_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Nada ilk maçta cc'yi zamanında kaçırmayarak ikinci maçta da tüm scv'lerini değil scv'lerinin yarısını çekerek rahat rahat alacağı iki maçı kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 aynı hatayı nasıl 2 kere yaparsın nada'ya. basetrade gidiyorsunuz işte uçur gitsin şu cc'yi zamanında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 SIEGE AÇ ARTIK ÖKÜZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 nada para almış belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 nada cok dağınık oynuyor ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Spartacus_ Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Nada'nın SC2'de MKP'ye göre çok daha az tecrübeli olduğu bariz. Ne zaman ne yapacağını bilemiyor hiç. Üç maçı da bu yüzden kaybetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 nada kun :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2011 gokhan yine Sc2 maci icin yemege gelmedin ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mamboking Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 kimse turnuvayı kim kazanır tahmin yapmıyor.. ben marine king prime diyorum..eleman çok hızlı.. plase imMVP.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 jinro marinekingi döver. hem nadanın hem boxerın öcünü alır, sonra gelişine cakar imvp ye şampiyon olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 mamboking said: kimse turnuvayı kim kazanır tahmin yapmıyor.. ben marine king prime diyorum..eleman çok hızlı.. plase imMVP.. burdaki insanlar önemli olanın yarısmak oldugunun bilincindeler sampiyon kimin kazandıgı önemli degil, önemli olan saygı ve sevgi çerçevesinde bir sohbet yürütebilmek oh yeaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithgor Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 icim disim terrran oldu bir tek ben miyim tvt izlemekten sikilan. soyle guzel guzel pvz maclari yok yahu.. hele bu sabah 2 mac da tvt idi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tvt en güzel mirror matchup ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 En güzeli Z-z bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 tvt ler çok zevkli ki. kendimi "MOAAARR TANKKKKK" ya da " MOAAARRR MAAARINEEAA " derken buluyorum. eğlenceli ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 jinro bu arada ciddi ciddi yenebilir marineking i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VoodooRush Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Sparkcaster said: jinro bu arada ciddi ciddi yenebilir marineking i NaDa'da yenecekti, zamanında bi viking çıkarsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tempest Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bu excerimnt w3teki lyn mi? edit: xeNEXByun muş .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 o byun baya iyi oyuncu, wc ile ilgisi oldugunu sanmıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 bu top denen eleman aptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 byun cok iyi. top da iyi bir oyuncu ama finali haketmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Şikeyle geldiği için mi haketmiyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 tvt nası baymaya başladı. sürekli tank + stimli marine. ilk oyunda raven falan vardı iyiydi biraz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yildirimokur Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 En iyi mirror Z-Z diyorum inanmıyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2011 nabıo bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar