Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Evet selamlar ilk önce. Oyun yüklenio...Sabırsızlanıom :) EU vers. Excalibur da oynayan arkadaşlar kimler?Tanışalım... Charımın adı : Mervune D'Alemon olucak başladığımda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Direk sen gel albiona kucaklarım ben seni orda Ariakan msg at[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 /send Ariakan Merhabaaaa de bende /hug dicem sana[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 ICQyu açamıorum gerçi ama az sonra açarım 1103907 eklersen beni konuşuruz. Bu arada komutları öğrenemedim daha bekle hele :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Şimdi ilk önce DAOC normal paketimi yükleyecem yoksa direk SI yi yüklesem olurmu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 önce DAoC sonra SIi[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Tmm.saol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Direk SI, upgrade mantiginda degil cunki, iki ayri clientin oluyor. ps: Hibernia dusunursen oyundayim suan.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 harbi öylemi ? anaaa ben bunu bilmiyodum :) yani SI baslı basına yetiyo öylemi?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Peki neden öyleyse gold edition var?[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Daoc acc actirman icin daoc classic key lazim cunki, accountunda SI activate etmek upgrade mantiginda yani, ama client upgrade degil, sadece SI kursan yeterli.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Durlag Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hmmz thanx[hline]Evil friend with every1,till blade thrust into body...Ariakan... ..........RIM RIM RIM RIM RIM RIM .......... :rock::rock::rock::rock::rock::rock::rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Tamam.Saolun Yüklüyoz bakalım.. Albion açıcam.Paladin le başlarım oyunu öğrenirim.Yaza doğruda Wizard açmayı düşünüom. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paladin başlıyacaksan elimden gelen yardımı yaparım nickim Trex.[hline]You Create The Worlds We Destroy Them..... Virus,SatanixVirus,Satan-Virus,Virus-Satan,Satanix. Trex DragonSlayerz Paladin of alb/exc Cuce Berserker of mid/pry Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 benimde nick krakilin 6 wizardim birlikte takiliris =) /send krakilin adsa[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yeni katilan arkadaslari excal albion daki The Ottomans guild imize bekliyoruz.... oyunda /tell yavuz merhaba /tell fatih merhaba /tell tirgathiel merhaba /tell excuse merhaba /tell lalunya merhaba falan diye msg atarsan elbet birine carpar..[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darkdaemo Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Relovine, Oncelikle aramiza hosgeldin, daoc oynamaya baslayan turklerin gucune guc katarsin umarim :)... Her ne kadar daha yeni yeni basliyo olsanda, benim de daoc a ilk basladigim zaman actigim char paladindi. Sana bir kac onerim olcak. Hehe ilk olarak Paladin experience gruplarinda ve Realm v Realm disinda oynamasi asiri zevkli bir karakter. Sahibp oldugun buyuler ve defensive ozellilerin seni her grubun istedigi bir char a ceviriyor. Faka ayni seyi RvR icin soylemek pek dogru olmaz. DAOC konusunda ne kadar bilgin varbilmiorum ama RvR kisacasi = diger playerlari kesmek:). O yuzden lvl 50 yaptiktan sonra artik oyun tamamen RvR haline gelcek. Sana tavsiyem charindan cabuk sogumaman icin, eger albionda oynicaksan, Fire/Ice Wizard, Infiltrator, Scout ya da Minstrel acman. bu karakterler RvR de inanilmaz olcude etkili ve hepsi sniflarinda saygideger yerlere sahip... Ama tabi senin ki ilk heves sana bunu sunu yap demek benim haddim degil :). sadece yardimci olmaya calisiyorum...[hline]Darkdaemonius XXII--MLF--50 Nightshade Daemonius--MLF--50 Warden Daemonius--Andred--50 Champion Bolbot--MLF--50 Nurture Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Sağol Darkdaemo Zaten Paladin i oyunu öğrenmek için açıcam.Yani geçici.Tam anlamıyla kasmıycam. Tam olarak Wizard açmak istiorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 mervune eger hala guild bulamadiysan girip oyuna liyim seni guild e.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Ceti giremiyorm yardım et :) Subs da caps lock işe yaramıor.Yani subs a girip aktive falan edicem acc yi fakat şifreyi kabul etmior.Büyük harf var şifrede ama büyük yazaıyorum. Network ile ilgili bi sorun olabilirmi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 subs ini ctrl+c ile copy paste ile yazmaya calis. networkden olacagini zannetmiyorum ama browserla alakali bir sorun olabilir. netscape kullaniyorsan dikkat et. explorer i dene.[hline]İ' olin er man no' i' celeb pilin' amin e' i' elee.... Lalunya OneShot..... Albion Scout /Excalibur Lalunya OneShot lvl50 scout (semi-retired) Excuse Me lvl32 infiltrator - Grandmaster Tailor (non-stop exping) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Deniyorum gene olmuyor. Yani şifre de büyük mü yazıyor bilmiorum " * " gözüktüğü için. Fakat Login kısmına yazmıyor büyük. Explorer kullanıyorum.Ve zaten diğer sitelerde falan yazabiliyorm sadece o sayfada yazamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Yau o bölümü başka bi makineden deneyip hallettim bu seferde kredi kartı bilgileriniz yazdıktan sonra "Transection refused" diyo ve orda kalıo başka bişe yapmıor.Napıcam acaba? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Sanırım hallettim sorunu.Sizide yordum boşuna.Teşekkür ederim ilgilenenlere.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar