JsH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Arkadaşlar merhaba, İstanbul Anadolu yakasında göztepe-kadıköy arası olabilir, flamenko gitar öğrenebileceğim bir yer veya daha önce denediğiniz yerler var mı? Nota bilmiyorum açıkası, akorla çalıyorum orta seviye sayılırım tahminen:> Önerilerinizi bekliyorum :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 derse başlamadan önce kabaca nota kasarsan iyi olur zaman ve nakit kaybetmezsin. sorunun cevabı bende yok ama kusura bakma :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 kardesime bir sorayim belki arkadasi vardir o civarlarda ders veren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 "Adam Kadmon - keyboard grimore" kitabını öneririm. Tüm gamları içeriyor, gitar üstünde de çalışırsın derslere ek olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Cevaplar için teşekkür ederim, Mino o kitapta gam gösterimleri nota ile mi tab ile mi, nota ise okuyamam yalnız :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 piyano klavyesi üstünde ve tab olarak var. Aralıkları da gösteriyor şema olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2011 Neden tab ile kendinizi kisitliyosunuz anlamis degilim. Notalar öcu degilki, ögrenmek tab'dan emin olun daha rahat, biraz kafa yorduktan sonra 5 gun 1 haftada cozulebilecek bi olay. Gerisi sadece alisma meselesi. Heleki flamenko calicam diyosan, notalar olmadan o sololari falan nasil calarsin bilemiyorum. Tab'dan bakarak akor basmak bi yere kadar, ne bastigini, hangi cevrimi bastigini bilmeden flamenko calsanda gelistiremezsin ilerde. Ögrendigin 3-5 flamenko akoruyla kalirsin yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 notasız müzik olmazki. çok basit bir örnek bigün sahneye çıkarsınız vokaliniz hasta olmustur 1 ton pesten söylemek ister o gün, haydi transpoze et bakalım nota bilmeden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Nota öğrenmemek için bahane değil tabii de gitarla transpoze etmekte bi şey yok ki. Bi fret kaydırıyosun alt tarafı. Açık nota varsa da akoru değiştirirsin iki dakkada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gitar akordan ibaret olsaydı haklısın. Ne kadar basitleştigini görebiliyorum şu an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2011 Gitarın akordundan bahsediyorum. Akor yazmışım yanlışlıkla. İlla ukalalık yapcaksınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trainspotting23 Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Onu anladığım halde yazdım zaten fakat ukalalıktan farklı bişey benimkisi. Sitemliyim abi nota bilmeden müzik yapıyorum diye geçinen adamlara. Okuldaki ezberci gözlüklü inekler neyse zamanında benim için, bugünde tab ezberleyip gitar çalanlar öyle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar