Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Süper bir olaymış bu. Biraz önce Wildfire'ımı 2.2'ye upgrade ettim. Vodafone'nun Cepnet'ine Wi-Fi üzerinden bağlandım notebook ile. Şu anda onla bağlanıyorum internete. Artık notebook yanımdayken internet aramak ya da arkadaşların notebooklara Android sürücüsü yüklemek gerekmeyecek. Çok iyiymiş. Android telefonlar 3G modem oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 abi 2.3 cikti =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 2.2 yeni geldi daha telefona yenisini mi çıkardılar? 2.3'de gelecekmiş sanırım. Artık o da Honeycomb çıktığında gelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 google phone almak lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bundan sonra zaten nexus adı altında ne çıkıyorsa o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 3.0 geliyo, az kaldı çıkarırlar yakında. http://www.haberoku.net/haber/135596-android-3.0-goz-kirpti!-(video).html buda introducing sanırım http://www.chip.com.tr/video/android-3-0-gozler-onunde_1663.html Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 pff nexus s best buyda satiliyomus, tmobile kontrat var sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 çıkartsınlar da nexus s2 al sen de.. hoşuna gidecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Ben mutluyum şu an, çıksın çıkmak isteyen versiyon. Crunchyroll da Android programı çıkarmış, Flash da düzgün çalışıyor 2.2 ile. Başka aradığım bir şey kalmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kiz arkada$ima nexus s aldim yilba$i hediyesi, aletin cozunurluge falan a$ik oldum lan. ayfon cok zorlanacak bikac seneye yalniz. gumbur gumbur geliyo herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yok abi yine bizi delirtecek "öncü" bir ürünle çıkar gelirler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 şu da var hani durumun farkında olanlar değil farkında olmayanlar hedef kitlesi olduğundan her türlü çoğunluğa hitap ediyorlar.. iyi de yapıyorlar hani ben olsam aynısını yapardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Bu hotspot olayı var mı iOS'da? Jailbreak olmadan, kendi kendine. Android çıktı çıktı harici programlarla var ama bir çalışıyor bir çalışmıyor onlar, sistemin kendisinde var artık 2.2 ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 simlocklu gelenlerde operator musade ediyorsa, simlock free olarak gelenlerde ise her turlu usb ve bluetooth tethering var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 android hotspot=/=tethering, iphone 3gs'e kadar hotspot muhabbetı yoktu, 4'te varmı bılmıyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar