ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2011 Ben 150gr tavuğumu yiyim üstüne shake imi içip zıbaryım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Videonun özeti: Nitro-Tech, Nitro-Tech, Nitro-Tech, Nitro-Tech. Sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 video'nun anlattığı hiçbir şey yoook, anca muscletech reklamı. nefretlik marka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 e sonuçta böyle beslenmiyo mudur adam genel olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Peki o adam 2 cup rice yerine carbo için 500gr mı yicekti shaker varken? Adamlar tamamen pro tabiki shake içicekler,inan sanada bedava gelse böyle ürünler sende böyle beslenirsin (= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bu ne kadar talihsiz bi topiktir ya hahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Kemarlos said: Horcrux said: Kalibin icinde geziyolar. Yaglara sekil veriyolar. Kalibi cikartinca sekilli görünücekler. çok saçma. ben hep dikkat ediyorum, her daim fit görünmek esas önemli olan bence. öyle bulk döneminde yağ oranını %11'in üzerinde tutanlara yazıkklar olsun! benim fit olmadigimi kim soledi o yemeyle? didididididin( korku filmi efekti ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 178 gr pilav 134 gr kurufasülye 200 ml ayran 53 gr turşu 1 dilim kepek ekmeği yedim bugün iş yerinde öğle yemeği. pişman değilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Bende demin 100 gr tavuk haşlanmış brokoli üzerinde limon filan gezdirince yenilebilir oluyo :) birde 2 dilim ekmek yedim hep böyle beslensem varya sıkı bir antrenman programı ile 3-4 sene sonra roma heykeli olarak müzede çalışabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ciddi ciddi hassas terazi falan mı var sizde gramajına kadar tartıyomusunuz hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 bende bugün bulgurun yanina, azyağlı kereviz yemeği yaptım gayet güzel oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 C3nk hacim falan amacın varsa kereviz vs. gibi boş besinleri tüketme. Az öz tüket. Kerevizin içinde hiçbişi yok lololo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Helcaraxe said: Kemarlos said: Horcrux said: Kalibin icinde geziyolar. Yaglara sekil veriyolar. Kalibi cikartinca sekilli görünücekler. çok saçma. ben hep dikkat ediyorum, her daim fit görünmek esas önemli olan bence. öyle bulk döneminde yağ oranını %11'in üzerinde tutanlara yazıkklar olsun! benim fit olmadigimi kim soledi o yemeyle? didididididin( korku filmi efekti ) senin fit olmadığını düşünmedim bile :) diğer arkadaşı konu alıyor bu satırlar aslında bakma çoğul olduğuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 SoulCube said: ciddi ciddi hassas terazi falan mı var sizde gramajına kadar tartıyomusunuz hahah hassası yoktu, şiparişimi verdim yarın elimde. spor yapan adamlarız gramına kadar yediğimiz önemli. anla artık bunu soulcube :) o topicimize bu topicimize girip, bişiler yazıyosun :) anla biziĞ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ValhallAwaitsMe said: C3nk hacim falan amacın varsa kereviz vs. gibi boş besinleri tüketme. Az öz tüket. Kerevizin içinde hiçbişi yok lololo o anki ögünümde 100-125 gr ne kadar karb yiceksem onu eksitmiyomki zaten, yanina vitamin niyetine yağsız sebze yemekleri yapip tüketiyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 SoulCube cidden sıktı artık,anladık göbekli yağ içinde yüzen foreveralonelardan birisin ama yağlı parmaklarınla burda başarısız troll girişimlerinde bulunmak yerine,ellerini yıkayıp koşmaya falan başlasan? Belki ilerde bu muhabbetlere katılırsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 C3nK said: ValhallAwaitsMe said: C3nk hacim falan amacın varsa kereviz vs. gibi boş besinleri tüketme. Az öz tüket. Kerevizin içinde hiçbişi yok lololo o anki ögünümde 100-125 gr ne kadar karb yiceksem onu eksitmiyomki zaten, yanina vitamin niyetine yağsız sebze yemekleri yapip tüketiyom Peki kg x2 gram proteini aliyor musun gün içinde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 normalde tam kg başına 2x alıyodm, şu 4-5 gündür 0yağlı yoğurt tüketmeye başladım keyfi biraz geçti, 20-25gr kadar denicem bakalm yağ mağ bişe yapıcakmı 78 kilo filanim ortalama 170-180 gr i buluyodur protein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahah wallhall nasıl gaza gelmiş i need more rage ayrıca wallhallcım dur sana resmimi gösteriyim göbek ve yağlı parmağı gör 7 mayıs 2010 tarihli SoulCube said: ok resimler gelsin o zaman kas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Arkadaşlar birşey sorayım sebzeleri direk yemek ile suyunu sıkıp içmek arasında çok fark varmı % ile ifade etmek gerekirse mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 yağ oranı yüksek hala :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 vitamini kabugunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 SoulCube said: ahah wallhall nasıl gaza gelmiş i need more rage ayrıca wallhallcım dur sana resmimi gösteriyim göbek ve yağlı parmağı gör 7 mayıs 2010 tarihli SoulCube said: ok resimler gelsin o zaman kas 28 Şubat 2011 Resmini buldum küp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Baya gelişmişsin hacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 28, 2011 ahah kıskandın mı lan cevab veremeyince sataşmaya başladı sdfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar