mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Selamlar mac snow leoprd pc de wow oynuyorum sorunsuz çalışıyordu şimdi söyle bir sorun var map üzerinde quest yerlerini goremiyorum onceden sorunsuz çalışıyordu bütün addonlari disable ettim sorun duzelmedi nasıl çözebilirim bu sorunu?llevel kasacağım sorun oluyor sorunu nasıl çözebildim yardımlarınızı bekliyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 interface de quest şeysini aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 map'in alt tarafında tıklaman gereken bi kutucuk var, onu kaldırmış olabilirsin. tıkla gözüksün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 aynı problem bana da olmustu herşeyi yapmıstım sonra yapcak bişey yok diyip yatmıştım sabah kalktıgımda sorunsuz calısıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 oyuna ilk giridigimde haritaya bastıgımda açılıyor görüyorum harita üsütünde quest loc larını.haritayı kapatiyorum.hata veriyor.sonra gidiyor loclar harita üstünden.wow u repair de yaptım düzelmedi.bütün addonları disable ettim olmadı.level kasıyorum questler haritada gözükmüyor çok can sıkıcı bir durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 addonlari disable yapma, addon klasorunu wtf filan sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 silsen de bişey olmayacak görürsün bende sildim ettim herşeyi denedim çünkü bilgisayarını kapat aç düzelebilir. çünkü sabah kalktıgımda yaptıgım tek farklı şey pc yi yeniden acmaktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 wtf yi interface i komple sildim degişen birsey yok :( sabaha olsa iyi de hiç olmazsa cok kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 olmazsa questhelper indirirsin, eskiden haritada quest mi gosteriliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 haritada quest dalgalarını göstermeyi kapat sonra tekrar aç düzelir mapster/questhelper varsa onlarlada yapabilirsin aynısını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yok arkadaş ne denediysem olmadı.bir wow u silip yenisini kurmadıggım kaldı.ona da imkan yok download ettim 24 kusur gb mac için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karea Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 carbonite kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrdefender1 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 yok ya yok deli olacagım.quest helper de locları göstermiyor harita üstünde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis? Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Wow un cache folderinin icindekileri sil. WTF yi sildim diyorsun ama bir daha sil cache ile beraber bu defa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 ticket aç gm e durumu anlat o bir cözüm onerisi sunar sana belki buglanmıştır char tüm questleri yaptı gibi saymıştır seni quest loglarda falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar