Kemarlos Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2011 ahahhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 gece gece fistikli kebap uzeri katmer. takribi 3000 kalori. yarasin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Az önce 1 paket beyaz çikolata yedim. 100 gr. Pişman mıyım? Eh. 2,5 saat spor yapınca sonrasında olabiliyor böyle krizler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 4, 2011 Bugün çok az şey yedim. Kahvaltı 3 dilim ekmek üzerine tereyağı-salça , çay Öğle yemeği 1 adet kuzu şiş dürüm,kahve Akşam yemeği 2 parça tavuk göğsü. Açlık krizim devam ediyor. Nişan koşuşturması saolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Gene mide asidim tavan yapmış durumda talcid malcid kesmiyor 2 gündür bişey yiyemedim çorbayla morbayla geçitirdim :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 gaviscon surup kullan abi talcid kesmiyorsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2011 sağol denicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 3 Dilim salça+tereyağlı ekmek Çay 2 Muz Tepeleme 1 tabak yoğurtlu pilav Yarım litre kakaolu süt 1 Litre normal yağlı süt Yarım kilo taze fasulye 2 Adet tavuk göğsü kızartma 2 Adet Portakal Bugün az yedim :/ ne yiyebilirim diye düşünüyorum ne mısır gevreği ne bişi kalmış evde ouf. Yatmadanda yarım litre süt içine 5 yumurta akı mı yapsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 valhalla da seni alacak oda olmasa gerek böyle yiyorsan :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2011 bugun salca yedim ne guzel hersey sifir icinde. aldim menuye eger gercekse besin degerli enfes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2011 Mega Mac Menü (Süper, Promosyon Çıtır Dürüm, Lipton Ice Tea(Limon), 'Ekstra Peynir') Mega Mac + Büyük Boy Patates Kızartması + Büyük Boy Ice Tea söyledim. daha gelmedi, henüz pişman falan da değilim. çok mutluyum şuanda. bu haftaki cheat meal'ım bu olsun dedim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2011 böyle yazınca insanlar cidden moralim bozuluyo, ne güzel işte her istediğini tüketin. Benim beslenme düzenim cidden fast food üzerine, bikere yağsız tuzsuz et yemedim herhalde. sodyum açısından moral bozukluğu yaratıyo onun dışında göbek yapmasını pek düşünmüyorum. Tabi bulk döneminde olduğumdan olabilir sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2011 son 2haftadir cok abarttim ama bugun yaptim finali bi 10kilo daha verene kadar pek bisi yemiyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ValhallAwaitsMe Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Btw : Bu topic spor yapan/diet yapan insanlar için günah çıkarma yeri,sporla alakasız insanların bugün çok yedim diye yazması komik oluyor arkadaşlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bütün gün iyi geçti sonra koca 1 kase antep fıstıgı bütün günün içine etti. Kafadan 1000kalori kaçtı. Ohh valla paylaşınca sanki kolorileri paylaşmışız gibi rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bence canınız istediği zaman yiyin bastırırsanız ilerde onun 2-3 katını yersiniz. Ne istiyorsanız yiyin sonra gidip bi yürüyüş yapın yarım saat 1 saat filan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 böyle de saçma bi mantık yok. erkekler olarak menapoza da girmiyoruz iradesi sağlam adam hayatı boyunca sağlıklı beslenebilir, eğer isterse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ghostcrawler Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bokunu çıkardım yine. 2 yarım kokoreç, 1lt cola ve 2 porsiyon künefe. FML. Çok pişmanım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 birazdan big king xxl + chicken tenders yicem şimdiden pişmanım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Ghostcrawler said: Bokunu çıkardım yine. 2 yarım kokoreç, 1lt cola ve 2 porsiyon künefe. FML. Çok pişmanım. oha lan nası yiyonuz böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Kalorili seyler yemeyi cok özlüyorum. Aklim hep yemekte. Dietimi de bozmuyorum ama... ne olucak bilmiyorum. Ben hep böyle yemek hasretiyle mi yasiycam. Lanet olsun bogazina da düskün biriyimdir yani. Cok zor isim coook. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Anlayamıyorum şöyle şeyleri hiç. Empati yapamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horcrux Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Bende senin bazi fikirlerini anlamiyorum. Hayat bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kemarlos Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 ben seninle ne gibi fikirlerimi paylaştım jo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C3nK Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2011 Hergün devamlı yüksek kalorili yemekleri düşünerek diyet yürümez, yani bi şekilde bi yerde patlarsın, patlamadın diyelim istediğin kiloya geldiğinde biraktiğinda o yemekleri yiyerek yine çok kolay eski haline gelirsin.Vücudun kolay yağlanan bir vücutsa düzgün bir vücut yapmaya uğraşıyorsan malesef kalori hesabı yapmak kacınılmaz, 120 kilolardan 70 kilolara inen biri olarak eskiden günde 2.5lt kola herögün fastfood kahvaltıda bile hamburger menüsü tüketen biri olarak söylüyorum alıştığın zaman hiçbir şekilde aramıyorsun onları, ama ilk önce kendin inanman lazım, ben şuan kilo alma diyetimde bile az yağlı bulgur pilavi, yulaf ve pilav gibi ürünler yiyerek gayette mutluyum. Ayrıca düşük kalorili yemek lezzetsiz olucak diye birşey yok, sevdiğin yemekleri (diyet harici)normal zamanlarında yiyebilirsin, o yemeği yüksek kalorili kılan içindeki yağdır. Örneğin bir tabak makarna az yağlı 250 kaloriyse, yağlı bir tabak makarna 400-450 ye kadar çıkabilir, hacim aynı sayılır mideye giren ama yağ yüzünden kalori nerdeyse 2 katına çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar