Absolut Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 İstanbul Ankara otobana koysunlar girişte plaka ile saati sabitlesin sonra çıktıgın gişeye göre süreden hızı hesaplıyıp cezayı yazsın hehehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Selam, Bence araçlara gprs entegre edilsin. Hız tanımlamalarına göre azami hızı araç otomatik olarak limit kabul etsin. Kardeş kardeş dolanalım ortalıkta. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Mevcut hız sınırı sistemi çok saçma ama. 90 hız sınırı olan bir yer, basmaya ve kaza yapmaya çok uygun olunca birkaç kazanın ardından yapıştırıyor idare 30km/s hız sınırını başından sorumluluk atmış olmak için. İstanbul'da Boğaz Köprüsü'nün gişelerinde de hız sınırı 30 falandı galiba. Uyulması imkansız olan limitler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Selam, OGS gişe hız sınırları mesela. KGS'e çeviriyorlar bazen :( Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 KGS geçişinin daha hızlı olduğuna bile şahit oldum bi defa :D biraz uç bir örnek ama olsun; yaşanmıştır. Bakalım neler olacak, heyeccanla bekliyorum bu yeni gelişmeleri ben de. EDS olan yerleri de pek bilmiyorum da... nasip Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 ogs gecisinde hız sınırı mı var? cezalık bişey mi? baya yuksek suratlere kadar problemsiz okuyabiliyo ogs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Cezası yok, sadece kural olarak çok düşük bir hız yazıyor. Cezası olsa farkettirirdi kendini, merak etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Geçmiş olsun cümleten. Trafik felç bu saatten sonra... Habertürk said: 70'DEN FAZLASI YASAK En son, birkaç gün önce bu konuya değindik. Aşırı sürat yüzünden meydana gelen feci bir kazanın ardından yetkililere, "Bunca olaya rağmen neden denetim yapılmıyor? E-5'i kurtarın artık" diye seslendik. Nihayet yetkililer harekete geçti ve bu önemli sorunu çözdü. Yola radar yerleştirildi, tabelalar asıldı... Hız sınırı da 70 kilometre olarak belirlendi. Bundan böyle hız sınırını aşan sürücüler radarla tespit edilecek ve cezalandırılacak. Artık kimse E-5'te birbiriyle yarış yapamayacak, son sürat ilerleyemeyecek, kendi canını ve yol güvenliğini tehlikeye atamayacak. E-5'TE RADAR VAR! E-5'te trafik yoğunluğundan gündüz ilerlemek imkansız ama geceleri tam tersi. Asfaltı yenilenen yolda sürat denemesi yapan yapana... Tabii ki beraberinde gelen acı kazalar... Bu konuyu sık sık gündeme getirdik ve sonuç aldık. Artık gördüğünüz gibi E-5'te radar var, hız sınırı da 70 km... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 radarlar gece calısmıyo. gecmis olsun dunyayı kurtaran adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
matama Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 nerde bu radar e5 te bahsi gecen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 her arabaya gpsli sistem takilsin, oldugun yere gore hizini tespit etsin, limitin ustundeysen hemen eline versin cezayi vizir vizir yazip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 30 tlye kirarlar o gpsi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Ayrıca zorla insanların arasına gps falan takarlarsa çok büyük tadsızlık çıkar. Kime ne benim hangi noktada olduğumdan, big brotherın bacağını sıkarım hesabı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 bugun e5ten bilgi santrale gidicem birazdan. bakalım nerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 aquila said: her arabaya gpsli sistem takilsin, oldugun yere gore hizini tespit etsin, limitin ustundeysen hemen eline versin cezayi vizir vizir yazip. aman abi arbaa üreticileri 10dolarlık aygıt bile koymaya kasıyorlar 10sene.. gps falan ı-ıh anca evropa birliği diyecek ki "araçlarda kara kutu (ddr drive data recorder) şart arkadaşım!!!" ancak öyle oluyor bu tür değişimler. kalanı için tucker örneği var mesela. uçak sanayiini bilmem ama otomotivden cacık olmaz. aman yenilik koymasın da kârları daha sonraya da devam ettirelim diye kasan adamlar işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2011 dasaaa said: aman abi arbaa üreticileri 10dolarlık aygıt bile koymaya kasıyorlar 10sene.. gps falan ı-ıh hayli off-topic olacak ama surda belirtmek istedim, otomotiv piyasasi cok cok nankor bi piyasa, senelik rakamlarina falan bakarsaniz; birde uretim, lojistik, hammadde ve gelistirme gibi giderlere dandik teknoloji markalarinin mobil urunlerinde bile daha fazla kar oldugu goruluyor. ilginc piyasa hayli. o yuzden ivir zivir teknolojik oyuncaklarda bu kadar nazlanmalarini ben mantikli buluyorum, yinede mantikli opsiyon fiyatlariyla hala niye son kullaniciya sunamiyorlar o ilginc bisey iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar