LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yildirimokur said: Seele said: LombaK_Knight said: Evet, ben de anlamadım neden Thor drop? Boxer kenara çekip konuşsun şu çocukla. amaci hizlica queen'i alip lavra olayini kesmek sonra scv thorla yarmakti. aYNEN. Thor+medic+marine dalıcaktı. Thor çıkar çıkmaz saldırmanın bi zararı var mı ? Thoru kaybetmiyeceğini biliyor adam. Ben de biliyorum onu yapmaya çalıştığını da başarı yüzdesi çok düşük bir saldırı diğerlerine oranla. Bir de oynadığın adam Idra. Paranoyak adamın teki. Solid oynasa şansı daha yüksekti bence. Açıklıyor gerçi şu an canlı yayında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LombaK_Knight Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Evet kendisi de dedi..."Eskisi kadar etkili bir taktik değilmiş bu" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 yildirimokur said: Seele said: LombaK_Knight said: Evet, ben de anlamadım neden Thor drop? Boxer kenara çekip konuşsun şu çocukla. amaci hizlica queen'i alip lavra olayini kesmek sonra scv thorla yarmakti. aYNEN. Thor+medic+marine dalıcaktı. Thor çıkar çıkmaz saldırmanın bi zararı var mı ? Thoru kaybetmiyeceğini biliyor adam. iyi düşünmüş valla. bunların hepsini basarken idra'nın o expten 200baneling basacağını hesaba katasymış keşke.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 250 mm cannon bekleyip daha sonra da çıkabilirdi queen avına. ya da expte minerallerin arkasında indirse thorun etrafı çevrilmezdi çok daha fazla hasar verebilirdi. kötü taktik, kötü uygulama. yakışmadı nada gibi bir adama. kafiye de oldu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xunn Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Öf be huun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2011 Final 4 tahminim MVP Jinro Nada Nestea yada MC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 stream varmı beyler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.livestream.com/focuzed al panpa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Tempest said: http://www.livestream.com/focuzed al panpa panpa o hd deilki o bendede var ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 nerf force field ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bi insan o kadar güzel oynayıp nasıl yenilir ya üzüntüden ölcem şimdi wallahi saçımı başımı yolcam -__- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 off yenemdımı marinekingi? offfff mcyi yenerse cok efsane olru ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 JINRO DOUBLE HWAITING!!! comboladı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 OHA TANKLARA BAK! abiii jinro marineleri,n nerde jinro!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ben böle tank kusan bi terran görmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 az önce doğru race i oynadığımı farkettim bide jinro çok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 abi... kapıya bakmam gerektği sonunu kacırdımoffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Çok tank vardı kanka mc 1a yaptı cıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 ne oldu bugün, kaçırdım ben herşeyi. var mı elenen henüz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 mc 1-0 rainbow foxer 1-0 jinro jinro 1-0 mc foxer 1-0 rainbow Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 5 lik olmuş grup gene, iyi daha izlenecek maç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 evet beyler jinro mu, mc mi? ben mc diyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 bukez döver mc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 birisi bi stream verirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bitofLUCK Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2011 http://www.livestream.com/focuzed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar