nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yarın bir duruşmam var ki ne için duruşacağımı unutuyorum. çünkü 'davacıyım hakim bey' dememden itibaren duruşma 6 ay sonraya erteleniyor. hayır ağızlarını burunlarını kırıcam mahkeme salonunda, o kadar gaza geliyorum ama gazım kaçıyor 6 ayda. haksız rekabet.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vuruşma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 duru$ma vuru$. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 first Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben demiştim üyelere sabıkakaydı sorulsun diye :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 huoop davalı deiliz arkadaşım, davacıyız. sıfatlara dikkat et valla hakime seni de şikayet ederim. yaparım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 üyelere anarşik misin diye soralım demiştim sfsgd neyse şaka maka allah kurtarsın kardeş (anladık hapiste de diilsin,davanın sonuçlanması manasında) zira hak aramak falan zor işler sabır gerektiriyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 eyvallah cerebralis. hak aramaya çıktık yola da pek acemiyiz. bi de üstüne avukatsız kendi kendimizi savunuyoruz. bacaksız bacaksız adliye saraylarında dolanan tipleriz :S olsundu, korksunlardı bizden diiğ mi diiğ mi?.. 'hiç olmazsa biz dönek değiliz' işin iyi yanı 10 dakikalık duruşma için, tüm gün çalışmıcak olmam hahayt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aQuelleris Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ohoo oda bişey mi? adam beni öldüremedi ( öldürmeye çalıştı değil bak öldüremedi şans işte öldürmeyen Allah öldürmüyor. ) 3. duruşmada mahkeme 7 ay ileriye attı ondan önce bi 6 ay daha. Bu böyle gidicek gibi. Alış bence sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 alışan derviş muradına ermişse alışırız problem yok. ama lehime sonuçlanmazsa var yaa işte o zaman ankara adliye sarayı diye bir yer olmıcak. ve işte biz o gün delireceğiz ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dava konusu ne ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 komşunun kümesine girmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kümes komşuya girmiş.. işçinin işverene, çalışırken içşiye uyguladığı eziyetin acısını çıkarma, davası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bu davacı ise ya kümes buna girmiştir ya da komşu bunun kümesine girmiştir. öbür türlü davacı olamaz.. ha kümesin içine yumurta için girmiştir ama nasılsa içinden çınar ağacı çıkmıştır, "arkadaşım yanıltmaya utanmıyor musun insanları kümesle" de demiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 uzz ezilenlerin yanındayız nanik.ara hakkını sonuna kadar ARKANDANIZ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ortada fol yok yumurta yok kümes yok tavuk yok sakin olun laaağn (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cerebralis said: uzz ezilenlerin yanındayız nanik.ara hakkını sonuna kadar ARKANDANIZ!!! 1 ezerler, 5 ezeriz. ayvallah :)arkamda durmayın, kıllanırım, yanımda durun da sahipsiz sanmasınlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 abi yumurta olsa atardık ama pardon kırar omlet yapardık.. "hayat sana yumurta verirse horasan harcı yap da kalıcı olsun" mimar sinan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaaa said: abi yumurta olsa atardık ama pardon kırar omlet yapardık.. "hayat sana yumurta verirse horasan harcı yap da kalıcı olsun" mimar sinan horasan harcına nooldu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 kalıcı oldu.. ben karşıyım o "hayat sana yumurta verirse kır ve omlet yap" ve "hayat sana limon verirse sık ve limonata yap" tüketim çılgınlığına koyacaksın yumurta akını içine, her türlü tarihi binada kullanmışlar işte.. 15.yy'den beri ayakta duruyor.. yumurta verirse hayat, horasan harcı yap.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 vayy arkadaş alkışlarım ben seni smiling smiley ama alkışlarım yani sadece sonra evime gelir omletleri limonataları hüpletirim hiç polemiğe girmem. hayat bana limon versin ekşi diye şikayet bile etmem. hem limon tatlı mı olur yahu. ne saçma bi yorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sen evde bulduğun tuzu burnuna çek bi shot tekila at sonra o ekşi limonları gözüne sıkıp davalı tarafın avukatının üstüne atla bak o zaman nasıl güzel dövüyorsun adamı..hadi dene bakalım yarın..sende işe yararsa ben de kendi davamda gerçekleştireyim bu eylemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 iki yeni üye, ikisi de davalı?? hukuk ve danışma bölümü açmak için doğru zaman geldi olm! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ve benimki de iş davası hadi bakalım çık işin içinden..bence direk iş davaları diye bir konu açılırsa çok hayırlı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nasıl bir hukuk kafası var sizde, onu çözemedim. adamlar dava açmış, işi mahkemeye götürmüş ama hükmü döverek vermekte kararlılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar