Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
3 Dilim salça+tereyağlı ekmek
Çay
2 Muz
Tepeleme 1 tabak yoğurtlu pilav
Yarım litre kakaolu süt
1 Litre normal yağlı süt
Yarım kilo taze fasulye
2 Adet tavuk göğsü kızartma
2 Adet Portakal

Bugün az yedim :/ ne yiyebilirim diye düşünüyorum ne mısır gevreği ne bişi kalmış evde ouf.
Yatmadanda yarım litre süt içine 5 yumurta akı mı yapsam
Sosyal ağlarda paylaş

böyle yazınca insanlar cidden moralim bozuluyo, ne güzel işte her istediğini tüketin. Benim beslenme düzenim cidden fast food üzerine, bikere yağsız tuzsuz et yemedim herhalde. sodyum açısından moral bozukluğu yaratıyo onun dışında göbek yapmasını pek düşünmüyorum. Tabi bulk döneminde olduğumdan olabilir sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
Hergün devamlı yüksek kalorili yemekleri düşünerek diyet yürümez, yani bi şekilde bi yerde patlarsın, patlamadın diyelim istediğin kiloya geldiğinde biraktiğinda o yemekleri yiyerek yine çok kolay eski haline gelirsin.Vücudun kolay yağlanan bir vücutsa düzgün bir vücut yapmaya uğraşıyorsan malesef kalori hesabı yapmak kacınılmaz, 120 kilolardan 70 kilolara inen biri olarak eskiden günde 2.5lt kola herögün fastfood kahvaltıda bile hamburger menüsü tüketen biri olarak söylüyorum alıştığın zaman hiçbir şekilde aramıyorsun onları, ama ilk önce kendin inanman lazım, ben şuan kilo alma diyetimde bile az yağlı bulgur pilavi, yulaf ve pilav gibi ürünler yiyerek gayette mutluyum.

Ayrıca düşük kalorili yemek lezzetsiz olucak diye birşey yok, sevdiğin yemekleri (diyet harici)normal zamanlarında yiyebilirsin, o yemeği yüksek kalorili kılan içindeki yağdır. Örneğin bir tabak makarna az yağlı 250 kaloriyse, yağlı bir tabak makarna 400-450 ye kadar çıkabilir, hacim aynı sayılır mideye giren ama yağ yüzünden kalori nerdeyse 2 katına çıkıyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...