SeaGle Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Bİ FİESTAM OLSA GÖRÜRSÜN KÖY MÜ METROPOL MÜ =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biotar Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 barnacle said: termoda konu asla az değildir abi. adamlar bi sistem döşüyo çizemiyosun bile. Aynen ya vizede vardı bir soru. Sistemde 1 kazan 1 türbin, 1 basınç düşürücü vana 1 tane proses ısı değiştiric, 1 aten yoğuşturucu 2 tane pompa ve bir tane karıştırma odası vardır. Sistemin içinden çıkamayacaktım az daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Biotar said: barnacle said: termoda konu asla az değildir abi. adamlar bi sistem döşüyo çizemiyosun bile. Aynen ya vizede vardı bir soru. Sistemde 1 kazan 1 türbin, 1 basınç düşürücü vana 1 tane proses ısı değiştiric, 1 aten yoğuşturucu 2 tane pompa ve bir tane karıştırma odası vardır. Sistemin içinden çıkamayacaktım az daha. Len o sistem mi be bizim hoca bi ara çoşup kendi santralini kurmuştu soruyu bile anlamamıştık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Termo 2 overrated bildiğin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yıl 2011 hala finale girenler var sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 yada benim gibi vizelerede girmeyip, finallerede girmeyip össyede -tekrar- çalışıyor olabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar