eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ya bu hükümetin sorumsuzluğu ve ABD nin sorumsuzluğu yüzünden neden masum insanlar ve insanlarımız ölmez zorunda of ya moralim bozuldu gene... kaynak Irakta rehin alınan bir Türk öldürüldü. Bağdat ta saldırıya uğrayan konvoydaki bir Türk şoför de yaşamını yitirdi. NTV-MSNBC VE AJANSLAR 2 Ağustos 2004 Bir internet sitesinde yayınlanan görüntülerde, Türk olduğu belirtilen bir rehinenin vurularak öldürüldüğü görülüyor. Rehineyi öldüren militanların, El Kaideyle bağlantılı olan Abu Musab El-Zarkaviye bağlı oldukları belirtildi. Görüntülerde silahlı bir militanın okuduğu bildiriden sonra, Tepe İnşaatta çalıştığını söyleyen Murat Yüce adlı Türk rehine, kafasına sıkılan üç kurşunla öldürülüyor. TÜRK TIRLARINA SALDIRI Irakta 2 Türk kamyon şoförü, El Kaide örgütüyle bağlantılı Ürdünlü militan Ebu Musab El Zerkavinin Tevhid ve Cihad grubu tarafından kaçırılmış, şöförlerin şirketi ise Iraktan çekildiklerini açıklamıştı. Öte yandan, bu sabaha karşı Bağdatta ABD üssüne malzeme taşıyan Türk TIRlarına, direnişçiler tarafından uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi. Görgü tanıkları saldırıda, 31 SL 078 plakalı TIRın Türk sürücüsünün hayatını kaybettiğini bildirdi.[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!! [Bu mesaj eagle_dnz tarafından 02 Ağustos 2004 13:02 tarihinde değiştirilmiştir]
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 pfff... allah belanızı versin be amerika gibi[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 suç sadece amerikada olsa iyi.[signature][hline]
Cyre2k Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 allah belalarini versin ya hepsinin..
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Hay ben Amerika'nın da Bu sistemin de[signature][hline]Boş bir kağıt bir kalem bir de silgi.. Kağıt ömür demek,kalemle silgi ise benim hayatımı sen yazarsın sen silersin demek.. Sen neyi yazarsan güzel, sen neyi silersen güzel. İstediğin gibi yaşat,istediğin gibi öldür it's teargas in my eyes // Gizli bahçem
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bızım arkadasın babası ırak hep tırla bıseyler gotutrup getırıyor ınsanlah onun basına gelemez boyle seyler[signature][hline]Rüyamdaki Aptal Kadın Hala Aklında Adın
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 umarım bişey olmaz ırakta böle masumlar öle dursun sayın pusth bisikletten düşşün sayın tayyip de gidip o kadar emek üzerine sanki kendi yapmış ibi konusma yapıp bilmem kaç tane fabrikanın kurdelesini kessin..[signature][hline]Gözlerimi gözlerinden alamıyorum her bakışımda, orada kendimi görüyorum seninle elele...Saçlarına dokunurken korku doluyor içime o kadar yumuşaklar ki incitmekten Korkuyorum...Dudaklarımın dudaklarına her temasında esir oluyorum sana sen öptükçe daha fazla öpüyorum sen istedikçe daha fazla istiyorum...Bunları tekrarlamaktan hiç bıkmıyorum çünkü gözlerin aynam,saçların acıma duygum,dudakların zindan oluyor bana ve sana olan sevgim her an artıyor!!!
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Tek suçlu tayyipmi bushmu. Onlar kadar sizde suçlusunuz!!! Kıçınızdaki dona kadar adamlardan alın sonra lan niye ölüyo tayyib mayyib. O bombaların parası topuyla sizden çıktı bee. Şimdide konuşuyomusunuz.[signature][hline]Görmeyenler görsün...
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 evet kiddo haklısın daha geçen kola turka kavgası bile buna ornektir. onların mallarını ala ala kral yaptık.[signature][hline]
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Herşey ne kadar basit sizin küçük dünyanızda.. Amerikan kolası içme savaş olmasın..[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 ben en basitinden ornek verdim daha bunun gibi ya$antımızın %90 ı boyle.[signature][hline]
kiddo Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Öyle bişey diyen olmadı nerenle anladığına bağlı.[signature][hline]Görmeyenler görsün...
