nanik_atak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 aramıza insan sokup zorla dilek tutturalım. böylece balonlardan kurtulabiliriz. <-miyiz?>
dylanN Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yavuza bi haller oldu. kurabiyem-peteğim.. hoşgeldin bu arada
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hiposin said: heh soyle adam ol abi adam reis oldu burda.kimseye şakasından "ağa" demekte olmuyo artık.bi daha da "ağa" kelimesini kullanmam.buda böyle biline.
hiposin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Sorlag said: hiposin said: heh soyle adam ol abi adam reis oldu burda.kimseye şakasından "ağa" demekte olmuyo artık.bi daha da "ağa" kelimesini kullanmam.buda böyle biline. cok dogru secim simdi bana durum getir
hiposin Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 kesmessem naparsın la ağa na saygı duy biraz
Nefr Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 asil hesabin sadece bir ay bolum bani almisti oysa ki. neyse cevirdim simdi suresize yeni gelenlerde boyle bir muhabbet hizli ban getirir yalniz, garbagea alayim sizi
LucifeL Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Sorlag said: hiposin said: heh soyle adam ol abi adam reis oldu burda.kimseye şakasından "ağa" demekte olmuyo artık.bi daha da "ağa" kelimesini kullanmam.buda böyle biline.bu arada bir reis var elinde ban hammerlı oda gelmiş zaten :D
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Nefr said: asil hesabin sadece bir ay bolum bani almisti oysa ki. neyse cevirdim simdi suresize yeni gelenlerde boyle bir muhabbet hizli ban getirir yalniz, garbagea alayim siziahahahah
Öne çıkan mesajlar