Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Evet arkadaşlar bir süredir beğendiğim, görüştüğüm bir bayana alınacak bu hediye(klasik biliyorum).. 10 gün içinde doğum günü var ve gerçekten değer verdiğim bir kişiye bu hediyeyi kendim seçmek isterdim ama ne yazık ki aklıma he klasik şeyler geliyor(ki ayrı olmayabilir).. Yani hep söz konusudur böyle şeyler, biz ne sevdiğini nerden bilelim vs diyebilirsiniz ama inanın bende sizden biraz fazlasını biliyorum.. Bu yaratıcı bir hediye konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Küçük bir şey olsun istiyorum. Fiyatından dolayı değil, fiyatı önemlide değil.. Bilemedim şimdi :/ /limitedtroll /giefmore (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Dolce Gabbana - The One parfüm hediye et . Çok sexy bir koku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 http://i27.tinypic.com/2ltocwp.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bir gül al kırmızı yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dylanN said: Dolce Gabbana - The One parfüm hediye et . Çok sexy bir koku Yazdıklarımı okusaydın ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Escape bende öyle düşündümde..Böyle şaşırsın flm istiyorum bilmiyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ilginçli kaşkol, bere al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hep yaptığım bi hediye olayı var bilmem ne düşünürsün de kızlar seviyor..bi sepet hazırlıyorum..ıvır zıvır takı toka eğlenceli görünce viik yapacakları çoraplar kıyafetler belki bir şal ya da şık bir bere kaşkol takımı bol bol çikolata elma şekeri kitap dergi film müzik cdleri ve çiçek ten oluşan içindekiler değişken istediğin şeyi alabilirsin yani koca bir hediye alıp vereceğin parayı bir çok hediyeye dağıtmış oluyorsun..herkes sever ayrıca bir sürü hediye açmayı..bence bunu deneyebilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ne şaşırsın aga boşversene. şımartma şunları. ya da her kıza düşünmemezlikten gül aldıgım için bi bayana ne alcagımı bilmediğimden böle konuşuyorumdur boşver tamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 elikanliadam said: hep yaptığım bi hediye olayı var bilmem ne düşünürsün de kızlar seviyor..bi sepet hazırlıyorum..ıvır zıvır takı toka eğlenceli görünce viik yapacakları çoraplar kıyafetler belki bir şal ya da şık bir bere kaşkol takımı bol bol çikolata elma şekeri kitap dergi film müzik cdleri ve çiçek ten oluşan içindekiler değişken istediğin şeyi alabilirsin yani koca bir hediye alıp vereceğin parayı bir çok hediyeye dağıtmış oluyorsun..herkes sever ayrıca bir sürü hediye açmayı..bence bunu deneyebilirsin gaymisin abi bu ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 edıt agsjgdjagdjaga @fede +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ne kadar iticisin dilan veririm falan ıyk akfgahjsgjashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 beyler veririm dendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 @fede niye homofobik misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dylanN Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ay siz pati halkı olarak geneliniz o kadar cekicisiniz ki(1 kişi hariç) ondan bana rahatlıkla laf edebilirsiniz yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tartışmanız için garbageda bir topic daha açıcam sakin olun gençler =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hala mı ya of yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 HAHAHAHAHA zeminde hazırlıyor ha bi kişi hariç falan fjagfjhasgfasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 elikanliadam said: hep yaptığım bi hediye olayı var bilmem ne düşünürsün de kızlar seviyor..bi sepet hazırlıyorum..ıvır zıvır takı toka eğlenceli görünce viik yapacakları çoraplar kıyafetler belki bir şal ya da şık bir bere kaşkol takımı bol bol çikolata elma şekeri kitap dergi film müzik cdleri ve çiçek ten oluşan içindekiler değişken istediğin şeyi alabilirsin yani koca bir hediye alıp vereceğin parayı bir çok hediyeye dağıtmış oluyorsun..herkes sever ayrıca bir sürü hediye açmayı..bence bunu deneyebilirsin bunu düşünebilirim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ardeth said: hala mı ya of yeter Ne hala mı sina? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ne seviyor nelere ilgisi var biliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 dylan ayrıca o attığın mesaj ne saçma bişey lan neresinden başlasam açıklamaya bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Meov said: Ardeth said: hala mı ya of yeter Ne hala mı sina? hala dylan ve kavgaları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Meov Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Bella said: ne seviyor nelere ilgisi var biliyor musun? küçükken anlattığı bir anısı var arabaları çok seviyormuş bir kere babası maket araba almış işte onlara ne deniyorsa.. Gerçeği baya zorlarda o da olabilir. Ama yapıldı derse? ya derse? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 VERİRİM DENDİ LAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar