Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 evet başlığa sığdırdım sorunumu. yol gösterin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 O_o benim arkadaşım acarkent e kapısının yakınındaki bir sitede oturuyor ona giderken kadıköyden 15bk ile kavacık, ordan da orman yolundan giden kodunu hatırlayamadığım ama çok erken saatte biten ve uzun aralıklarla hareket eden halk otobüsünü kullanıyordum. Bu şekilde e kapısına varabilirsin tabi hangi kapısı işine geliyor bilemem edit: 11ct imiş edit2: ulan bu otobüs baya bi kapıdan geçior ha bak buldum gidişini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 saatleri pek uymuyor gibi. Başka bir çözüm var mı? Taksi ne kadar tutar mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Az. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Hmm sanırım kavacık sapağında ulaştıktan sonrası 8-10 lira civarı tutuyor taksiyle. http://www.taksiyle.com hatırladığım iyi oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 kadıköy-kavacık otobüs, kavacık-acarkent taksi en mantıklı yok. ben de böyle yapıyodum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pijo Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Otobüsle ulaşabileceğin Kavacık kavşağı yada Paşabahçe'den sonra taksi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar