Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yabancı FREE Shard

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Mrb arkadaşlar size bir sorum olucak.
Ben çok aradım ama söyle kafama göre bir yabancı serv bulamadım.
Söyle abartısız sağda solda Abartı renklerde dye lar veya heryere gate i olmıyan adam gibi lagsız. 2 haftada kapanmıyıcak. Playerlların abaza olmadıgı bir serv arıyorum biliyorum cok şey istiyorum bu söyledıklerımın hiç birini türk serv larında bulamadıgım için yabancı bir serv arıyorum.
Eğer böyle bir serv bilen veya oynıyan ark war ise lutfen bana adresi versin.
AYrıca bana nebula demeyın nebula sadece eziyet işkence eylence deyil bana göre[signature][hline]
Mesaj tarihi:
ustte freeshardlar lıstesı war oraya bakabılırsın. ben alternate-pk yı önerırdımde runuo geçtı orasıda.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|
Mesaj tarihi:
said:
Unlive, 28 Ağustos 2004 14:56 tarihinde demiş ki:
The Abyss dünyanin en iyi shardıdır.

abi oylede adamlar çok şey istoyur :) paralı mail flan[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
Yaw Yabancı server ARıyan arkadaşım www.gamesites200.com orada ultima onlineyi seç 200 tane servr war
kafana uyana gir sana kolay gelsin seçerken zorlancaksın :)[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
abi zmn inda hellstemple wrdi yok mu ole bisi. run uo da 7x baslatan flm cok ama bende sphere ariorm . soyle en azindan 30-40 onlineli full pvp olan 7x8x baslatan sphere ariom ...
Mesaj tarihi:
said:
Kithnos, 29 Ağustos 2004 03:02 tarihinde demiş ki:
abi zmn inda hellstemple wrdi yok mu ole bisi. run uo da 7x baslatan flm cok ama bende sphere ariorm . soyle en azindan 30-40 onlineli full pvp olan 7x8x baslatan sphere ariom ...

Abi hellstemple da şöyle bi olaywar sphereyi yabancılar açıyor staff kadrosu ve playerlar türk :D hehe bu yüzden türkiyenin ip portları iptal edildi server şuanda açık[signature][hline]A.A.K.O.C

Shadows in the life !
Mesaj tarihi:
said:
Mr_Magget, 29 Ağustos 2004 03:13 tarihinde demiş ki:
said:
Kithnos, 29 Ağustos 2004 03:02 tarihinde demiş ki:

Abi hellstemple da şöyle bi olaywar sphereyi yabancılar açıyor staff kadrosu ve playerlar türk :D hehe bu yüzden türkiyenin ip portları iptal edildi server şuanda açık

belki kalkmistr lem ip block ... sen bi ip sini solermsn sana zahmet ? bide web siteleri war m ionnarin
  • Yeni Oluştur...