BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dreagloth said: Yaranamıyoruz size, bu hafta pasif olayım bakalım ne olacak. mmmmhhhhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bu arada defans mıyım şimdi? kalede değilim he mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dreagloth said: bob se7endays+1 se7endays wish larry esh murat sertac görkem babacum arcane tolga pha kermit fizban dreagloth ?olmaz fark yeriz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 +1. naaptınız abi siz =) ilk kadrolar fena değildi. Bakmayın 3-4 aydır top oynamadığıma. Escem sahada :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi defansda tolga var tuna var ben varım hani sertaç belimizi bükse bu sefer kalede görkem var bana dengeli gözüktü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 o değil bu sefer antremanlıyım kene gibi yapışacağım sonra küfredeceksiniz bana ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Tolga'nın dediği takıma bakalım görkem ildeniz seren tolga sercan emrah can ve gökalp şu takımdan sercan'ı çıkarıp yankı'yı alırsak dengelenir mi sanki? bizim takım: görkem ildeniz seren tolga yankı emrah can gökalp diğer takım: bob arcane murat sertaç seven seven+1 sercan saygın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bir takımın defansı iyyidi ötekinin forveti bu yazdığınla tam seks olur gibime geliyor keza tuna çakılı defans ve 7+1=8 nasıl defans bilemiyoruz ilk kadrodaki defans hattını söyleyeyim işte tuna ben tolga görev adaı gibi gerisdeyzi tolga ortasahaya yakın duruyor arada ben it gibi karşı yarısahaya git gel yapıyorum anca maçın sonalrına doğru tolga forvte desteğe çıkıyor buna karşılık defansı sürekli basklı altında tutan emrah serta. murat 3 lüsü vardı ben bu bağlamda dengeli bulmuştum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Olmuş gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ha tabi son maçta saygının performansı da var geçen maç kiminle oynadıysa aynı kişilerle oynasın ehe çok güzel toplar ldı ama şutları direklerde patladı fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 madem öyle seren hangi formanla geleceksin döyle de ona uygun bir şey giyeyim ahasf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 fenerbahçe 2010-2011 iç saha forması. ben forvete göre alıştırıytorum kendimi o zaman :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 İldeniz bilerek typo yapıyosun dimi. itiraf et hadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 görkem ildeniz tolga emrah yankı can seren gökalp gol atma ümitlerimiz seren'in bitiricilik konusundaki hünerlerine kalacak yani.. Tabi dizilimde defansa yardıma gelmesi de gerekecek ileridekilerin. Belki de benim dmf'den çıkıp ileride oynamam gerekecek. Hadi bakalım. Göreceğiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 abi serenin önce tunayı geçmesi gerekiyor.. hani ben izldiğim kadarıyla pek başarılı dğeil AHAHAHA ben de gs uefa kupası dönemi çakma formasıyla gleiyorum o vakit.. sırtımda 10 yazıyor (yazıyla on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 çok gaza geldim zevkli maç olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kadrolar çorba olmuş oraya gidince değişecekki yine hahaha ayrıca karşı takımda defans oyuncusu daha çok gibi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 ya çok gibi olsa nolucak sen beni geçmiş adamsın, diğerlerini hayli hayli geçersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Gol yemem. Surf, tabi ki yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yedik geldik kaç kaç bitti bilemedim de güzeldi 30 dakika da uzattık onun acısı haftaya çıkacak ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 atan yener dedik attık yendik aahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 yargı döndü sahada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 kontralarda geri dönmeyen ve önündeki adamı izleyenleri de ben yargılayacağım çok yakın bir zamanda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 13-12 bitti de, ben cok sıkıldım bu maç. ileri giden geri dönmüyor, giden dönmüyor. maçın ilk kısmında 3v5 kalıyorduk, sonralarda 2v5 kalmaya başladık, en sonunda ildeniz bize geçip görkem savunmaya geçince ben ileri geçtim görkem tek başına 1v5 kalmaya başladı. maçın çoğunda bir kişi eksiktik btw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Burak işine çözüm bulun lütfen, ben hala anlamış değilim nasıl olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar