Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hediye sorunsalı..

Meov

Öne çıkan mesajlar

Evet arkadaşlar bir süredir beğendiğim, görüştüğüm bir bayana alınacak bu hediye(klasik biliyorum).. 10 gün içinde doğum günü var ve gerçekten değer verdiğim bir kişiye bu hediyeyi kendim seçmek isterdim ama ne yazık ki aklıma he klasik şeyler geliyor(ki ayrı olmayabilir).. Yani hep söz konusudur böyle şeyler, biz ne sevdiğini nerden bilelim vs diyebilirsiniz ama inanın bende sizden biraz fazlasını biliyorum.. Bu yaratıcı bir hediye konusunda yardımınıza ihtiyacım var. Küçük bir şey olsun istiyorum. Fiyatından dolayı değil, fiyatı önemlide değil.. Bilemedim şimdi :/

/limitedtroll
/giefmore

(:D
Sosyal ağlarda paylaş

hep yaptığım bi hediye olayı var bilmem ne düşünürsün de kızlar seviyor..bi sepet hazırlıyorum..ıvır zıvır takı toka eğlenceli görünce viik yapacakları çoraplar kıyafetler belki bir şal ya da şık bir bere kaşkol takımı bol bol çikolata elma şekeri kitap dergi film müzik cdleri ve çiçek ten oluşan içindekiler değişken istediğin şeyi alabilirsin yani koca bir hediye alıp vereceğin parayı bir çok hediyeye dağıtmış oluyorsun..herkes sever ayrıca bir sürü hediye açmayı..bence bunu deneyebilirsin
Sosyal ağlarda paylaş

elikanliadam said:

hep yaptığım bi hediye olayı var bilmem ne düşünürsün de kızlar seviyor..bi sepet hazırlıyorum..ıvır zıvır takı toka eğlenceli görünce viik yapacakları çoraplar kıyafetler belki bir şal ya da şık bir bere kaşkol takımı bol bol çikolata elma şekeri kitap dergi film müzik cdleri ve çiçek ten oluşan içindekiler değişken istediğin şeyi alabilirsin yani koca bir hediye alıp vereceğin parayı bir çok hediyeye dağıtmış oluyorsun..herkes sever ayrıca bir sürü hediye açmayı..bence bunu deneyebilirsin

gaymisin abi bu ne
Sosyal ağlarda paylaş

elikanliadam said:

bunu düşünebilirim :)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...