Dobroski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mrb arkadaşlar size bir sorum olucak. Ben çok aradım ama söyle kafama göre bir yabancı serv bulamadım. Söyle abartısız sağda solda Abartı renklerde dye lar veya heryere gate i olmıyan adam gibi lagsız. 2 haftada kapanmıyıcak. Playerlların abaza olmadıgı bir serv arıyorum biliyorum cok şey istiyorum bu söyledıklerımın hiç birini türk serv larında bulamadıgım için yabancı bir serv arıyorum. Eğer böyle bir serv bilen veya oynıyan ark war ise lutfen bana adresi versin. AYrıca bana nebula demeyın nebula sadece eziyet işkence eylence deyil bana göre[signature][hline]
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 ustte freeshardlar lıstesı war oraya bakabılırsın. ben alternate-pk yı önerırdımde runuo geçtı orasıda.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Pyro Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 hatta Tık[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Dobroski Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2004 yinede saol ama ordakılerın hepsını denedım.[signature][hline]
Unlive Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 The Abyss dünyanin en iyi shardıdır.[signature][hline]Diablo, 05 Haziran 2004 12:46 tarihinde demiş ki: şopar sensin lan ben tinerciyim
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Unlive, 28 Ağustos 2004 14:56 tarihinde demiş ki: The Abyss dünyanin en iyi shardıdır. abi oylede adamlar çok şey istoyur :) paralı mail flan[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Larethian Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 said: Unlive, 28 Ağustos 2004 14:56 tarihinde demiş ki: The Abyss dünyanin en iyi shardıdır. hangi kriterler göz önünde bulunduruluyor acaba öğrenebilirsek bizede yararı olur[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Nomuka sonduta lay dimon ... Ada.net
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Yaw Yabancı server ARıyan arkadaşım www.gamesites200.com orada ultima onlineyi seç 200 tane servr war kafana uyana gir sana kolay gelsin seçerken zorlancaksın :)[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 abi zmn inda hellstemple wrdi yok mu ole bisi. run uo da 7x baslatan flm cok ama bende sphere ariorm . soyle en azindan 30-40 onlineli full pvp olan 7x8x baslatan sphere ariom ...
Mr_Magget Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Kithnos, 29 Ağustos 2004 03:02 tarihinde demiş ki: abi zmn inda hellstemple wrdi yok mu ole bisi. run uo da 7x baslatan flm cok ama bende sphere ariorm . soyle en azindan 30-40 onlineli full pvp olan 7x8x baslatan sphere ariom ... Abi hellstemple da şöyle bi olaywar sphereyi yabancılar açıyor staff kadrosu ve playerlar türk :D hehe bu yüzden türkiyenin ip portları iptal edildi server şuanda açık[signature][hline]A.A.K.O.C Shadows in the life !
Kithnos Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 said: Mr_Magget, 29 Ağustos 2004 03:13 tarihinde demiş ki: said: Kithnos, 29 Ağustos 2004 03:02 tarihinde demiş ki: abi zmn inda hellstemple wrdi yok mu ole bisi. run uo da 7x baslatan flm cok ama bende sphere ariorm . soyle en azindan 30-40 onlineli full pvp olan 7x8x baslatan sphere ariom ... Abi hellstemple da şöyle bi olaywar sphereyi yabancılar açıyor staff kadrosu ve playerlar türk :D hehe bu yüzden türkiyenin ip portları iptal edildi server şuanda açık belki kalkmistr lem ip block ... sen bi ip sini solermsn sana zahmet ? bide web siteleri war m ionnarin
Öne çıkan mesajlar