal anestezide bazen hisseder bağırırlardı falan. cerrahların zaten umrunda değil de. adamlar sonuçta ne pis şeyler görüyor. ben de bağışıklık kazanmıştım.çok fena çok, insanlığımdan utanıyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

utancak bişey yok bence
etkilenmemek daha iyi değil mi yav allala
yarın öbür gün nolcağını bilemeyiz

abi bir süre sonra birbirini öldürmeye gider insanlar hiç acımadan öyle deme. televizyonlarda insan vurmayı göre göre insanlar acımadan takır takır milleti vurmaya başladı. bunlar insani yönünü zayıflatan şeyler. bir süre sonra vicdanı da zayıflatır. abartma diyebilirsiniz ama bu süreç böyle işler.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...