axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Brave proxy kullanman lazım amerikan menşeili free sign up için şunu kullanıyorum ama biraz yavaş : 207.207.51.90 : 80[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brave Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 axedice demek istediğini anlamadım biraz daha açıklayabilirmisin ? bana daha mailime falan cd key falan da gelmedi ben sign up olaylarını yaptım bunun içinde 7.90 dolar para ödedim.fakat hala mail yok proxy olayı nasıl oluyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Mail olayını bilemeyeceğim. Sign up olurken proxy kullanman gerekiyormuş anladığım kadarıyla.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 blackrose sanırım su an wow oynuyor,darısı basıma :)[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. geçici unhkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 yok daha başlamadı beta :p bu sadece sign-up keyleri dağıtıyolar ama herkesin girip giremeyeceği kesin değil diye de sallamışlar FAQ bölümünde :p ikinci bir email gelmesi gerekiyor ve elimizdeki key ile nasıl account alacağımızı anlatacak ama şimdi kıllandım ben, indirmemize müsade ettiler key de geldi ama ikinci mail gelmezse ve bu keyi girdiğimizde north america için değil bu key gardaşım derse vururum bunları :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EarS Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 hm bana mail atmadan verdiler keyi bir yamuk olmasin bosuna cekiyor olmayayim?[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2004 Ya ben hep söylüyorum bunlar hep para tuzağı falan diye ama dinleyen yok bi oynayamayında güleyim :P Peki bende 145 değil de adsl falan olsaydı nolurdu;tabiki şimdiden atlamıştım olaya bakmayın kıskandım biraz ama olsun oyun çıkınca daha bi heycanla alırız.Buda fukara tesellisi:([signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 benimde 1.5 gb bitti kaldı 14-15 saat :p bu gece biter herhal dl olayı, pazartesi yada salı açılır herhal test, bi de mail gelirse 7 gün boyunca günde 20 saat wow artık :) blackrose sen zip dosyasını açıp kurdunmu sağ sağlim oyunu? hata felam vermedi dimi? 2.3 gb zipi açması zaten 2 saat falan sürer herhal. [signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English! let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair [Bu mesaj Norak tarafından 29 Ağustos 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2004 kurdum çalıştırdım sorun yok zipi açmasını bırak oyunu kurması bile yarım saat sürüyo lol[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar