Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

napsamki

Joker

Öne çıkan mesajlar

şu zorlu geçen karlı zamanlarda almanyaya tuifly dan uçak bileti almıştım. dönüş biletimin iptal edildiği haberi geldi. sonra tuiflyla yaptığımız bi takım konuşmalardan sonra pegasus'tan başka bi bilet alıp parasınıda tuifly tarafından karşılanmasını bekledik. mail attık 3 hafta geçti hala net bi şey söylenmiyor. ilgili departman ilgileniyor gibi bişeylerle geçiştiriyorlar.. ne yapmalıyım.
Sosyal ağlarda paylaş

en son 2 hafta önce attıkları mail bu;

mail

Dear xxx,

We refer to your email.

In order to be able to deal with your complaint, we are in contact with the departments responsible. Currently, the processing of your concern may take a little time. As soon as we receive all relevant information, we will contact you immediately.

Thank you for your understanding and your patience.

Best regards

TUIfly

Kundenservice TUIfly

TUIfly GmbH
Flughafenstr. 10
D-30855 Langenhagen
Phone: +49 (0) 511 / 567-8994 begin_of_the_skype_highlighting              +49 (0) 511 / 567-8994      end_of_the_skype_highlighting
Fax: +49 (0) 511 / 567-2708
eMail: [email protected]

Willkommen an Bord: www.tuifly.com

Geschäftsführung: Dr. Dieter Nirschel (Vorsitzender), Friedrich Keppler
Handelsregister: Amtsgericht Hannover HRB 50615

Management: Dr. Dieter Nirschel (Chairman), Friedrich Keppler
Company Register: Amtsgericht Hannover HRB 50615

Sosyal ağlarda paylaş

Benim clevelanddan new yorka, ordan da istanbula uçuşum vardı bu yaz, cleveland rötar yapınca istanbul uçuşunu kaçırdım, deltanın deskteki elemanlarla konuştum, direk o güne new york-dublin-istanbul aktarmalı uçuşunu ayarladılar, hatta new york-dublin de ekonomi sınıfında yer olmadığı için first class uçtum hehe. Ara konuş bence yapabiliyosan, hatta türkiye'de tuifly ın şeysi varsa git konuş
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...