Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Türk Rehine Öldürüldü

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Sen en iyisi yat uyu, ben de öyle yapacağım.

Neyi, nerde, ne kadar öğrendiğimi ve bunların ne kadarını kullandığımı bilemeyeceğine göre boş yere bu konuya saplanıp konuyu direk bana çevirmeye çalışma her seferinde.

Sadece fikirlerinle tartıştığın zaman tekrar konuşmaya çabalarız.
Mesaj tarihi:
said:
Slat, 03 Ağustos 2004 02:17 tarihinde demiş ki:
%100 istihbahrat almadan heryeri bombalıyor çünkü Irak'ta kaldıkları her gün onlar için zarar..

bu mudur yani?[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
bababababababa ba. ahelogg ahelog hele hele helelehlelelee.
Mesaj tarihi:
said:
MaLDoRoR, 03 Ağustos 2004 02:25 tarihinde demiş ki:
Sen en iyisi yat uyu, ben de öyle yapacağım.

Neyi, nerde, ne kadar öğrendiğimi ve bunların ne kadarını kullandığımı bilemeyeceğine göre boş yere bu konuya saplanıp konuyu direk bana çevirmeye çalışma her seferinde.

Sadece fikirlerinle tartıştığın zaman tekrar konuşmaya çabalarız.

peki anne. goruyorum ki ama sen benim neyi nerede ne kadar ogrendigimi ve bunlarin ne kadarini kullandigimi bilebilmissin.

degerli anne, iyilik dolu dileklerini ben de aynen sana iletiyorum.

madem var bilgin niye kullanmadin kardesim kibrisi 2 parcali yaptin eokacilarin ve yunan alayinin aksiyonunu olmayan bir rum devletine mal ettin bir de kuzey kibris ulkesi kurdun 74 te. hayir bunu bilmiycen onu bilmiycen neyi bilicen illuminati misin.[signature][hline].~:&:* Let the sunshine in *:&:~.
Mesaj tarihi:
Ölen ölmüş kalan sahalar bizimdir

diyoruz ve yatıyoruz

SAVAŞA HAYIR!!!![signature][hline]Yalancı şahidimdir ay benim / Her gece denize vurur yakamoz / ben aşkı senle yaşayamazsam varsın olmasın...
Mesaj tarihi:
Arkadaşım ben siviller ölüyor banane demiyorum ki.. Bunlar savaşın gerçekleri devlet önce kendi çıkarlarına bakacak.. Diyelim istihbahrat aldı Kerkükteki bilmemkimin (sivil) evinde militanlar saklanıyor diye.. Sence herhangi bir devlet "o zaman bırakalım siviller var orda" der mi? Hele orda geçirdikleri her gün aleyhlerine ise? Mutlaka sivil kayıp olacak bunu engelleyemezsin çünkü halkta militanların arkasında artık kimsenin ABD'ye güveni kalmadı..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
bilmiorum yaw, bu amerika dünyanın üzerine kara bela olarak durduu sürece-ki çook uzun zaman sürecek gibi gelio- hzur ve bahsettikleri barış çok zor,
dediim konuya ne diyonuz ırak politikamız deişsin die bunları amerika yaptırıo olabilir mi??
Mesaj tarihi:
peki. ama bu şekilde zavallıca bi sebeple ölümlere sebebiyet birine, özel ya da tüzel, kimse merhamet; hatta saygı duymamı beklemesin. kendi için iyidir kötüdür beni ilgilendirmez zaten.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
bush saf
belki öyle belki değil, ama kuklanın alası, umarım karıştırmıyorumdur ama, en göze batan oynatanı da Dick Cheney, Iraktaki inşaat işlerinin çok büyük bir bölümünü onun şirketi kapmış. (daha detayı var gerekirse bulurum)

saddam manyak ve amerika saldırmasa saddam bizim içinde tehlike olurdu
olabilirdı, mecazi anlatayım, birisiyle aramda gerginlik varsa (kavga etmiş olsak, tartışmış olsak vs.), başka bi lavuğun, gerginlik yaşadığım adamı vurmasına sevinemem.

bir fikrin, hareketin, doğru veya yanlış, uygun veya uygun olmamasına karar verirken, bana yarayıp yaramamasını kıstas olarak alamam. zira pragmatist bir insan diilim.

not düşelim o zaman birde ;
quoteleri popeye'in mesajdan aldım ama onun fikirleri değil bunlar, bütün threadde geçen ana başlıklar; fikrlerin sahibi varsa parnak kaldırsın

[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir?

Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun!
Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır!

[Bu mesaj Rahan tarafından 03 Ağustos 2004 02:50 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Rahan tarafından 03 Ağustos 2004 02:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Forumlarda yazdığımda birçok kişinin "açıklamalı" yazılmadığı zaman anlamadığını bildiğim için böyle bir anlatımı seçtiğimi söylemiştim daha önce... Şu anki halini bilenler o zamanki halini bilemeyebilirler ve bunu daha basit anlatmaya çalıştım. Ama neyse önemli değil. Anlatmak istediğim sence anlaşılmamış olabilir sorun değil. Bundan sonra seninle bir tartışmaya girersem eğer daha dikkatli yazarım.

Maalesef forumlarda insanların ,amiyane tabiriyle, sidik yarıştırma huyu olduğunu unutmuşum. Bu her zaman fikir savaşının önüne çıkıyor.

Aslında anlatmak istediğimi anladın ama nedense bunu bir koz olarak kullanıup kenbdini ön plana çıkartmak daha eğlenceli geldi sana.

Tartışmanın herhangi bir yerinde sana fikirler dışında bir şey yazmadım ama inatla sen buna devam ediyorsun ki bu da biraz önceki yarışmanın bir parçası, kusura bakma o tür yarışlara girmeyi sevmiyorum, sen daha uzağa işeyebilirsin, buyur.
Mesaj tarihi:
tamam bunda haklısın ama "Pis bush çık Irak'tan vs.." gibi yaklaşımlar kesinlikle yanlış.. Bir yandan bir tehtid ortadan kalktı diye sevinebiliriz ama bir yandan siviller için üzülebiliriz..

Ama bana kalırsa önceliğe sahip olan bizleriz.. ABD askerlerinin yerinde bizde olabilirdik? Bir de bu açıdan düşünün..(ki şu an K. Irak'a düzenlenen operasyonlarda bile bayaa kayıp veriliyor)[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 03 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki:

bir fikrin, hareketin, doğru veya yanlış, uygun veya uygun olmamasına karar verirken, bana yarayıp yaramamasını kıstas olarak alamam. zira pragmatist bir insan diilim.

Bugün başkasına olan yarın bana da olabilir :)

O sırada faydama gibi gözükebilir ama ilerde ters dönüp yüzümde de patlayabilir.
Mesaj tarihi:
bu arada eklemek istedim

unity de alıntı yapmış rahan da

o sözler benim görüşüm degil sadece horace'ın istedigi konun özetini yazmıştım

sonradan sayfalar geçince sanki benim görüşümmüş gibi anlam çıkarıpta boşuna cevap yazmayın diye şey ettim :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Zegna, 08 Şubat 2004 00:06 tarihinde demiş ki:
fasıldan geldım
kafamda darbuka sesi var hala
gecmıyo
Mesaj tarihi:
said:
Rahan, 03 Ağustos 2004 02:34 tarihinde demiş ki:
saddam manyak ve amerika saldırmasa saddam bizim içinde tehlike olurdu
olabilirdı, mecazi anlatayım, birisiyle aramda gerginlik varsa (kavga etmiş olsak, tartışmış olsak vs.), başka bi lavuğun, gerginlik yaşadığım adamı vurmasına sevinemem.

Bunu böyle anlatamazsın.. Bireysel birşey değil bu, burda kendi devletinin çıkarları söz konusu.. Bizim için pis işleri başkası hallediyor ve emin ol sevinirsin.. Önce devlet sonra diğer şeyler gelir.. Önce kendi devletini düşünmek zorundasın..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Peki sana şöyle anlatayım.. Kardeşin,akraban, çocuğun yada arkadaşın oraya gidip ölseydi sevinirmiydin? Hadi en basitinden binlerce askerimiz oraya gidip ölseydi sevinirmiydin?

Demişsinki böyle halledilmesine pek sevinmem.. Biz girseydik nasıl hallederdik? Tamam belki bu kadar olmazdı ama genede olacaktı sivil kayıp.. Şimdi bir söyle.. ABD askerlerinin ve çok sayıda sivil halkın ölmesi mi yoksa Türk askerlerinin ve az sayıda sivil halkın ölmesi mi(ki yakınlarından olabilir)?[signature][hline]Touch of death is never gentle...

[Bu mesaj Slat tarafından 03 Ağustos 2004 03:08 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
? öyle diil çünkü? ya amerikalılar ve ıraklılar; ya da ıraklılar ve türkler ölücek diye bi durum yok çünkü...

öyle olsa bile, ben orada savaşa girmiyorum diye orda vahşet olmasına sevinemem. sevinirsem insanlığımdan kaybederim. hatta bak amerikanın dünya jandarmalığı hadisesine. ne kadar kahramanca. başkalarının ölümündense kendi askerlerini gönderip, onların ölümüne rağmen huzur sağlamayı yeğliyor. mesela yani. gerçekten böyle olması gerekirdi durumun.[signature][hline]unity100, 18 Temmuz 2004 22:05 tarihinde demiş ki:
Mesaj tarihi:
Malesef öyle bir durum var çünkü Irak cidden ABD girmeden önce bizim içinde büyük bir tehtiddi..(Bunları kafamdan uydurmuyorum K. Irak'ta operasyonlara giden tanıdığımın gördükleri belgeler vs vs.. ve okuduğum kaynaklardan).. Eğer ABD müdahele etmeseydi gelecekte bizde %100 onlarla uğraşmak zorunda kalacaktık ki iyi birşey olduğunu sanmıyorum..[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Mesaj tarihi:
Tamam haklısın ama devletimizin çıkarlarını düşünmen lazım.. Ben sana sevin demiyorum ama.. Neyse herhalde anladın ne demek istediğimi.. Aynı ABD'nin yaptığı gibi.. Önce kendi çıkarları.. Bu tarihte hep böyle olmuştur zaten..[signature][hline]Touch of death is never gentle...

[Bu mesaj Slat tarafından 03 Ağustos 2004 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
kiddo, 02 Ağustos 2004 13:33 tarihinde demiş ki:
Tek suçlu tayyipmi bushmu. Onlar kadar sizde suçlusunuz!!! Kıçınızdaki dona kadar adamlardan alın sonra lan niye ölüyo tayyib mayyib. O bombaların parası topuyla sizden çıktı bee. Şimdide konuşuyomusunuz.

böle konuşanlarada hasta olurum ha öle bi derdim olmadı canım isterse kullanırım amerikan malı para benim değilmi ? benim vereceğim üç kuruşla dönecekse iş ha o zaman keserim o ayrı.[signature][hline]KinGpiN the striked sazan
Bizimle uğraşmak;
bişey istemez öle sakin insanlarız biz
Mesaj tarihi:
evet yaw saçmalık dediin şey, bunları konuşmcazda ne konuşşaz ayakkabımızın markası amerikalı die, yurdum insanının markasından aldık dielim, şirketin sahibi yada ortağı yabancı oluyo yine bişey yaramıcak ki[signature][hline]Spirit
It is the hero's strength, and the
mother's resilience, and the
poor man's armour
  • Yeni Oluştur...