Bella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ardeth said: dylan ayrıca o attığın mesaj ne saçma bişey lan neresinden başlasam açıklamaya bilemedim ve inanılmaz itici. yani bir insanın üstüne bi de bi kızın böyle konuşmasından tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: Bella said: ne seviyor nelere ilgisi var biliyor musun? küçükken anlattığı bir anısı var arabaları çok seviyormuş bir kere babası maket araba almış işte onlara ne deniyorsa.. Gerçeği baya zorlarda oda olabilir. Ama yapıldı derse? ya derse? maket araba 'yap' en sevdiği renk olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: Bella said: ne seviyor nelere ilgisi var biliyor musun? küçükken anlattığı bir anısı var arabaları çok seviyormuş bir kere babası maket araba almış işte onlara ne deniyorsa.. Gerçeği baya zorlarda oda olabilir. Ama yapıldı derse? ya derse? böyle eski klasik arabalar varya oyuncak gerçi pahalı oluyor onlar ama, neyse onlardan alabilirsin çok sevimli bence aranızda böyle bir konuşma da geçtiyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o kadar vaktim yok gibi :) /ban dylann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: Bella said: ne seviyor nelere ilgisi var biliyor musun? küçükken anlattığı bir anısı var arabaları çok seviyormuş bir kere babası maket araba almış işte onlara ne deniyorsa.. Gerçeği baya zorlarda oda olabilir. Ama yapıldı derse? ya derse? abi sana karşı iyi duygular besliyorsa bence demez hoş da olur onun sevdiği şeyleri hatırladığını gösterir falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 itici...ama gerçek,hem de çook var böyle. Bella said: Ardeth said: dylan ayrıca o attığın mesaj ne saçma bişey lan neresinden başlasam açıklamaya bilemedim ve inanılmaz itici. yani bir insanın üstüne bi de bi kızın böyle konuşmasından tiksindim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bu topikten ban çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ahhaha asdadfa çok özür dilerim sayın kendini bilir pati üyeleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kıza maket araba? feci madara olabilirsin bence.. işler ters giderse kaymaklı kadayıf yapıp versen bile daha az kötü bir hediye olabilir. kaymaklı kadayıf ver demiyorum tabii.. o hediye edilmez, doğrudan yenilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 olabilir bak pek fırsatım yok ama çıkınca bakayım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 escape said: VERİRİM DENDİ LAN ahah bu ne abi anne dendi düğmeleri ilikleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catzee Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dylanN said: meov sevgilim bana dediğim hediyeyi alsa kesin ona veririm o gece. bir daha düşün.dg,the one dan bahsedıyruz. @fede +1 fiyat etiketin üstünde geziyorsun yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dylanN said: ahhaha asdadfa çok özür dilerim sayın kendini bilir pati üyeleri. Aynaya bakar mısın bir 5 saniyeliğinede olsa? senin için olmasada benim için önemli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 fede said: elikanliadam said: hep yaptığım bi hediye olayı var bilmem ne düşünürsün de kızlar seviyor..bi sepet hazırlıyorum..ıvır zıvır takı toka eğlenceli görünce viik yapacakları çoraplar kıyafetler belki bir şal ya da şık bir bere kaşkol takımı bol bol çikolata elma şekeri kitap dergi film müzik cdleri ve çiçek ten oluşan içindekiler değişken istediğin şeyi alabilirsin yani koca bir hediye alıp vereceğin parayı bir çok hediyeye dağıtmış oluyorsun..herkes sever ayrıca bir sürü hediye açmayı..bence bunu deneyebilirsin gaymisin abi bu ne http://kaytahackman.files.wordpress.com/2010/10/forever-alone-face.png?w=472&h=369 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ucuzmuş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Catzee said: dylanN said: meov sevgilim bana dediğim hediyeyi alsa kesin ona veririm o gece. bir daha düşün.dg,the one dan bahsedıyruz. @fede +1 fiyat etiketin üstünde geziyorsun yani ba dum tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Catzee said: dylanN said: meov sevgilim bana dediğim hediyeyi alsa kesin ona veririm o gece. bir daha düşün.dg,the one dan bahsedıyruz. @fede +1 fiyat etiketin üstünde geziyorsun yani BEYLER BU SEFER HARBİDEN ANNE DENDİ AMA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 wastyrx said: Meov said: Bella said: ne seviyor nelere ilgisi var biliyor musun? küçükken anlattığı bir anısı var arabaları çok seviyormuş bir kere babası maket araba almış işte onlara ne deniyorsa.. Gerçeği baya zorlarda oda olabilir. Ama yapıldı derse? ya derse? maket araba 'yap' en sevdiği renk olsun. +1(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://www.internetborsa.com/wp-content/uploads/2010/12/Kredi-Kart%C4%B1.jpg ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bence benim dediğimi düşün bi. o eski oyuncak arabalar çok güzel, biri bana alsa sevinirdim yani. hele bi de oyuncak arabaları seviyosa o da sevinebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 benim verdiğim cevabın o mesajın ahlaki ya da başka bir boyutlarıyla ilgisi yok buarada mesajımı yanlış yorumlamış insanlar olabilir. o mesajı sırf "bakın veririm yazabiliyorum" demek için atmış olsan o kadar manalı olabilirdi kusura bakma heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bella said: bence benim dediğimi düşün bi. o eski oyuncak arabalar çok güzel, biri bana alsa sevinirdim yani. hele bi de oyuncak arabaları seviyosa o da sevinebilir. bu küçük metal arabalar değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yani kızın senden ne kadar hoşlandığını anlamak için küçük, parasal değeri olmayan ama manalı bir hediye almak en mantıklısı (kızın makul bir insan olduğunu kabul ediyorum burda). ama tabi kızın neden o hediyeyi aldığını kesin anlayacağından emin ol. ya da en kötü verirken söylersin "sen bana maket arabaları sevdiğini söylemiştin" falan diye. maket araba yaparsan ayrıca üstüne bişeyler çizme yazma gibi şansın da olabilir yapma aşamasında. 10 günün varmış rahat yaparsın bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 maket araba erkek hobisi değil mi ya? ilk defa duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya şeyi düşünüyorum aslında maket araba olsun ama benim gerçeğini almak istediğim bir şey olsun bende altına not yazayım sen bunu sadece bir maket araba sanabilirsin ama ben sana hayallerimi hediye ediyorum vs. diye :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar