Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Flamenko Gitar

JsH

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul Anadolu yakasında göztepe-kadıköy arası olabilir, flamenko gitar öğrenebileceğim bir yer veya daha önce denediğiniz yerler var mı?
Nota bilmiyorum açıkası, akorla çalıyorum orta seviye sayılırım tahminen:>
Önerilerinizi bekliyorum :>
Mesaj tarihi:
Cevaplar için teşekkür ederim, Mino o kitapta gam gösterimleri nota ile mi tab ile mi, nota ise okuyamam yalnız :>
Mesaj tarihi:
Neden tab ile kendinizi kisitliyosunuz anlamis degilim. Notalar öcu degilki, ögrenmek tab'dan emin olun daha rahat, biraz kafa yorduktan sonra 5 gun 1 haftada cozulebilecek bi olay. Gerisi sadece alisma meselesi. Heleki flamenko calicam diyosan, notalar olmadan o sololari falan nasil calarsin bilemiyorum. Tab'dan bakarak akor basmak bi yere kadar, ne bastigini, hangi cevrimi bastigini bilmeden flamenko calsanda gelistiremezsin ilerde. Ögrendigin 3-5 flamenko akoruyla kalirsin yani.
Mesaj tarihi:
Nota öğrenmemek için bahane değil tabii de gitarla transpoze etmekte bi şey yok ki. Bi fret kaydırıyosun alt tarafı. Açık nota varsa da akoru değiştirirsin iki dakkada.
Mesaj tarihi:
Onu anladığım halde yazdım zaten fakat ukalalıktan farklı bişey benimkisi. Sitemliyim abi nota bilmeden müzik yapıyorum diye geçinen adamlara. Okuldaki ezberci gözlüklü inekler neyse zamanında benim için, bugünde tab ezberleyip gitar çalanlar öyle :)
  • Yeni Oluştur...