Esrk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Oynamaya pek zamanım olmadığı için 5 ay önce aldığım Wii'mi satıyorum. Ürün sorunsuzdur, çizik dahi yoktur, garantisi devam etmektedir. Kutu içeriği; -Konsol -Güç kablosu, TV kablosu vs. -Kumanda -Nun-chuck -wii Resort ve Wii Sports oyunları Ayrıca daha sonradan aldığım; -500gb Seagate harici bellek, içinde 100 adet Wii oyunu ile beraber -Bir adet orijinal kumanda (nun-chuck yok) Fiyat olarak 600 TL düşünüyorum, ilgilenenler ÖM atsın. Sadece İstanbul içi. Diğer üründe önceden kullandığım fotoğraf makinam. Onu da sadece 6 ay kullandım, garantisi devam ediyor. Kutusu ile beraber bütün içerik tastamam. Hiçbir sorunu yok, yeni fotoğraf makinası aldığım için satıyorum. Fiyat olarak 600 TL düşünüyorum, yine sadece İstanbul içi, yine ilglieniyorsanız ÖM atabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 2'si birlikte 600'mü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Hayır, her bir tanesi 600. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Bunların sıfırları kaç lira ki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Sıfır Wii 599 TL civarı ama oyun ve 2. remote yok, sadece konsol ve tek remote. Fotoğraf makinası da 1000TL civarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 e zaten bir tek 500 gb hdd ile kumanda var sonradan kutu içeriği dışında eklemiş olduğun. maliyetli bir şey değil ki onlar, en azından sıfırı ile aynı fiyatı verebiliceğin kadar değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 yalnız wii + 2 remote +500 gb harici disk+100 oyun hepsi beraber 600 lira mı? cunku sadece wii 600 lira normalde bu fiyatlar baya ıyı eger anladıgım gibiyse. Tabii buraya yazma sebebim ilgilenmem degil bunların aynısına 900 lira cıvarı fiyat bicilmesi bana daha yeni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Mithat said: yalnız wii + 2 remote +500 gb harici disk+100 oyun hepsi beraber 600 lira mı? cunku sadece wii 600 lira normalde bu fiyatlar baya ıyı eger anladıgım gibiyse. Tabii buraya yazma sebebim ilgilenmem degil bunların aynısına 900 lira cıvarı fiyat bicilmesi bana daha yeni. 100 adet oyun hdd içinde. hdd de haricidi disk piyasa değeri 100 lira filan. 2 tane remote derken birisi zaten paketten çıkıyor diğeri de nun-chucksız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 130 lira 3 yıl garantili hdd yeni aldım 500 gb sıf bozulursa yenısını alabilmek ıcın. onun uzerıne yenısı 600 lira zaten e 100 tane oyun varmış bi de icinde e ıkıncı kumanda da oyle yada boyle var . Sonuc olarak yenısını bunların almaktansa gayet uygun bir fiyat bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2011 Up! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Fotoğraf makinası gitti, Wii hala elde, güncel! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar