ajmet Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yeni yil itibari ile adsl fiyatlari degisiyormus.bilgisi olan varmi konu hakkinda mevcu taahutlu abonerde faydalacakmi direk bu tarifelerden? yeni fiyatlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 4tl fark için geçmem şu mevcut duruma göre 8'den 16'ya. Altyapı zaten rezil durumda, sadece modemde 16mbps görüp download yine 4mbps civarında gezecek. Görüntü olsun diye de fazla para vermek mantıksız... Sonuçta TT bu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 16 mb mevcut hatlar destekliyebilir mi diye düşünüyorum,ı ıh pek sanmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 adil kullanım noktası nedir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 belirli bir gb veri transferine ulaştıkdan sorna internet bağlantı hızın düşüyor evet sadece bizde var bu.. tıpkı verginın vergisi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 düşmüyo ama öyle bir olay da var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hız düşebülü, dedeler çıkabülü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 şu an kullanılan tarifelerde kapanma söz konusu mu, yani 2mb/sınırsızı ben istedikçe kullanmaya devam edebilicem sanırım, yeni aboenelere kapalı diye okudum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 tamam da hatlarda iyileştirme bilmemne yapmazlarsa nasıl vercekler 16mbye kadar? daha 8mbye kadar köpek gibi kopup duruyor ne şimdi bu bi de 16 olsa nolcak acaba... adam 16mbe kadar diyor 50gb kota koyuyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sms attılar bugün.8mbit netlimitsiz kullanıyordum, 55 tl ye yükselmiş.kotayı 25gb yapmışlar, geçince 1mbit e düşcekmiş hız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
benjani Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kota aşımında hız düşmesini uygulayacaklar galiba artık.her paket için farklı kotalar belirlemiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ttnet yalan :), kablo kullanın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lowers Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 4Ever said: ttnet yalan :), kablo kullanın heryerde olsa kullancaz :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 AAA ZAM GELMİŞ YA LAN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 BabacumMostors said: belirli bir gb veri transferine ulaştıkdan sorna internet bağlantı hızın düşüyor evet sadece bizde var bu.. tıpkı verginın vergisi gibi sadece bizde yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ya tablolardan anlayamadım ben şu anki 8mbit'e kadar tarifelerinin yeni hali ne olacak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yeni halin 55 lira verecen ve adil kullanım kotan 25gb olacak, geçersen 1mbite incen ay sonuna kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gigabyte Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 şu an 8 mb limitsiz kullanıyorum 99 tl idi 108 tl olmuş 9 lira zam aslına düşünmüyoda değilim şu an 22mbt e kadar hız alabiliyorum oturduğum yerde 16 mbt fena gözükmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stingbull Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ya bu adamlar 25gbı geçtiğimizda ciddi ciddi 1mbe düşürecekler gibi. Hazırlamışlar full sistemi sanki. 25gb yetmez ki hacı Bi de 16ya kadar 50lik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 zam gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vadaa Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 4gb kotalı kullanıyorum 29 tl ödüyorum aylık acaba yeni uygulama ile ne değişecek pek bişey anlamadım 79 tl falen demiş anlayan varsa yardım taleb ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 uydunet'te bi değişiklik var mı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 hayırlı uğurlu olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 valla umuyorum tüm yeni fiber alt yapılaı aktif edip de böle bi işe girişiyolardır. işlallah patlamaz. patlamasın da hep beraber hızlanalım ya. 16 - 32 uçalım yavaş yavaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 bazılarımız hayaldünyasında yaşıyor hala, isterlerse allahına kadar fiber çeksinler yurtdışı yok yau. hala arıyosun sorun var arza kaydı alalmıyoruz diyolar:D neyse bitti gitti benim için telekom devri, en azından bi süre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar