Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kemarlos said:

Horcrux said:

Kalibin icinde geziyolar. Yaglara sekil veriyolar. Kalibi cikartinca sekilli görünücekler.

çok saçma. ben hep dikkat ediyorum, her daim fit görünmek esas önemli olan bence. öyle bulk döneminde yağ oranını %11'in üzerinde tutanlara yazıkklar olsun!

benim fit olmadigimi kim soledi o yemeyle? didididididin( korku filmi efekti )
Mesaj tarihi:
Bende demin 100 gr tavuk haşlanmış brokoli üzerinde limon filan gezdirince yenilebilir oluyo :) birde 2 dilim ekmek yedim hep böyle beslensem varya sıkı bir antrenman programı ile 3-4 sene sonra roma heykeli olarak müzede çalışabilirim.
Mesaj tarihi:
Helcaraxe said:

Kemarlos said:

Horcrux said:

Kalibin icinde geziyolar. Yaglara sekil veriyolar. Kalibi cikartinca sekilli görünücekler.

çok saçma. ben hep dikkat ediyorum, her daim fit görünmek esas önemli olan bence. öyle bulk döneminde yağ oranını %11'in üzerinde tutanlara yazıkklar olsun!

benim fit olmadigimi kim soledi o yemeyle? didididididin( korku filmi efekti )

senin fit olmadığını düşünmedim bile :) diğer arkadaşı konu alıyor bu satırlar aslında bakma çoğul olduğuna.
Mesaj tarihi:
SoulCube said:

ciddi ciddi hassas terazi falan mı var sizde gramajına kadar tartıyomusunuz hahah

hassası yoktu, şiparişimi verdim yarın elimde. spor yapan adamlarız gramına kadar yediğimiz önemli. anla artık bunu soulcube :) o topicimize bu topicimize girip, bişiler yazıyosun :) anla biziĞ!
Mesaj tarihi:
ValhallAwaitsMe said:

C3nk hacim falan amacın varsa kereviz vs. gibi boş besinleri tüketme.
Az öz tüket. Kerevizin içinde hiçbişi yok lololo

o anki ögünümde 100-125 gr ne kadar karb yiceksem onu eksitmiyomki zaten, yanina vitamin niyetine yağsız sebze yemekleri yapip tüketiyom
Mesaj tarihi:
SoulCube cidden sıktı artık,anladık göbekli yağ içinde yüzen foreveralonelardan birisin ama yağlı parmaklarınla burda başarısız troll girişimlerinde bulunmak yerine,ellerini yıkayıp koşmaya falan başlasan? Belki ilerde bu muhabbetlere katılırsın
Mesaj tarihi:
C3nK said:

ValhallAwaitsMe said:

C3nk hacim falan amacın varsa kereviz vs. gibi boş besinleri tüketme.
Az öz tüket. Kerevizin içinde hiçbişi yok lololo

o anki ögünümde 100-125 gr ne kadar karb yiceksem onu eksitmiyomki zaten, yanina vitamin niyetine yağsız sebze yemekleri yapip tüketiyom

Peki kg x2 gram proteini aliyor musun gün içinde?
Mesaj tarihi:
normalde tam kg başına 2x alıyodm, şu 4-5 gündür 0yağlı yoğurt tüketmeye başladım keyfi biraz geçti, 20-25gr kadar denicem bakalm yağ mağ bişe yapıcakmı 78 kilo filanim ortalama 170-180 gr i buluyodur protein
Mesaj tarihi:

ahah wallhall nasıl gaza gelmiş
i need more rage
ayrıca wallhallcım
dur sana resmimi gösteriyim göbek ve yağlı parmağı gör
7 mayıs 2010 tarihli

SoulCube said:

ok resimler gelsin o zaman

kas

Mesaj tarihi:
SoulCube said:

ahah wallhall nasıl gaza gelmiş