aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ben oynayım ya kafama yattı :DD bu yılın trendi kostümlü falcı getirmekmiş misafirlerin tarot ve iskambil falına bakıyormuş parti boyunca da 25 kişi kelle başı 20 dk desek falcının mal olabilitesi çok yüsek D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bella said: aramil said: daslında ben çok pis oynarım ha belki para mara da sıkıştırırlar o.O sunsam mı ki bu teklifi :DD lütfen oynama. göbek atan erkek kadar iğrenç birşey yok herhalde. var >>> göbek atan göbeği kıllı erkek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 eheh yalan mi ki ? edit : araya mesajlar girmiş senkoya demiştim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 senko said: viyy ortaokul geyigiydi bu olm aslinda kizlar bizden daha cok istiyormus Ulan 2 saattir kriz gelmişti gülüyodum bunu görünce iptal ya ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahgah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elikanliadam Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aramil falı da sen bakarsın layn sanki zor iş. giy kostümleri aç kartları uydur uydur söyle. kızlar zaten müsaittir fal, tarot olaylarına inanmaya. her birine kendini tarif et onlar da mutlu olsun sen de :) paran da cebinde kalsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FoShiZzle Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gangbang le biter o gece, sonra butun 2011 ole gecer aman diim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gazinolari ara sor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bella said: aramil said: daslında ben çok pis oynarım ha belki para mara da sıkıştırırlar o.O sunsam mı ki bu teklifi :DD lütfen oynama. göbek atan erkek kadar iğrenç birşey yok herhalde. göbegine zeytin koy. serdar ortac stayla. millet dillesin seni yesin ordan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 http://www.dansozkiralama.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 erkek dansöz daha pahalı bayandan o.O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Nako said: dansöz kostümü alın, kızlar sırayla giysin oynasın, sonra gecenin en iyi dansözünü seçin filan işte o gece çok renkli biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 onların sayısı azdır tabi ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 bombilo said: http://www.dansozkiralama.com/(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 albümde son eklediğim resimde yanımdaki dansöz olganın nomerosu var istersenB)- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 forumda balon var ünlü dansözlerden, anlaşabilirseniz neden olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Şikayet ettim mesajını, Bizlere ağzınızda bini bin para hakaret ederken sizler istediğiniz yerde yazıyorsunuz, biz sizin gibilere saygı göstermeyince de suçlu bulunuyoruz ya, garip gerçekten. He bunlara rağmen yine biz dansöz, yancı, fetocu, şakirt,faşist,liboş bilmem neci çıkıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 başbakanımız özellikle çok kullandığı için dilime yer etti bu sözcük, hakaret değil ki bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 seni çok sevdiğim için söyledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ha bi de dansöz küfür değildir, hakaret değildir, her hangi bir işçidir eğlence sektöründe, aklında bu tarz şeylere nasıl nefret besliyorsan fıttırmışsın bi yerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ve ben bu adama ağzımı açıyorum diye banlanıyorum konu dışından. Böyle bi tipe =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
JonBovi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ne fake başlıktır yarabbi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aramil Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Tanimadigimiz insanlari yabanci oldugumuz sartlara gore degerlendirip yorum yapmak aptalliktan baska birsey degildir. Evet sana diyorum. Aradigimi buldum zaten dans pistini bebelere birakabilirsiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Nako said: sen direk donsuz çağır bir tane haahad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar