dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2011 kim bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bleeding Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 heriflerin fotoğraflara baksanız sanki bana bir europe. Ama Kafile güzel bir şarkı onun da hakkını vermem gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Turkceplease Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 can ne cami çeker ne kilise Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şarkı starda yayınlanıyor şimci. güzel gibi ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 almanyadan yine lena katilacak. iyi ki bi kazandilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hiç beğenmedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 beğendiğime karar verdim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Çok kötü ya çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 hani, reklam var su an =( manganin sarkisina da öyle deniyordu, adamlar 2. oldu emee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 niye her katılınan şarkıya bok atılır anlamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya şuna gene güldüm gene güldüm,ilk sefer ki etkiyi yapıyor ya her seferinde..belki üstümüzden ülkeler geçer hehehe hoohohoh ehem mehem:) zeper said: heueheu...(tu) ehunekel said: Belki üstümüzden ülkeler geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 sen "karşında süppır star"a destek mi vermiştim yoksa? ya da rimi rimiley ile katılmamız iyi mi olmutşu sence:) elikanliadam said: niye her katılınan şarkıya bok atılır anlamam ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ben aman petrolcüyüm arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 (tu) elikanliadam said: ben aman petrolcüyüm arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 ya şarkının beğendiğim yerleri yok değil ama düzenlemesi çok kötü olmuş. nakarata geçiş 2 ölçü hey, çok sönük kalmış şarkının enerjisini düşürmüş falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 olcuden filan anlamam, en fazla muzik dersinden kalma solfej bilirim, ama moncici nin dedigi gibi aradaki duraklamalar enerji dusurmus. Birde arkadaslarin imaji uzerinden calismak lazim. Solist sarkinin sonu haric, neredeyse tamamini gozu kapali soyledi yahu. Evladim ac bir gozunu bir kamerayla eye contact kur, enerjini izleyenlere aktar. Ama nerede??? Birde organize sanayiye gidip tornaci, tesviye ci getirmesinler, gecen seneki tas kesme makinesi kullanan abla gibin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=3mYHJAnrk3k buldum, dinliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 vaniLLe said: almanyadan yine lena katilacak. iyi ki bi kazandilar. En son opel inde reklaminda oynatmislar kendisini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evet, o yasta bu kadar basarili oldu valla :) abi sarki kötü degil de, eurovisionluk olmamis hic. akillarda kalan bi ezgisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 evet düz basit bi şarkı gibi geldi bana 1. lik çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 MOAR COWBELL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 kim yazıyo bu şarkı sözlerini ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 şarkıya darbuka, iki keman sıkıştırıcaz diye kıvranmışlar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 http://wn.com/eurovision_armenia_2011__arpine_gabrielyan__%27chem_karogh%27 bu sefer ermeniler de soykirimdan farkli bi tema secmisler galiba sdfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2011 niye dram sarki yaparlar su yarismada hala anlamiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar