Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bugun cok yedim pismanim topigi

Ben&Jerry's

Öne çıkan mesajlar

Icimden geldi boyle bi topik iyi olabilir. Malum 2 gundur cok yiyiorum spor a da gitmedim bugun neyse topigin olayi gunah cikartmak olsun cok yedigimiz gunlerde ne yediklerimizi sayip pisman olalim yazili kalsin hemde

Ben sahsen bugun

Sabah peynirli omlet (ne guzel baslamisim halbuki)

oglen bi tabak kofte ve patates

aksam 1 paket pastavilla nin peynirli makarnasi tereyag ile

gun icerisinde toplam 20 adet cupcake(min 2500 kalori bundan aldim herhalde)

psimanmiyim evet bi dah yapicakmiyim evet
Sosyal ağlarda paylaş

allaaam her topic den bir metroseksüellik fışkıriyür..ben bugün sabah (öğlen?)4 dilim pizza yedim..akşam bir tabak içinde dolu dolu pilav, kıymalı karnıbahar, yoğurt yedim. ha bir tabak da çorba..şimdi de gidip gelip pilav tırtıklıyorum..arada yediğim çikolar da cabası. pişman mıyım değilim. gene de yazasım geldi işte böyle..
Sosyal ağlarda paylaş

elikanliadam said:

allaaam her topic den bir metroseksüellik fışkıriyür..ben bugün sabah (öğlen?)4 dilim pizza yedim..akşam bir tabak içinde dolu dolu pilav, kıymalı karnıbahar, yoğurt yedim. ha bir tabak da çorba..şimdi de gidip gelip pilav tırtıklıyorum..arada yediğim çikolar da cabası. pişman mıyım değilim. gene de yazasım geldi işte böyle..

o kıymalı karnıbaha benim yaptığım mı lan? :D nasıl ama ağızda yemek borusunda midede ve akabinde bağırsaklarda hoş bir tat böyle kadifemsi bir nahoşluk bırakıyor deil mi? (ay lav vedat milör)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...