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 //Senin nerenle konuştuğuna bağlı bence... Orda o adamın kafasına 3 kurşunun girmesi bir türk'ün para açlığı- ne arıyor orda bu tehlikelere rağmen?- ve o teröristlerin cahilliği umarım bir çukurda geberirler.. Kimse bana emperyalizm laga lugası yapmasın.. Kolaturkanın formulü bile amerikan RC firmasından satın alınma.. hiç içmedim içmem de o türk-sözde- koladan. Atatürk'ün önemli cümlelerini reklam amaçlı kendilerine rant olarak kullanan bir firma babamın olsa içmem kolalarını.[signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Kalhiae para açlığı ile ne alakası var adam çalı$mak zorunda sizin gibi türk mallarına kar$ı olanlar yüzünden belki Türkiye'de i$ bulamıyor orada kazanıyor.[signature][hline]
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Türkler adam gibi birşey çıkarıyolar mı alalım ulan? adama bak ya amerikan kolası içtiniz ondan oldu diyo Var mı adam gibi türk yapımı oyun? var mı adam gibi türk yapımı film? (istisnalar var tabii) var mı adam gibi türk bilgisayar markası parça üreticisi? yok? biz napalım sefalet içinde mi yaşayalım?[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Zamaninda ordaki Turkmenlere yardimci olsaydik bunlarin hicbiri bashimiza gelmezdi . Kimin ne bok oldugu belli ama herkez susuyor.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
karpuz Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: Kalhiae, 02 Ağustos 2004 13:53 tarihinde demiş ki: Atatürk'ün önemli cümlelerini reklam amaçlı kendilerine rant olarak kullanan bir firma babamın olsa içmem kolalarını. ehehehe iyi dedi adam[signature][hline]"Mph Rmph !!" Prawler, 30 Temmuz 2004 02:04 tarihinde demiş ki: Finalın soruları abidik gubidik
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 biz sanki kullanmıyoruz ama biz ne diyoruz türkün varsa onu kullanın diyoruz. illa size türk malı kullanın diyemeyiz.[signature][hline]
Delidumrul Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: karpuz, 02 Ağustos 2004 13:56 tarihinde demiş ki: Türkler adam gibi birşey çıkarıyolar mı alalım ulan? adama bak ya amerikan kolası içtiniz ondan oldu diyo Var mı adam gibi türk yapımı oyun? var mı adam gibi türk yapımı film? (istisnalar var tabii) var mı adam gibi türk bilgisayar markası parça üreticisi? yok? biz napalım sefalet içinde mi yaşayalım? Eger aldigin eyin bri Turk marka olani varsa onu tercih et en azindan.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Kalhiae Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Tabiki para açlığı dostum. Gitmesin hayatını riske atmaya değer mi? karpuz'a katılıyorum görüyoruz türk yapımı bir klima antalyada patlıyor ve birinin canına mal oluyor. Ben neden yabancı marka kullanmayayım en azından öyle birşey başıma gelse bile tazminatı var osu var şusu var.. Umarım dünyanın bir yılı sadece barışla geçebilir bir gün. :) [signature][hline]Allah kahr bela.. kalh!ae [Bu mesaj Kalhiae tarafından 02 Ağustos 2004 14:01 tarihinde değiştirilmiştir]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 bizde bunu soylemeye çalı$ıyoruz ama onu babam yapsa almam diyor bunu boyle yaptığı içinmi$?[signature][hline]
ultrAslan Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 hepimizde suç var geçmi$imizde suç var ama $imdi elden ne gelirki ?[signature][hline]
yeahh1986 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2004 said: karpuz, 02 Ağustos 2004 13:56 tarihinde demiş ki: Türkler adam gibi birşey çıkarıyolar mı alalım ulan? adama bak ya amerikan kolası içtiniz ondan oldu diyo Var mı adam gibi türk yapımı oyun? var mı adam gibi türk yapımı film? (istisnalar var tabii) var mı adam gibi türk bilgisayar markası parça üreticisi? yok? biz napalım sefalet içinde mi yaşayalım? Var mı yerli malı almak isteyen, herkes altında nike, bir yabancı gösteriş budalası. Adam gibi Türk oyunu var, adam gibi Türk filmide var. Vestelin ürettiği bilgisayar kullanıyorum yaklaşık 6 yıldır bakıma gitmedi. Sefalet; oyun,bilgisayar ile oluyorsa ne güzel şey.
Öne çıkan mesajlar