PATA Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 1 seneden uzun süre inaktif olan acc siliniyor mu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 f2p değil abi bu, silinmez sen istemediğin sürece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya cata ile beraber yeniden başlıyım dedim ama acc name yok filan diyip uyuz etti beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 mail adresini dene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 wow kullanıcı adını battle.net hesabına merge etmen gerekebilir, daha önce yapmadıysan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Yapmadım 2 sene oldu son girdiğimden beri.Şimdi denedim ama acc name yanlış diyor.Karakter adını hatırlıyorum sadece ordan bulabilir miyim acc name yada kredikartıyla ödüyordum ticket atsam başka bi accounttan olur mu ki acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://eu.blizzard.com/support/article.xml?locale=en_GB&articleId=35396 şuradaki adımları uygularsan hesabına kavuşursun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Merge etmeyi denediğimde Şifre/acc name hatalı dedi.Bende muhtemelen şifremi unuttum diye düşündüm.Ama şifremi mail adresime istediğim zaman account name yanlış hatasını aldım.Acc name i yanlış hatırladığımı sanmıyorum ama her ihtimale karşı nasıl tekrar öğrenebilirim acc name mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 support kısmından webform doldur, ya da skype'la ara destek hattını. cdkeylerin falan yanındaysa hallolur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Form doldurup yolladım formda zaten key ve kredi kartının son 4 hanesini sormuştu muhtemelen yeterlidir ve halledilir.Teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 forma cevap vermeleri 3-5 günü bulabilir, ama belli de olmuyor saatinde cevap da geleibliyor. skype'la ararsan daha çabuk hallolur :) baktın çok bekletiyorlar, ara direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Öyle yaparım yarına kadar cevap gelmesse.Sağol stimpak.forumda msn hızıyla cwp atıyorsun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 benim eski accountlarada locked diyo anlamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 23.30 da mailime cwp gelmiş herşeyi yazmışlar.Taktir ettim hızlı cevap vermelerini ilk kez gözüme girdiler. sdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 heriflerin cebine tekrardan para giricek hızlı diil gelip evinde "dur abi database i getirdim hallediyim ben iki dakka sen çay iç" demediğine şükret asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar