megetege Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 suark, seni almayız baştan söyliim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 killbortumu versem? peki peki baki selamlar desem mesela ? ya da ben sizi alsam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
megetege Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 kilbordunu versen olabilir, düşünmemiz lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2011 http://3.bp.blogspot.com/_1F5nbCPrUAE/TIj1fATYzPI/AAAAAAAAAGc/BT6R78fark0/s1600/d%C3%BC%C5%9F%C3%BCnemedi.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Exodous Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Suark said: valla ben active etsem hesabı direk 4s e geçerim, rahat adamlara benzıolar :). Yalnız bu rahatlık her şeyi kapsıyor dikkat et. Biliyorsun 4S'in sloganı "We are all gays".. Bir kez daha düşün derim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kubric Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Ben Suark arkadaşın bize katılmak istediği takdirde kabul edilmesinden yanayım... Bu arada deniz macbeth benzetmen iyidi.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 16, 2011 Exodous said: Suark said: valla ben active etsem hesabı direk 4s e geçerim, rahat adamlara benzıolar :). Yalnız bu rahatlık her şeyi kapsıyor dikkat et. Biliyorsun 4S'in sloganı "We are all gays".. Bir kez daha düşün derim sana. hacı bizde zenjiyiz eveallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar