dracos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben gelirim,ki zaten yazmışınız :) geçen hafta umut gelmişti ona sorabiliriz belki gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Umut`un 4-5 maç arka arkaya gelmesi lazım, sahaya alışması lazım, hilal ekibine bu saha yaramıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ben geliyim kadro olayını dert etme sen=p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 hava durumuna baktım baya güzel bi hava bekliyo bizi. böyle havalarda çok gol atıyorum ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit'i karşıma yazın. gol yok sana kermit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ahahah işte böyle şeyler görmek istiyoruz biz. ruhsuz ruhsuz maça gelip sonra geri dönmek yok öyle haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 gökalp gelince direk ayağa ortalara hazır ol gelişine çak gol olur zaten sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 ahaha sercan yetemiyo o konularda sonra bana kızıyo hep zaten aksdghaskdgha boş kaleye falan atamıyo orta açtığımda çok vahim durumdayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit said: ahahah işte böyle şeyler görmek istiyoruz biz. ruhsuz ruhsuz maça gelip sonra geri dönmek yok öyle haha abi 2010 yazı inanılmaz zevkliydi ya =) ne eğlenceli maçlar yapmıştık. Ben İlhan Cem Cava Sercan Yiğit Öncü Tora Tolga Saygın vs vs.. Challenge üstüne challenge oluyordu maçlarda :D bazen 1 saat yetmiyordu cidden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi son dönem maçlarda tahminimce pek keyif veren olaylar yaşanmadı yani oldu ama çok değil bana göre güzeldi tabi ama sizi özlüyoz orası ayrı kahsgd sırf şu maç ortamı için taa sraıyerden geliyorum abi eğlenceli oluyo tabikide. yoksa evde oturup wow oynamak varken bütün gün niye geleyim lan işsizmiyim askhdgas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 maç yerine bütün gün evde wow oynicaksan işsizsin demekki sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 abi bu arada eski gs li Hamza Hamzaoğlu az önce bana TFF nin gönderdiği futbol toplarından verdi 1 tane yarın getiricem ama havası yok 0 top. daha bi sürü şey vardıda forma falan almadım. şişirir topu bakarız oynanabilecek durumdaysa 2. topumuz olur ne güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Bu haftaki maça ufak bi iddiamı koysak?daha hırslı geçebilir :p Bu arada adam eksikse biri ilgilensin adam bul desin millete yarına bırakmayalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 lan ben gelene kadar beklet topu=) şişirme sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kermit said: ahaha sercan yetemiyo o konularda sonra bana kızıyo hep zaten aksdghaskdgha boş kaleye falan atamıyo orta açtığımda çok vahim durumdayız Yaranamıyoruz size, bu hafta pasif olayım bakalım ne olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 kadrolar belli mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 İzlemeye gelebilirim maçın 2. yarım saatini falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 arcane kermit babacum pha bitchofbat tolga fizban dreagloth wish se7endays esh görkem larry umut (?) murat (?) sertac (?) se7endays +1 (?) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 o zaman ben bekletiyorum bnm + yı bi kesinleşsin bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 yok sen çağır işte senin artıyı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 içimden bi ses v2 nin çok zevkli geçiceğini söylüyor ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 içimden bir ses v4 süper olacak diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
se7EN_Days Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 acayip gaza geldim ! :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 cavanagh said: lan ben gelene kadar beklet topu=) şişirme sdfs abi antreman topu heralde bu dandik gibi bizim toptan kötü galiba anlamadım bi açtımda poşetini @sercan sen zaten hep pasifsinki hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Sercan iyidir ya laf ettirmem. Güvenç reyiz'in counterı sercan :D 2 güzel oyun kurucu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar