Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stress Test - 100k kişi alınacak oyuna

Norak

Öne çıkan mesajlar

yok daha başlamadı beta :p
bu sadece sign-up
keyleri dağıtıyolar ama herkesin girip giremeyeceği kesin değil diye de sallamışlar FAQ bölümünde :p

ikinci bir email gelmesi gerekiyor ve elimizdeki key ile nasıl account alacağımızı anlatacak ama şimdi kıllandım ben, indirmemize müsade ettiler key de geldi ama ikinci mail gelmezse ve bu keyi girdiğimizde north america için değil bu key gardaşım derse vururum bunları :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

Ya ben hep söylüyorum bunlar hep para tuzağı falan diye ama dinleyen yok bi oynayamayında güleyim :P
Peki bende 145 değil de adsl falan olsaydı nolurdu;tabiki şimdiden atlamıştım olaya bakmayın kıskandım biraz ama olsun oyun çıkınca daha bi heycanla alırız.Buda fukara tesellisi:([signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault.
Sosyal ağlarda paylaş

benimde 1.5 gb bitti kaldı 14-15 saat :p bu gece biter herhal dl olayı, pazartesi yada salı açılır herhal test,
bi de mail gelirse 7 gün boyunca günde 20 saat wow artık :)

blackrose sen zip dosyasını açıp kurdunmu sağ sağlim oyunu? hata felam vermedi dimi? 2.3 gb zipi açması zaten 2 saat falan sürer herhal.
[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS - NwN-II---Only Supporting English!
let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair

[Bu mesaj Norak tarafından 29 Ağustos 2004 07:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...