Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tekrar Dota

Buddha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
P4 2.8 işlemci 1.5 gb ram 128 mb nvdia ekran kartı.

Şimdi bununla Hon'da 800-600 16 bit. Ve diğer özelliklerin hepsi low olarak oynuyabiliyorum. Fakat karanlık yok her yer aydınlık gibi grafiklerin anası ağlamış.

Warcraft iniyor şuanda. Wepladan Dota atayım eskisi gibi diyorum iyi bir kasa alana kadar. Dota'da çok kasarmı yoksa 32 bit 1024-768 oynuyabilir miyim?

Yada bu eski anakartlara uygun elinde 512 mb ekran kartı taksam idareten Hon oynanabilir mi?
Mesaj tarihi:
Evet abi ama Dota'nın son sürümleri kasıyormuş. Nette 128 mb ekran kartıyla kasarak oynayan varmış. Neyse ben bir deniyeyim her türlü Hon'dan daha iyi olacaktırda acaba bu kasa 2. el ekran kartımı taksam diyorum. Şubattada yeni kasa gelcek boşuna para vermiyim diyorum. Atsan atılmaz satsan satılmaz bir kasa oldu.
Mesaj tarihi:
Dota'nın sürümleri değişiyor ya normalde haklısında nedense oyuna yenilik geldikçe etkiliyor. Eskiden P4 yoktu 128 mb ekran kartı yoktu. Şimdi 1.5 gb ram 2.8 işlemci 128 mb ekran kartıyla 16 bit 800-600 donarak oynuyorum.
Mesaj tarihi:
Benim 1 aydır yaşadığım durumu yazmışsın tam olarak.

Şöyle açıklıyayım,

p4 2.4
2gb ram
128 mb nvidia ekran kartı

Şimdi bu sistem ile hon oynanmıyor. Çok denedim en az 30 oyun oynadım ama kasıyor.
Dota'ya döndüm tekrar dotada tıkır tıkır akıyor.

Ben eurobattle deyim. Wepla'ya rating sistemi falan gelmiş rat kasmak için mh açanlar çok. Gece 12 gibi giriyorum eurobattle'ye sabaha kadar oyun atıyoruz. Gece yaş ortalaması yüksek sağlam adamlar oluyor MH pek olmuyor.
Eurobattle de oynamak istersen bulursun beni atarız oyun. (nick : xa5h)
Mesaj tarihi:
Ya Eurobattle'da mh olmadığına emin misin? Bir sürü adam var orda mh açsalar bile kontrol edemezsin.

Ya bak bir ramin benimkinden biraz fazla benim işlemcide daha iyi ama ben 800-600 16 bit bile oynarken kasıyor pc. Donarak oynuyorum. 2 sene önce ram 512'di kasmadan oynuyordum. +1 gb ramde taktım şuan kasıyor anlamış değilim oyun aynı oyun.

Acaba ekran kartının fanı bazen duruyor ondan mıdır? Elle 4-5 defa ben iteliyorum sonra dönmeye başlıyor.

Eurobattle'da ping'in kaç oluyor? Yada mhsiz oynadıklarına eminmisin?
Mesaj tarihi:
Arkadaşım mh siz oynadıklarına nasıl emin olabilirim ? Emin değilim tabi ama gündüz vaktinde oynayanlar ile gece geç saatlerde oynayanlar arasında fark oluyor.

Senin o sistemle rahat rahat oynayabilmen lazım. Ekran kartı fanındandır büyük ihtimalle.

Ben host oluyorum ping 40-50 civarı.
Mesaj tarihi:
Reovaxx said:

Dota'nın son sürümü falan olmaz oyun w3 tabanlı

Gayet değişebilir, oyuna bakmaz zaten modeli aşırı ayrıntılı koymuşlardır, texture çözünürlüğü fazladır heroların vs... hepsi değiştirir kasma durumunu.
Mesaj tarihi:
Bende eurobattle da oynuyorum gece oyunları baya farklı oluyor.Bende sürekli gece kuruyorum ama seni hiç görmedim mavi ? Gerçi ben public kuruyorum kanaldan falan giriyorsan bilemem.Birde pd kuruyorum sürekli.
  • Yeni Oluştur...