Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yılbaşı için dansöz?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ben oynayım ya kafama yattı :DD
bu yılın trendi kostümlü falcı getirmekmiş misafirlerin tarot ve iskambil falına bakıyormuş parti boyunca da 25 kişi kelle başı 20 dk desek falcının mal olabilitesi çok yüsek D:
Mesaj tarihi:
Bella said:

aramil said:

daslında ben çok pis oynarım ha belki para mara da sıkıştırırlar o.O sunsam mı ki bu teklifi :DD

lütfen oynama.
göbek atan erkek kadar iğrenç birşey yok herhalde.

var >>> göbek atan göbeği kıllı erkek
Mesaj tarihi:
senko said:

viyy ortaokul geyigiydi bu

olm aslinda kizlar bizden daha cok istiyormus

Ulan 2 saattir kriz gelmişti gülüyodum bunu görünce iptal ya ahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahgah
Mesaj tarihi:
aramil falı da sen bakarsın layn sanki zor iş. giy kostümleri aç kartları uydur uydur söyle. kızlar zaten müsaittir fal, tarot olaylarına inanmaya. her birine kendini tarif et onlar da mutlu olsun sen de :) paran da cebinde kalsın
Mesaj tarihi:
Bella said:

aramil said:

daslında ben çok pis oynarım ha belki para mara da sıkıştırırlar o.O sunsam mı ki bu teklifi :DD

lütfen oynama.
göbek atan erkek kadar iğrenç birşey yok herhalde.

göbegine zeytin koy. serdar ortac stayla. millet dillesin seni yesin ordan.
Mesaj tarihi:
Şikayet ettim mesajını,

Bizlere ağzınızda bini bin para hakaret ederken sizler istediğiniz yerde yazıyorsunuz, biz sizin gibilere saygı göstermeyince de suçlu bulunuyoruz ya, garip gerçekten.

He bunlara rağmen yine biz dansöz, yancı, fetocu, şakirt,faşist,liboş bilmem neci çıkıyoruz.
Mesaj tarihi:
ha bi de dansöz küfür değildir, hakaret değildir, her hangi bir işçidir eğlence sektöründe, aklında bu tarz şeylere nasıl nefret besliyorsan fıttırmışsın bi yerde
Mesaj tarihi:
Tanimadigimiz insanlari yabanci oldugumuz sartlara gore degerlendirip yorum yapmak aptalliktan baska birsey degildir. Evet sana diyorum. Aradigimi buldum zaten dans pistini bebelere birakabilirsiniz.
  • Yeni Oluştur...