vaperon Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Omg, it's gore? Are you serious? İzlemedim, daha sonra izlerim... Ama saçmalık yani yuh, kim bilir kaç kişi izliyordur... Sunucu kim peki? Yine o kayıp müezzini bulan herif mi sunuyor programı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 SeaGle said: http://www.asayis.pol.tr/kbcara.asp oha neymiş bu böyle var mı inceleyen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Canlı yayında 18 yaşına daha girmemiş çocuk vardı, sen bakma dedi. Herif ulusal yayın yapan televizyon kanalında canlı gösterildiğinin farkında değil heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yav said: SeaGle said: http://www.asayis.pol.tr/kbcara.asp oha neymiş bu böyle var mı inceleyen? ben baktım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi prank falan lazım olursa, http://www.liquidgeneration.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 tinu said: adamın kendi dedi eğer sunucu dediyse feci sallıyo olabilir eğer rtük şikayet hattını aradıysan da her durumda şikayet kaydı alıyorlar. serbest diyip geçmiyorlar. bence sen bi ara şikayet et. said: s) Program hizmetlerinin bütün unsurlarının insan onuruna ve temel insan haklarına saygılı olması. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 sitede tek tek baktım bir de resimlere kendime eziyet için. ama içim kötü olmadı. niye kanıksıyoruz bu tür şeyleri. kendime çok kızdım şu anda. ama hepsi televizyonların suçu höf :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 elikanliadam said: sitede tek tek baktım bir de resimlere kendime eziyet için. ama içim kötü olmadı. niye kanıksıyoruz bu tür şeyleri. kendime çok kızdım şu anda. ama hepsi televizyonların suçu höf :/ bana da öyle oldu. canlı görsek etkileniriz ancak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ehunekel said: yav said: SeaGle said: http://www.asayis.pol.tr/kbcara.asp oha neymiş bu böyle var mı inceleyen? ben baktım. ben de baktım baya bir kuşadası'nda denizde şöyle bir ceset bulmuşlar said: BOYNUNDAN BAŞI VE DİRSEKLERİNDEN ELLERİ OLMAYAN SUDA BOĞULMA NETİCESİNDE ÖLEN ERKEK ŞAHSA AİT CESET enteresan şeyler var bağışıklık geliştirmek için bakmaya çalışıyorum şahsen.. iyi gibiyim şimdilik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 o bağışıklık da pek iyi bişey değil söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 niye yav nolur ki boğulanlar çok fena gözüküyor öyle olabilceğini düşünmemiştim hiç. En fena ölümlerden birisi heralde boğularak ölmek8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ehunekel said: elikanliadam said: sitede tek tek baktım bir de resimlere kendime eziyet için. ama içim kötü olmadı. niye kanıksıyoruz bu tür şeyleri. kendime çok kızdım şu anda. ama hepsi televizyonların suçu höf :/ bana da öyle oldu. canlı görsek etkileniriz ancak. yaa öyle de bir süre sonra canlısı da etkilemeyecek, yakınımız falan olmadığı sürece, esas ondan korkuyorum. mesela ameliyatlara girerdim eski işimde. hiç bana mısın demezdi kanlar ameliyatlar. lokal anestezide bazen hisseder bağırırlardı falan. cerrahların zaten umrunda değil de. adamlar sonuçta ne pis şeyler görüyor. ben de bağışıklık kazanmıştım.çok fena çok, insanlığımdan utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Olm bak uykuya dalmaya çalışırken çok zorluyor o baktığınız resimler, 2-3 gün hele. Kulağımı çınlatmayın sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 utancak bişey yok bence etkilenmemek daha iyi değil mi yav allala yarın öbür gün nolcağını bilemeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Anamızı babamızı otopside teşhis edeceğimiz gün en ağır gün olacak zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yav said: utancak bişey yok bence etkilenmemek daha iyi değil mi yav allala yarın öbür gün nolcağını bilemeyiz abi bir süre sonra birbirini öldürmeye gider insanlar hiç acımadan öyle deme. televizyonlarda insan vurmayı göre göre insanlar acımadan takır takır milleti vurmaya başladı. bunlar insani yönünü zayıflatan şeyler. bir süre sonra vicdanı da zayıflatır. abartma diyebilirsiniz ama bu süreç böyle işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yok ben tv'deki programla ilgili yorum yapmadım asayiş sitesindekilerden bahsediyorum. Yoksa haklısınız tabi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yok ben de hepsinden genel olarak hepsinden bahsediyorum. arkadaşın da dediği gibi çok da bağışıklık kazanmamak lazım gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 doğru doğru ona da tamam ben az bağışıklık kazanmak için bakıyorum zaten =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 bayaa bayaa rotten.com'u takip eden, hatta 2 girls 1 cup üzerine 1 guy 1 jar ve 1 guy 1 screwdriver izleyen bi arkadaşım vardı o aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 abi bence o program iyi bişey ne derseniz deyin. kaç tane aile kayıp yakınını o sayede buldu annemle izliyorum bazen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 enteresan yaa, olm ac bakalim dayinin cesedi cikicak mi bugun. adamlar nerden buluyo ki? polis sitesinden mi? morg morg gezip sahiplenmemis cesedleri mi buluyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ehunekel Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aquila said: enteresan yaa, olm ac bakalim dayinin cesedi cikicak mi bugun. adamlar nerden buluyo ki? polis sitesinden mi? morg morg gezip sahiplenmemis cesedleri mi buluyolar. evet polis sitesinde vardı hepsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 abi asayiş dairesi vermiş tüm kimliği belirsiz ve belirli ölü fotoğraflarını isteyen açıp ordan bakar. ben tv programının gerekliliğine inanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 çok kötü :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar