bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Ya şöyle birşey vardı bence, Iraklılar Amerikalıların ilk geldiğinde sadece saddamın devrilip rejimin bitmesini umuyorlardı. Iraklılar Amerikayı bir kurtarıcı olarak görmüşlerdi güvenmişlerdi. Ama Saddam devrildi ve Amerikanın tüm niyeti iyice su yüzeyine çıktı. Amaç saddam değil ırak ve petroldü Niye saldırılar Saddam devrildikten sonra arttı? Iraklılar amerikalılara güvendi ama güven boşa çıktı[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 baktılar güvenleri boşa çıktı, amerikalılara saldırsınlar, amsum nakliyatçının suçu ne*??????? alsınlar yükü bıraksınlar adamı
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 konu bu değil işte konu senin bu olayı doğal bulman ben bi türlü bunu anlayamıyorum[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:28 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Bak prawler o kadar gözü kağpalı cevaplıyorsun ki yanıtları ne yazdığının bile farkında değilsin. Az önce erkek gibi niye meydanda savaşmadı Iraklılar diye sordun... Peki ben de sana aynı mantıkta düşünerek Atatürk niye ingilizler İstanbul'u işgal ederken hiçbirşey yapmadı (O sırada), meydana çıkıp niye karşı koymadı düşmana diye sorarsam ne olucak? Bazı şeylerin zamanı ve yeri vardır. Belki aynısı Irak'ta da olacak bunu nerden biliyoırsun ki? Kaldı ki konu bu değil. biz enazından düşman ülkenin askerlerini el sallıyarak karsılamadık O döneme ait siyah beyaz görüntülere bir bak bakalım neler oluyor.
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: blackchaos, 02 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki: Elrond ama olayı detaylarına göre ele alman imkansızdır.Kurunun yanında herzaman yaşta yanıcak.Sen kimlik ve kişilik tespiti yaparak adam öldüremezsinki. Ülkeni tehdit eden bi avuç toprağını işgal eden herkes o ülke insanları tarafından ölüme mahkumdur.Çünkü o senin özgürlüğünü almak istiyor. Filistin ne yaparsa yapsın israile isterse çoluk çocuk katletsin insanlık dışı gösteriler yapsın toplu katliamlar yapsın. Ama Filistin toprağına bir israilli girdiği zaman ölüme mahkumdur. Bu topraktır devletinin milletinin senin toprağın. Sen bi devletsin bölünemez ve parçalanamzsın dış politikan ne olursa olsun ister terörü destekle istersen barışı ama senin toprağına milletine bir tehtit olursa toprağına giren her tehtitkar ölüme mahkumdur. bende onu diyorum zaten bu kişi türk olmasa amerikalı olsa tamam anlarım azda olsa gecerli bir sebep var ama adam türk be. filistinde israilli ölebilir ama türkü yada nebilim çinli öldürmezler. oysa irakta ölür. zaten yanlış olanda bu
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya alla alla biz saldırsınlarmı dedik? Bu insanlık dışı birşey zaten. Malı alıp salmaları lazımdı tabiki.Üstelik Türkiye gibi barışçıl politika isteyen bir ülkenin sivili. İstese türkiye askeriyle girip çok rahat bi şekilde güvenliği sağlar orada[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
bLackcha0s Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:37 tarihinde demiş ki: said: Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:28 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Bak prawler o kadar gözü kağpalı cevaplıyorsun ki yanıtları ne yazdığının bile farkında değilsin. Az önce erkek gibi niye meydanda savaşmadı Iraklılar diye sordun... Peki ben de sana aynı mantıkta düşünerek Atatürk niye ingilizler İstanbul'u işgal ederken hiçbirşey yapmadı (O sırada), meydana çıkıp niye karşı koymadı düşmana diye sorarsam ne olucak? Bazı şeylerin zamanı ve yeri vardır. Belki aynısı Irak'ta da olacak bunu nerden biliyoırsun ki? Kaldı ki konu bu değil. biz enazından düşman ülkenin askerlerini el sallıyarak karsılamadık O döneme ait siyah beyaz görüntülere bir bak bakalım neler oluyor. Sen nerde gördün Türk insanın düşman kuvvetini el sallıyarak karşıladğını? Sen galiba İzmir i gördün Sana onun görüntüsünü göstermişler. Ama İzmir de yunan kuvvetlerine el sallayan Türkler değil Yunanlılardı. Aynı Trakyada olduğu gibi.[signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 neyse artık ne desem boş sen ne desen boş düşüncelerimiz farklı ve farklı kalmaya devam edecek boşuna tartışıyoruz[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: blackchaos, 02 Ağustos 2004 20:38 tarihinde demiş ki: ya alla alla biz saldırsınlarmı dedik? Bu insanlık dışı birşey zaten. Malı alıp salmaları lazımdı tabiki.Üstelik Türkiye gibi barışçıl politika isteyen bir ülkenin sivili. İstese türkiye askeriyle girip çok rahat bi şekilde güvenliği sağlar orada ve artık bunu bazılarınında farketmesinin zamanı geldi . (bu konu çok geniş kapsamlı laflarımla konuyu bozmayayım artık bununla ilgili konuşmayayım)[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 valla biz kazma kürek savaştık öyle silah felanda fazla yoktu + biz onları kuçaklamadık.. padişah ve digerleri bişey yapmamış hatta yalakalık yapmış olabilir ama sunu bil türk halkı ve mustafa kemal ve arkadaşları gereken tepkiyi gösterdiler. tepkiyi nasılmı gösterdiler elinde silahı olan düşmana karsı inançla.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:37 tarihinde demiş ki: said: Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:28 tarihinde demiş ki: said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:24 tarihinde demiş ki: Bak prawler o kadar gözü kağpalı cevaplıyorsun ki yanıtları ne yazdığının bile farkında değilsin. Az önce erkek gibi niye meydanda savaşmadı Iraklılar diye sordun... Peki ben de sana aynı mantıkta düşünerek Atatürk niye ingilizler İstanbul'u işgal ederken hiçbirşey yapmadı (O sırada), meydana çıkıp niye karşı koymadı düşmana diye sorarsam ne olucak? Bazı şeylerin zamanı ve yeri vardır. Belki aynısı Irak'ta da olacak bunu nerden biliyoırsun ki? Kaldı ki konu bu değil. biz enazından düşman ülkenin askerlerini el sallıyarak karsılamadık O döneme ait siyah beyaz görüntülere bir bak bakalım neler oluyor. Siyah beyaz görüntülere bakınca düşman askerlerine el sallayanlar şerefsiz vatan hainleri ve İstanbul Hükümeti Mensupları. Ama Amerika'ya el sallayanlar bildiğiniz Irak halkı... Fark burada....[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Siz burda zirvaliycaginiza olayin özüne bu sonsavasin baslangicina ve cekirdek olaya inip herseyi bastan bi tartsaniza burda herkes bir telden caliyor... Saddam yönetimi altindaki iraga kitle imha silahlari bulundurma amaciyla bir savas acildigini hatirlatirim size...Ama hepinizin bildigi gibi daha bulunamamis ve bulunamiycak kitle imha silahlarindan bahsediyoruz... Amerika savasa basladigindan bu yana ölen sivilin haddi hesabi yok, kiminiz diycek kurunun yaninda yasta yanar, evet yanar ama bu kadar yanmaz, bi apartman helikopterler tarafindan roket saldirisiyla yikiliyor ve icerde hedef sadece bir dairede yasayan teröristler, diger dairelerde yasayan aileler cocuklar ve binanin yikintilarinda sevdiklerini gözünde yaslarla arayanlari hergün haberlerde seyrediyosunuz... Ben bu kadar amerika savunmasi yapildigini anlayamadim gitti, avrupada yasiyorum ve burda insanlar amerika karsiti eylemlerini durdurak vermeden devam ediyor, hükümetler amerika yandasi politikalari yüzünden düsüyor yerine amerika karsiti hükümetler geciyor, savas öncesi milyonlar sokaklara dökülüyor SAVAS HAYIR !!! diye bagiriyor, katliama hayir diye bagiriyor...O cok savundugunuz amerikami dinliyor bunlari... Hickimseye sormadan g.tünüz yiyosa agzinizi acin diyip daliyor Iraga.Siz kaciniz gördünüz savasin VAHSET fotograflarini burda gelip amerikayi savunuyorsunuz...Burda forumlarda bir üyenin imzasinda cok inanilmaz bir sitenin linki var, irak savasindaki amerikan rezilliginin fotograflari var...Siz 3 amerikan askerinin zorla tecavüz ettigi kadinin gözyaslarini görmediniz resimlerde herhalde, siz, yikintilar arasinda cocuklarini arayanlarin haberlerini görmemezlikten geliyorsunuz herhalde...Hersey kendi kendine mi basladi? Asla Bush denen köpegin yaptiklarini bütün amerikan halkina maletmek niyetinde degilim.Ama sunu bilin ki amerika artik bir raya oturdu ve bunu hicbirsey degistirmiycek kandan baska...Neden mi? Bush yönetimi görülen o ki düsmek üzere, ama siz saniyormusunuz Kerry cok farkli olucak, oturup bir defa Kerry ve Bush'un gecmislerini incelermisiniz, ayni okul ve tarikat (Amerikanin en ünlü ve gizli tarikatlarindan Bones&Skulls) dan arkadas iki insanin birbirinden cok mu farkli olucagini saniyorsunuz...Güldürmeyin beni... Bu kan para icin dökülüyor...Siz sanirim hala herseyin kara altin denen petrol icin dökülmedigini anlayamadiniz, cocuklarin sivillerin yasamin sadece bir hicten ibaret oldugun farkinda degilsiniz...Gelmis burda bu mal daha kaliteli su daha kötü muhabeti yapiyorsunuz... Sinemalara MICHAEL MOORE yapimi FAHRENHEI 9/11 geldi, bütün avrupa bu filmi seyretmeye kasuyor, amerikali ünlü bi yapimcidan amerikan karsiti ve 9 EYLÜL olaylarinin arkasindakilerin anlatildigi bir belgesel, bütün dünya bu belgeseli konusuyor sinemalarda deli gibi izleyici kitlesine sahip...Yoksa orda yasaklandi mi bu film? Gelmedi mi? Yoksa geldi de, hicbirinizin umrunda mi degil? Bush'un oylarini bile düsürdü bu belgesel acin gözlerinizi, körü körüne biseyler savuncaginiza, Amerika RULES diyceginize, kcicini yirtip gözünüzü acmaya calisan bi avuc insana biraz kulak verin, kimse size gidin amerikayi bombalayin demiyor (fedaykin bazen biraz ucsada, adami delirtiyosunuz oda hakli) Biraz acin gözünüzü ama türkiye hala benim tanidigim türkiye ise bütün düyanin seyrettigi bu belgesel türkiyede gösterime girmez yada gerekli izleyici sayisina ulasmaz... Amerika hic durmiycak, herzaman kaos yaraticak ve kendi yarattigi kaosu askeri yollarla düzene sokup insanlarin gözünü boyiycak...Ve asla unutmayin hepimiz ne kadar savastan nefret etsekte, ve cogunuz savasin vahsetinden bile habersiz buraya savasin ne kadar vahsi oldugunu gösteren 2 tane kisa savas görüntülü iceren fim linkleri koyarim cogunuz kusarak tuvalete kosar veya geceyi kabuslarla gecirecek derecede görüntülerden etkilenir... Ha yapilacak ne vardir...Benim aklima gelen su an bisey yok türkiye icin konusursak, türkiyenin disariya olan bagimliligini yenmesine daha cooook uzun zaman var, bugün acip CNN Türk'ü ekonomi haberlerinde cikan uzman görüslerinin birlestigi noktalari seyretmis olsaydiniz iyiye giden daha hicbiseyin olmadigini sadece kücük bir adim atilmis ve kilometrelerce yolumuz oldugunu görürdünüz... Daha fazla söyliycek bisey bulamiyorum, ama sunu biliyorum ki eger benim türkiyemde iragin yerinde olsa ve yalan nedenler isgal edilmis ve bende sivil ailemi kaybetsem veya ailemi iskenceye ugramis görsem neler hissederdim veya neler yapardim bilmiyorum ama hic normal seyler olmazdi onu biliyorum...O kisa savas görüntülerini almak istiycek kadar kendine güvenen varsa pm atar...Buraya link vermem cünkü inanilmaz vahset iceriyor... Savasi ve irakta savasanlari anlamanin tek yolu olaya onlarin gözünden veya onlarin gecmisini etkilyen olaylardan bakmak lazim...Aralarinda zevk icin öldürünide var ama ailesinin intikami almak icin savasan amerikaya kin kusan cok insanda var...Avrupa bile amerika karsiti eylemler yapiyorsa ve biz hala köle gibiysek
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:42 tarihinde demiş ki: valla biz kazma kürek savaştık öyle silah felanda fazla yoktu + biz onları kuçaklamadık.. padişah ve digerleri bişey yapmamış hatta yalakalık yapmış olabilir ama sunu bil türk halkı ve mustafa kemal ve arkadaşları gereken tepkiyi gösterdiler. tepkiyi nasılmı gösterdiler elinde silahı olan düşmana karsı inançla. saldırdı . ama kimsenin sivilş öldürdüğünü duymadım ben ! ( haksız yere )[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj zgrw tarafından 02 Ağustos 2004 20:43 tarihinde değiştirilmiştir]
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:38 tarihinde demiş ki: said: blackchaos, 02 Ağustos 2004 20:31 tarihinde demiş ki: Elrond ama olayı detaylarına göre ele alman imkansızdır.Kurunun yanında herzaman yaşta yanıcak.Sen kimlik ve kişilik tespiti yaparak adam öldüremezsinki. Ülkeni tehdit eden bi avuç toprağını işgal eden herkes o ülke insanları tarafından ölüme mahkumdur.Çünkü o senin özgürlüğünü almak istiyor. Filistin ne yaparsa yapsın israile isterse çoluk çocuk katletsin insanlık dışı gösteriler yapsın toplu katliamlar yapsın. Ama Filistin toprağına bir israilli girdiği zaman ölüme mahkumdur. Bu topraktır devletinin milletinin senin toprağın. Sen bi devletsin bölünemez ve parçalanamzsın dış politikan ne olursa olsun ister terörü destekle istersen barışı ama senin toprağına milletine bir tehtit olursa toprağına giren her tehtitkar ölüme mahkumdur. bende onu diyorum zaten bu kişi türk olmasa amerikalı olsa tamam anlarım azda olsa gecerli bir sebep var ama adam türk be. filistinde israilli ölebilir ama türkü yada nebilim çinli öldürmezler. oysa irakta ölür. zaten yanlış olanda bu Ya olay yanlış işin özü bu. Ama dayanamayıp yazıcam işte ne yapayım huyum bu: Yani Bir amerika'lıya yardımı sadece bir amerikalı getirir. Böyle birşey olduğu takdirde Iraklılar'ın onu öldürme hakkı var. Ama Bir amerikalıya yardımı bir Türk, Japon ya da mozambik'li getirirse, amerika o yardımı alır kullanır ve Türk, japon ve mozambik'li öldürülemez... Anlatmaya çalıştığınız bu mu? Peki ortadaki yardımı nasıl engelleyeceksiniz? Sizin düşmanınıza edilen yardımı. Madem herşeyi kurallara bağladınız, bunu da bağlayın bakalım.
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Elrond_, 02 Ağustos 2004 20:42 tarihinde demiş ki: valla biz kazma kürek savaştık öyle silah felanda fazla yoktu + biz onları kuçaklamadık.. padişah ve digerleri bişey yapmamış hatta yalakalık yapmış olabilir ama sunu bil türk halkı ve mustafa kemal ve arkadaşları gereken tepkiyi gösterdiler. tepkiyi nasılmı gösterdiler elinde silahı olan düşmana karsı inançla. Bana boş yere Kurtuluş Savaşı'nı anlatmaya kalkma gayet iyi biliyorum ben de nasıl olduğunu o savaşın. Orada söylediğim cümle Kurtuluş Savaşı'ndan önceki bir döneme aitti. Konuyu saptırmayın boş yere.
