huun Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 çok kötü maçlar oluyor bugün. bu kalite niyeyse artmıyor hala sc2'de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 kalite artısı var abi, ilk sezoın daha kötüydü aslında, ama daha karsılamalar olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 bugünkü gruba mvp damga vurdu resmen. 3 zerg rakip, toplamda 40 dakika bile sürmedi. fruitdealer henüz maç alamadı, birazdan code a birisiyle oynayacak, bunu da kaybederse işi baya zorlaşacak. maçlar gene çok kalitesizdi, izlemeye değer tek şey mvp ve marineleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 mvp cok iyi okudu oyunlarını bu arada, yardırdı gecti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2011 MVP ya da MC alacak gibi duruyor bu GSL'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Slayers boxer'ın maçı başlayacak birazdan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 bende merak ediyorum bakalim kendini gelistirebildin mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 mass orbital lol şu muleye bi nerf lazım, cooldown filan, boku çıkıyor böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 mass CC nedir nasil bir beyin yapisina sahip bu koreliler. maralarla pis yardirdi. eleman costu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Ooooooooohaaa be abi ooohaaaaaa. Hayatımda hiç böyle oyun görmemiştim. Profesyonel bir turnuvada -daha mid-game'de- 6 tane command center'ın yanyana aynı anda yapıldığını ilk defa gördüm. Makronun dibine vurarak ezdi imparator. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Hyperdub upgrade'lere biraz daha geç girseydi Hongun kazanabilirdi. Bir ara mara'lar vur vur öldüremiyordu zealot'ları. Terran ghost'ları iyi kullandı, en az 2 katı storm yemesi gerekiyordu, güzel ghost mikrosu yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 z yide fena ezdi emperor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 wind gibi cok iyi oynayan bi adamida aldi finale giderse sasirmam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Wind'le SlayersBoxer maçında güzel mikrolar oldu, zevkli heyecanlı bir maç izlettiler sağolsunlar. Hala Boxer'ın maça aldığına inanamıyorum. Bana da finale gider gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 şu vodları veren bi site vardı neresiydi ora? imparatoru izleyemedim bu hafta bütün işlerim ters gidecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 huun said: şu vodları veren bi site vardı neresiydi ora? imparatoru izleyemedim bu hafta bütün işlerim ters gidecek. http://kowiz.cowxp.net/ olanı mı diyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oymanq Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 doubtful said: huun said: şu vodları veren bi site vardı neresiydi ora? imparatoru izleyemedim bu hafta bütün işlerim ters gidecek. http://kowiz.cowxp.net/ olanı mı diyorsun? Bu siteyi ben buldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
doubtful Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 huun: abi sahibi geldi, telif ödiycen mecbur. Edit: Boxer'ın bugün oynadığı maçların tam adresini veriyorum: http://kowiz.cowxp.net/SC2/?year=2011&league=Sponsorship1&round=32 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2011 gosugamers.net çok eskiden güzel repler yayınlayan norveççe/isveççe bir siteyken de ben keşfetmiştim orayı. geriye dönük telif hakkı almaya kalkarsam paranın gözüne vururum şimdi. boxer'ın maçları izledim az önce. wind'e karşı olan maç yanıltmasın kimseyi, tvz hala sorunlu imparatorun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Anypro'ya götümüzle gülüyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 6, 2011 Count grackula trololol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 bugün nada'nın tvp si var. saat 13:00 her zamanki gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 işallah oGsTOP tan bişi kapmıştır terranlar amele gibi ezilip duruyolar late game tvp görmek istiyoruz T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 nada olmamis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bottomsup Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 7, 2011 toss2ez2play Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar