dreagloth Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 expansion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 pardon expansion.. thnx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 w40k dmo yu sadece benmi bekliyorum koca paticik camiasında :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 jonq said: SW in küçümsenemeyecek kaç nesile hitap eden bir fan kitlesi var. Sen beğenmemiş olabilirsin ama bu oyunu satın alacak en azından ilk 3 ay deli gibi oynayacak adam çok. o fanların içinde ben de varım ama bu oyunu seriye saygısızlık olarak görüyorum açıkçası. benim için yok bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anubisath Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Suark said: galaxy of starcraft var duyurulmadı ama obv. yani. blizz'in yeni mmosu Titan adında bir mmofps ve tamamen yeni bi dünya,lore vs, eski serilerle alakasız bişey yapacaklarını milattan evvel duyurmuşlardı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 o kesinlik kazanmış bir şey değil bildiğim kadarıyla. edit : boooo ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pickles Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 DeVaSaoNLiNe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 çıkar çıkar gos çıkar çıkmalı! titan ne la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Anubisath said: jonq said: SW in küçümsenemeyecek kaç nesile hitap eden bir fan kitlesi var. Sen beğenmemiş olabilirsin ama bu oyunu satın alacak en azından ilk 3 ay deli gibi oynayacak adam çok. o fanların içinde ben de varım ama bu oyunu seriye saygısızlık olarak görüyorum açıkçası. benim için yok bu oyun. SWTOR'dan mı bahsediyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Tabi ki Swtor'dan bahsediyoz SWG ( Ulan SOE! ) den bahsedecek değiliz ya :) İstisnalar illa ki olacak ama bu oyunu alacak insan çok. Oyunu yapan köklü ve başarılı bir firma haline gelmiş BIOWARE , arkasında EA var dağıtım açısından sorun olmayacak. ee Starwars başlı başına bir kült zaten. Sırf bu 3 isimden dolayı bu oyun baya satacak. Swtor'la ilgili çok net bilgiler yok ki henüz. class, ırk , gezegen 3-5 satır yazı bir kaç da video koydular geçtiler. Ben hala ortada bir karar vermek için elle tutulur birşey olmadığını düşünüyorum. Zaten daha çok zaman var her an her şeyi değiştirebilirler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar