Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Icimden geldi boyle bi topik iyi olabilir. Malum 2 gundur cok yiyiorum spor a da gitmedim bugun neyse topigin olayi gunah cikartmak olsun cok yedigimiz gunlerde ne yediklerimizi sayip pisman olalim yazili kalsin hemde Ben sahsen bugun Sabah peynirli omlet (ne guzel baslamisim halbuki) oglen bi tabak kofte ve patates aksam 1 paket pastavilla nin peynirli makarnasi tereyag ile gun icerisinde toplam 20 adet cupcake(min 2500 kalori bundan aldim herhalde) psimanmiyim evet bi dah yapicakmiyim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cupcake'ler çok kalorili,2500 değilde 3500 kalori almışsındır rahat ordan.2 günlük yemek ihtiyacını karşılamış oldun.yarın hiç birşey yeme,birşey olmaz.(sdf) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Dostum 20 cupcake nası yedin miden de mi bulanmadı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 1 paket makarnanın hepsini tek? 20 cupcake mi? RÖH! geri kalanı ne güzel öğünler olmuş afiet olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yok ev cupcake i max 250 dir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LukeSkySprinter Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 500gr makarna tek başına ?oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 350 gram onlar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 guzel bir gunah cikarma topici olmus. ben cok yememistim bugun, ama birazonce mcdonalds geldi bi paket cukulata getirdi. Irade savasi veriyorum su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Götür bir şey olmaz o kadarcıktan. Bwahahahahah. >:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 zevk aldın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 trabzon'dayım. pide yiyelim dedik. cok lezzetli tabi ama hayvan gibi tereyagı da var. pismanım su an. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 allaaam her topic den bir metroseksüellik fışkıriyür..ben bugün sabah (öğlen?)4 dilim pizza yedim..akşam bir tabak içinde dolu dolu pilav, kıymalı karnıbahar, yoğurt yedim. ha bir tabak da çorba..şimdi de gidip gelip pilav tırtıklıyorum..arada yediğim çikolar da cabası. pişman mıyım değilim. gene de yazasım geldi işte böyle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gobek yoksa no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ııh yok şimdilik normal boyutlardayım..sanırım? hmmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 elikanliadam said: allaaam her topic den bir metroseksüellik fışkıriyür..ben bugün sabah (öğlen?)4 dilim pizza yedim..akşam bir tabak içinde dolu dolu pilav, kıymalı karnıbahar, yoğurt yedim. ha bir tabak da çorba..şimdi de gidip gelip pilav tırtıklıyorum..arada yediğim çikolar da cabası. pişman mıyım değilim. gene de yazasım geldi işte böyle.. o kıymalı karnıbaha benim yaptığım mı lan? :D nasıl ama ağızda yemek borusunda midede ve akabinde bağırsaklarda hoş bir tat böyle kadifemsi bir nahoşluk bırakıyor deil mi? (ay lav vedat milör) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 karnıbaha deül, karnabahar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bizimkinin adı karnıbahar sizin oralaada karnabahar mı? evet nanik_atak o senin karnıbahar yok mu o işte..benim cırcır problemim var dolayısıyla akıbetini görücez sabaha :) hayır mahkemeye gelemem o olur :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Laorx said: karnıbaha deül, karnabahar. 'ben de bilirdim düzeltme yapmayı, kendimi rencide etmiyorum, sen kim oluyorsun?' diye sorarlar adama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 elikanliadam said: bizimkinin adı karnıbahar sizin oralaada karnabahar mı? evet nanik_atak o senin karnıbahar yok mu o işte..benim cırcır problemim var dolayısıyla akıbetini görücez sabaha :) hayır mahkemeye gelemem o olur :D mahkemeye gelmezsen avukatla birlikte seni de döverim, olan o olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 cok yedim, hicte pisman degilim sdfdsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 yiyip pisman olan bizden degildir, midesel rahatsizliklar disinda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Ben&Jerry's said: 350 gram onlar :) içi peynir dolgulu tortellini falansa 250 gram oluyor onnar. daha yoğun olduğu için 250 gram makarnaya göre daha az hacim, 2 tabak çıkar. ama yine de 2.5x kabaca 350 400 kcal alıyosun :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 sigara yiyorum resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 3 kişi 1 kova kfc kaç kalori? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JsH Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Tam ihtiyacımız olan topicti bu :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar