suBzer0 Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Abi internet hızı konusunda derin bilgilerim yok bişey sormak istiyorum.. 8 mbit kotalı internetim var ve kotayı daha doldurmadım , speedtest e filan sokunca 7 mb filan hız alıyorum testlerde. Fakat netten dizi izlemek istediğimde dizilerin 5 dk lık kısmını bile yükleyemiyor veya inanılmaz yawaş yürlüyor.. bunu nerdeyse bütün sitelerde denedim.. Bunun sebebi nedir? bunu hızlandırmak için bişi yapma imkanı varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 50mbit fiber kullanıyorum, youtube stream bende de kötü. yurtdışı çıkışlarıyla alakalı olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xieon Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Büyük ihtimalle Netlimitsiz paketi kullanıyorsun. Bu paketi alırken 8mbit hız diyor fakat durum aslen şöyle. TTNet o anki yoğunluğa göre size 8mbit ile 1kb(alt sınırı salladım) arası bir hizmet sağlıyor çünkü Netlimitsiz paketi size 8mbit hız değil 8mbit e kadar hız sağlar diyor. Uzun lafın kısası o anda internette çok kullanıcı varsa hızın düşer örn: Öğlen saatlerinde 30-40 ile download yapıyorum, bu saatlerde ise siteye göre 700-800kb yi gördüğüm bile olabiliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 ttnet kullanmiyor adam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 o bağlantıyla 1080p stream izlenir yahu. tc sınırları içindeyseniz her şeye hazırlıklı olun işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 1080p downloadı yapmak daha mantıklı o yüzden... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 biz de bilgi istiyoruz. isletim sistemin ne, hangi browseri kullaniyorsun, baskalarini denedin mi?, flash versiyonun ne?, sayfa yukleme hizlarin nasil? vs vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 idm gibi programlar kullan hızlandırıcı. aynı dosyayı birden fazla kaynaktan alırsan daha hızlı iner. torrentler bu açıdan olayı hızlandırır. ayrıca senin internetinin hızlı olması herşey değil. karşıdan yüklediğin serverında iyi cevap vermesi gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar