Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

TBL 2010-2011 / Galatasaray CC - Fenerbahçe Ülker @ 29.12.2010

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
başlık göremeyince açmaya üşendiydim ehah. çatır çatır maç oldu hakkaten. shumpert baya iyiydi, hücumdan ziyade ilk çeyrekte savunması maçta tuttu resmen. başta kopsa geri dönüş sıkıntılı olabilirdi.
Mesaj tarihi:
güzel maçtı valla. fenerbahçe'nin sezon sonu şampiyon olacağından eminim, ama arada burunlarının sürtmesi gerekiyor ki medyanın özellikle kasım ayı içinde yarattığı inanılmaz şişmiş takım ortadna kalksın, takım kendi oyununu oynasın çıkıp.
Mesaj tarihi:
* Josh Shipp: (34:24, 11 sayı, 8 ribaund, 4 top çalma, 1 top kaybı)
* Caner Topaloğlu: (06:09, 2 sayı, 1 ribaund, 1 top çalma, 1 top kaybı)
* Preston Shumpert: (27:51, 16 sayı, 4 ribaund, 1 asist, 2 top çalma, 3 top kaybı, 1 blok)
* Taylor Rochestie: (11:11, 0 sayı, 2 ribaund, 1 asist, 1 top kaybı)
* Tutku Açık: (30:01, 12 sayı, 6 ribaund, 7 asist, 1 top kaybı)
* Luksa Andric: (13:59, 5 sayı, 2 ribaund, 1 top kaybı, 1 blok)
* Radoslav Rancik: (23:49, 11 sayı, 3 ribaund, 2 asist, 2 top çalma)
* Haluk Yıldırım: (11:34, 0 sayı, 1 ribaund, 1 asist, 1 top kaybı)
* Evren Büker: (26:41, 5 sayı, 3 ribaund, 2 top çalma, 1 top kaybı, 1 blok)
* Ermal Kurtoğlu: (14:21, 5 sayı, 4 ribaund, 1 top kaybı)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
bayan basket macı var, avrupa macı. baya guzel geciyo, izlemenizi tavsiye ederim. tabi bayanların kesmiyo hic ama en azından skor dengeli sdf.

yalnız gstv paralı oldugundan fbtv'de takip ediyorum macı, spiker cok kotu. tabi fbtv oldugu icin taraflı yorum yapacak. ondan rahatsız degilim de ses tonu beynimi eritti. hep aynı tiz ses, hep bagırıyo gibi anlatıyo, feci.
Mesaj tarihi:
Fark yapmaz, 3-2 biter bu seri. Ben her branşta takımım sahiplenen biri değilim, hatta basketbolda Karşıyakalıyım da diyebilirim ama Galatasaray isminin her yerde kazanmasını isterim.

Seriyi geçeriz demem taraftarlığımdan değil durumdan, Fenerbahçe bugün güzel mücadele etti ama kadro ibresi Galatasaray'dan yana, en azından 3-2 o yüzden
  • Yeni Oluştur...