drizzt_chosen Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hiç birimizin zırvaladıı falan yok ayrıca, herkes fikrini sölüo, ve kesinlikle her ne nedenle olursa olsun masum bir insanı öldürmek insanlık dışı canice bi davranıştır
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 baslarim saddam elindeki kitle imha silahlarinin amerikasinda birlesmis milletlerin gelisi sonrasi cinli korelilere be. amerika amerika diye zirvalayan arkadaslara sunlari soruyorum sadece su uc soruya cevap versinler : 1 - kubilay olayini amerika mi tezgahladi 2 - mezar evlerde bogulanlari amerika mi oldurttu 3 - sivasta oteli amerika mi yakti.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: [b]Prawler, 02 Ağustos 2004 20:42 tarihinde demiş ki:[/ Siyah beyaz görüntülere bakınca düşman askerlerine el sallayanlar şerefsiz vatan hainleri ve İstanbul Hükümeti Mensupları. Ama Amerika'ya el sallayanlar bildiğiniz Irak halkı... Fark burada.... Nerden biliyorsun gidip konuştun mu oradakilerle? Belki onlar da şerefsiz, hain Irak halkı? Emin olamazsınız bu tür şeylerden, sadece tahmin yürütebilirsiniz. Fakat yürüttüğünüz bu tahmin yüzde yüz doğru diye bir kural yok.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 kimse ne amerikayyı ne ırak taki terörüstleri tutuyor . biz insanlık ayıbını kınıyoruz .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
Elrond_ Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bende sana sunu sorayım bu ıraka amerikadan bir çok kişi gitti oarad otelde felan kaldılar... niye hiç bir yigit ıraklı ölümü göze alıp çok sevdiği ülkesi için gidipte bir kursun sıkmadı. gücün olmaya bilir ama denersin. ıarklıların ülkelerini ne kadar sevdiğini ben amerikan askerinin orda kalmasından anlıyorum. ırakın nufusu ne kadar????? ordaki amerikan askeri ne kadar????? varsa okadar yurekleri silahları var alsınlar ellerine kurtuluş mücadelesi versinler. Öyle ekmek için yaşamak için çalışan insabnlara karsı ben ülkem adına savas veriyorum o yüzden oldürdüm gibi laflar söylemesinler.
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Vampire burda AMERICA RULLES diyen kimse yok. Bazılarımız sadece öldürülen insanın ister Türk olsun ister yabancı olsun masum olduğu sürece , dil, din, ırk farkı gözetilmemesini, işkence yapan Busht ta olsa, hitler de olsa aynı kefeye konmasını istiyoruz.[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: zgrw, 02 Ağustos 2004 20:50 tarihinde demiş ki: kimse ne amerikayyı ne ırak taki terörüstleri tutuyor . biz insanlık ayıbını kınıyoruz . helal olsun o ayibi kinayanlara o zaman. fakat yine de o ayibi kinayanlar asil nedeni farketmek icin bu firsati kullansinlar : radikal bagnazlik ve sonuclari.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
zgrw Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: MaLDoRoR, 02 Ağustos 2004 20:50 tarihinde demiş ki: Nerden biliyorsun gidip konuştun mu oradakilerle? Belki onlar da şerefsiz, hain Irak halkı? Emin olamazsınız bu tür şeylerden, sadece tahmin yürütebilirsiniz. Fakat yürüttüğünüz bu tahmin yüzde yüz doğru diye bir kural yok. amerikalılara heykelleri yıkmakta yardım edende bağdat halkıydı . liderinden nefret etsen bile düşmenına yardım etmemen gerekir .[signature][hline]Her Avcı Avını Tutkuyla Avlar . Ama Benim Dışımda Kimse Avı İçin Üzülmez . Grandmaster zgrw [Bu imza zgrw tarafından 28 July 2004 23:34 tarihinde değiştirilmiştir]
MaLDoRoR Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: unity100, 02 Ağustos 2004 20:48 tarihinde demiş ki: baslarim saddam elindeki kitle imha silahlarinin amerikasinda birlesmis milletlerin gelisi sonrasi cinli korelilere be. amerika amerika diye zirvalayan arkadaslara sunlari soruyorum sadece su uc soruya cevap versinler : 1 - kubilay olayini amerika mi tezgahladi 2 - mezar evlerde bogulanlari amerika mi oldurttu 3 - sivasta oteli amerika mi yakti. Bu olayda ne Türklerin, ne Amerikalılar'ın ne de Iraklılar'ın haklı olabileceği bir taraf yok. Hepsinin kendilerine göre suçları var. Bazılarının daha çok suçu var (Amerika)... Hepsi bu.
Vampire Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Prawler, 02 Ağustos 2004 20:52 tarihinde demiş ki: Vampire burda AMERICA RULLES diyen kimse yok. Bazılarımız sadece öldürülen insanın ister Türk olsun ister yabancı olsun masum olduğu sürece , dil, din, ırk farkı gözetilmemesini, işkence yapan Busht ta olsa, hitler de olsa aynı kefeye konmasını istiyoruz. Zaten dikkat ettiysen bende yazimda, amerikan yönetiminin aldigi kararlari bende amerikan halkina maletmiyorum diye ekledim ve bu durumda sanirim ikimizde ayni noktada birlesiyoruz benim ek olarak yazdigim teksey savasi baslatan tarafla ilgili bölüm....[signature][hline]Dont make me more aggressive than devil...
Öne çıkan mesajlar