Suark Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ev sahibimle kavgalıyız, çıkıp gidicem ama eşyalar engel oluyor. Oturma takımı : Kaliteli bişi, kol koymalık yerler siyah deri, geri kalanı kahverengi ( kadife gibi birşey ama çok yumuşak güzel ) 3 lü kanepe 2 li kanepe 2 koltuk 2 ye alınmış zamanında 1 e veririm Yataklar : ikiz yatak, bazalı. 2 tanede ayrı yatak. Bütün bunlar 1,5 sene önce alındı, 1 ay kullanılıp depoya kaldırıldı, sonra çıkarttım tekrar daha kullanmadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 pics or didnt sell Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorlag Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aynen,fotoğrafsız satılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bide yer mekan belirtseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Foto koy dendi mi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
punishmyheaven Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 marka model belirtseydin en azindan, bakardik biz aratip bir de hepsi bir arada mi satilcak yoksa oyle begenirsek ayri ayri isteyebilir miyiz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bu hakkaten fotosuz olmaa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Baskasinin yatagindan yatmam ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 alınca senin yatağın oluyo işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Suark said: Kaliteli bişi, kol koymalık yerler siyah deri, geri kalanı kahverengi ( kadife gibi birşey ama çok yumuşak güzel ) Dostum ben ikna oldum, yolla takımları.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Marveloth said: Baskasinin yatagindan yatmam ben! anladık, namuslusun, bacımızsın. sdfgdasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unK Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 mesajı yazıp kaçması saçma olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Olayı burdan toparlayabileceğini düşünmedi herhalde...bir süre bekleyip yeni bir başlangıç yapar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 bence ev sahibi geldi, tavuk geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar