Bella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: Bella said: bence benim dediğimi düşün bi. o eski oyuncak arabalar çok güzel, biri bana alsa sevinirdim yani. hele bi de oyuncak arabaları seviyosa o da sevinebilir. bu küçük metal arabalar değil mi? çok küçük değil.böyle mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 araba manyağı hatunlar var <3 sefiyorus bis onları ^_^ bellayı sevmioruz ama -.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tatlıymış o arabalar araştırayım şimdi :))) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: ya şeyi düşünüyorum aslında maket araba olsun ama benim gerçeğini almak istediğim bir şey olsun bende altına not yazayım sen bunu sadece bir maket araba sanabilirsin ama ben sana hayallerimi hediye ediyorum vs. diye :) bu nasıl bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi saçmalamayın erkek cocuguna doğum günü hediyesi mi alıyosunuz kız napsın maket arabayı. alıcaksan gerçeğini al o zaman şaşırma gör sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 len okusana topiki çocuk =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 araba seviyorsa bir kız,, o, f1 yarışlarını da seviyordur;),belki bu konudan da gidebilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: küçükken anlattığı bir anısı var arabaları çok seviyormuş bir kere babası maket araba almış işte onlara ne deniyorsa.. Gerçeği baya zorlarda oda olabilir. lan kız bunu demiş hala ne diyonuz "buarada gerçeği baya zorlar da o da olabilir" kısmını kaçırmışım o da efsaneymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tamam tamam editledim örtmenim o "da" yı =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Shell 100tlye ferrari modelleri veriyor. Hem benzin alırsın, hem de hediye beleşe gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 polar battaniye al cicili bicili sarılsın uyusun seni hatırlasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 gaz alsak? :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adam kıza kendinden bişeyler katarak hediye vermek istiyor sen bedavaya getirme peşindesin nesiniz lan siz sfdfdscdx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bakın kaç yıllık üyeyim ceketinizi ilikleyip yazın bu fikirlerinizi ^^ sina +1 not: fake değilim. ne banlar ne tartışmalar gördü bu bünye 2004ten beri ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: Meov said: ya şeyi düşünüyorum aslında maket araba olsun ama benim gerçeğini almak istediğim bir şey olsun bende altına not yazayım sen bunu sadece bir maket araba sanabilirsin ama ben sana hayallerimi hediye ediyorum vs. diye :) bu nasıl bu? abi yapma bu ne ya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi bence ne yap biliyoumsn el işçiliğin iyiyse bi şaşal şişesine sanatını yap. onun üzerine boyama şekil verme falan gerçekten güzel şeyler cıkabilir. emek sonuçta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya varsa daha iyi bir fikrin söyle çıkmazdayım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi o yazıya ne desem bilemedim açıkçası kızın tipine göre alacağın tepki de değişir yani kız onu okuyunca kıkır kıkır gülebilir demedi deme Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bende onu düşünüyorum ya ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 abi eğer kız makara biriyse, sana bşii diyim mi bence hiç bu tarz romantik oalylara girme. gülme krizine girebilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya gülmez bence, kızlar bir çiçeğe fit olan varlıklar ya, böyle özenilmiş bözenilmiş bir hediye ve senin yazmış olduğun bir yazı, onu çok mutlu eder. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 /klişe Kız tam benimle aynı kafadan olduğu için aynanın karşısında seçesim var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya abi yemin ederim ben senin yerinde olsam bu kadar cıkmaza girsem darlanırım açarım telefonu "sana doğum gününde ne alıym ne istiyosun" diye sorarım. rahat ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hincludex Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: /klişe Kız tam benimle aynı kafadan olduğu için aynanın karşısında seçesim var bize kendinden bahset:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Gerçeği baya zorlarda oda olabilir. kısmında da ları ayrı yaz. kız "ayy cahil bu! pis köylü!" demesin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar