Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

Kemarlos said:

Horcrux said:

Kalibin icinde geziyolar. Yaglara sekil veriyolar. Kalibi cikartinca sekilli görünücekler.

çok saçma. ben hep dikkat ediyorum, her daim fit görünmek esas önemli olan bence. öyle bulk döneminde yağ oranını %11'in üzerinde tutanlara yazıkklar olsun!

benim fit olmadigimi kim soledi o yemeyle? didididididin( korku filmi efekti )
Sosyal ağlarda paylaş

Helcaraxe said:

Kemarlos said:

Horcrux said:

Kalibin icinde geziyolar. Yaglara sekil veriyolar. Kalibi cikartinca sekilli görünücekler.

çok saçma. ben hep dikkat ediyorum, her daim fit görünmek esas önemli olan bence. öyle bulk döneminde yağ oranını %11'in üzerinde tutanlara yazıkklar olsun!

benim fit olmadigimi kim soledi o yemeyle? didididididin( korku filmi efekti )

senin fit olmadığını düşünmedim bile :) diğer arkadaşı konu alıyor bu satırlar aslında bakma çoğul olduğuna.
Sosyal ağlarda paylaş

SoulCube said:

ciddi ciddi hassas terazi falan mı var sizde gramajına kadar tartıyomusunuz hahah

hassası yoktu, şiparişimi verdim yarın elimde. spor yapan adamlarız gramına kadar yediğimiz önemli. anla artık bunu soulcube :) o topicimize bu topicimize girip, bişiler yazıyosun :) anla biziĞ!
Sosyal ağlarda paylaş

ValhallAwaitsMe said:

C3nk hacim falan amacın varsa kereviz vs. gibi boş besinleri tüketme.
Az öz tüket. Kerevizin içinde hiçbişi yok lololo

o anki ögünümde 100-125 gr ne kadar karb yiceksem onu eksitmiyomki zaten, yanina vitamin niyetine yağsız sebze yemekleri yapip tüketiyom
Sosyal ağlarda paylaş

C3nK said:

ValhallAwaitsMe said:

C3nk hacim falan amacın varsa kereviz vs. gibi boş besinleri tüketme.
Az öz tüket. Kerevizin içinde hiçbişi yok lololo

o anki ögünümde 100-125 gr ne kadar karb yiceksem onu eksitmiyomki zaten, yanina vitamin niyetine yağsız sebze yemekleri yapip tüketiyom

Peki kg x2 gram proteini aliyor musun gün içinde?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...