Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 simdi askerden donmeme 1 ay kadar kaldi, su an kendime ait bir aracim olmadigi icin arac almayi planliyorum. aklimdaki araclar ve ozellikleri sunlar: simdi ilk basta fiyat araligimi belirleyim 50 bin tl den 100 bin tl ye kadar bir fiyat araligi belirledim kendime... ikinci olarak, ikinci el almayi dusunuyorum iyi durumda bulursam; boylece birinci ele ayni fiyata daha donanimli bir arac alabilirim diye dusunuyorum. ama tabi birinci el al soyle soyle daha mantikli derseniz de dusunurum. aklimdaki modeller de sunlar: Bmw 3 coupe dusunuyorum (2007 sonrasi cikan yeni kasadan), audi a5(coupe olani 5 kapi arac dusunmuyorum) , audi tt (bu yeni kasasindan 2007 den sonra cikani gene). bmw z4 (bir tek bunda eski kasasini dusunuyorum daha hosuma gitti goruntusu, fiyati da daha cazip tabi ki). bir de son olarak ford mustang olabilir 2005 ten sonra cikan kasasi ama benzin tuketimi ve vergisi cok fena yipratir onda da. bir de mercedes c180 var yenileri ama 5 kapi diye cok sicak bakmiyorum. dipnot: aldigim aracin otomatik yerine manuel olmasini tercih ederim, tamamen manuel kullanmaktan daha fazla keyif aldigim icin ama tabi bu saydigim modellerde de manuel bulmak z4 disinda zor biraz onu da biliyorum. ayrica baska onerileriniz varsa da degerlendiririm. evet fikirleriniz alayim lutfen... tesekkurler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-audi-a5-2009-audi-a5-1-8-tfsi-ic-dis-s-line-manuel-beyaz-siyah-36694150/detay Mesela manuel bi a5 çok güzel bi araba ancak senin fiyat üst sınırında hemen hemen fiyatı. Audi ttleri beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bu araci takipteyim zaten, 1-2 ay icinde hala orda duruyor olursa irtibata gecicem. ama siyah renk olsa daha bi guzel olurdu. bir de sunroofu yok ama o cok muhim degil. onun disinda gayet guzel bir arac gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 arabaya ne kadar para verirsen ver, ne yap ne et istediğin sınıftaki en ekonomik olanını al. hele istanbula falan döneceksen. manuel de olmasın debriyaja kaynar ayağın artık paso dur-kalk trafik, akülü araba geçit töreni gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Selam, Performans ve yakıt tüketimi beklentin nedir? Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bikere 50bin-100bin arası diye bişey olmaz :) 100binin varsa 90bin-100bin arası olur anca. ttnin suatı eskidi kanımca, ve bmw3 mercE a5 yanında cocuk arabası gibi kalıyor. boyun kaç bilmiyorum ama z4 gunluk arac olamayacak kadar rahatsız ve dar bi araç, bence. arkadasın mz4u oyleydi en azından. bmw 3.35d coupe evladiyelik :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 mustang al sonra benzin diye ağla bi de :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 paramecium said: Selam, Performans ve yakıt tüketimi beklentin nedir? Saygılar. cok performans hastasi degilim. yakit tuketimi de normal duzeylerde olursa yeterli. oyle cok ekonomik olmasi gerekmiyor ama cok su gibi de icmemeli. o yuzden ztn mustang i cok begensem de uzak durucam sanirim. diesel arba dusunmuyorum bi de motor sesini seviyorum dizel araclarin. ama 3.20 ci tarzi bisi olabilir bir de o diger arkadasin verdigi linkteki arabanin km si bira fazla 50 60 binden fazla olmamasi lazim alacagim arabanin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Selam, Spiegel said: ...diesel arba dusunmuyorum bi de motor sesini seviyorum dizel araclarin... Bence 335d güzel bir seçim. Periyodik bakımı ne kadar tutar Allah bilir tabi :P Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 82 evet biraz fazla ama bmw dizel için cok sikinti olmaz. bi test durusune ciksan sesinin ne kadar farklı oldugunu anlarsın :) tartar dizel degil yani biraz fikir verebilir. bmw320d nin gırla oldugu ulkemizde, butun 320d sahiplerinin yutkunarak sana bakmalarını saglayacagını bilmek de priceless :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paramecium Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Selam, Ben bakımını yapan yetkili servise götür kontrol ettirirdim. Eğer sorun yok derlerse 85bin km önemli değil. Saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar