Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Beyler kullanmadigi Ogame account'u olan varmi? Özlemisim ama sifirdan el atmakta gözümde büyüyo. Valla cok makbule gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 şifresini hatırlasam verirdim de bulamadım. çift hızlı evren falan bul orada kas. yarı sürede olur biter her şey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Bu oyun duruyor mu hala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Alman 70. evrende basladim. 2x + %70 harabe varmis. Bikac gün deniyim kafama yatarsa kumandan statüsü filan da alirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 HEMEN KUMANDAN OLUN VE FİLONUZU YÖNETMEYE BAŞLAYIN EVREN SİZİN Bİ PARMAK HAREKETİNİZE BAKIYORRR gibi mailler geliyo arada hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boci Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 zor kurtardım kendimi bu meretten... ATV haberin arka planındaki ogame görüntüsü halen hafızamdan gitmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tr ogame server'ında yeni evren başladığında nerden haber alacaz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 forumlardan sanirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 iyi de her gün forum mu takip edecem. biri buraya bi topic açar umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bu kadar belescilik ödev isteyenlerde bile yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hocam her gün ogame forum mu takip edecem?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ben senin hocan degilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 artislik yapma lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 aha bir puzzle'cı arkadaş daha.. aynen ama artislik yapıyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marveloth Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 smarthan bana mi dedin abi? kalbimi kirdin. Hani seviscektik biz senle? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 a sen miydin lan :D nicklere bakmadan yazmıştım. sen nabıyosun ki abi burda ? ntten falan uzaklaşmadın mı sen ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 bugün spam klasörümü temizlicektim tam, baktım ogame'den mail var açtım, io diye server açılmış, hadi gir la her şey çok güzel olacak filan diyo. sildim ama aklıma da takıldı 2 saat önce filan açtım bi account takılıyorum, nickim aynı isteyen eklesin ^^ bilmiyorum çok oynar mıyım ama arada bakarım işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 ben artık sınıf atladım wow oynuyom (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 sınıf atlayıp yatay geçiş yapmışsın sen ogame ile wow ne alaka len Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cin Ruhi Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2011 timekillers Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar