Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

balonlardan heç hoşlanmam

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
o balon senin erkekliğe adımının simgesi..ona gözün gibi bak..bak ki patlamasın, bir yere kaçmasınn. bir gün, birçok mesaj sonrası aniden kaybolsa bile onu gönlünün ve aklının bir kenarında taşı. taşı ki adamlığını unutma..biraz duygusall, biraz metroseksüell ama çoğunlukla erkek..
Mesaj tarihi:
elikanliadam.. abi senin ne derdin var bu metrosexüellikle? her 3 postundan birinden bundan yakiniyosun. Bi sorun varsa söyle yaridmci olalim. Homofobi filan da vardir sende. En cok da homofobikler lafini eder escinselligin, gariptir.
Mesaj tarihi:
metroseksüellik ve eşcinselliği aynı kefeye mi koydun sen temin..ilginç yok ben severim eşcinselleri.. mertoseksüelleri de severim eşcinselleri de hepimiz kardeşiz..no problem arkadaş pek bi asabi mesaj atmışsın ben korkarım
Mesaj tarihi:
Marveloth said:

elikanliadam.. abi senin ne derdin var bu metrosexüellikle? her 3 postundan birinden bundan yakiniyosun. Bi sorun varsa söyle yaridmci olalim. Homofobi filan da vardir sende. En cok da homofobikler lafini eder escinselligin, gariptir.

homofobifobik misin arkadas?
Mesaj tarihi:
Bende niye homofobi olsun lan ahahaha
elikanli arkadas her postunda "burda da amma metrosexüel varmis" diyince bilmek istedim. Sonucta metrosexüellik te homosexüelligin kibarcasi.

Asabi de degilim yaw. bildigin bi yandna cekirden citlatiyorum, yaprak dökümü bakiyorum arkadasla. bide sana satasim dedim arada.
öpüldünüz
  • Yeni Oluştur...