Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Wowpedia'da bu ikisi için bir sürü yazı gördüm. Invasion of Gilneas sanırım Worgen başlangıç questleri de, diğeri ne? Quest zinciri ise nereden başlatabiliriz? Kalimdorda böyle direk hikaye ile alakalı bir battle for undercity tarzı quest zincirleri var mı? edit:http://www.wowpedia.org/Quest:The_Battle_for_Andorhal_(Horde) bu quest ile başlıyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Andorhal Western Plaguelands'te bir kasaba, towerlar için meşale görevleri falan veriliyordu, pre tbc 60 zamanları epic bacaklık için görev veren gnome vardı bir evde hatta. Ortasında da 59 Elite Kel Thuzzad tadında bir arkadaş dururdu. 59 göreviydi, 60'ken 5 kişi zorlardı falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 biliyorum Andorhal'ın ne olduğunu. O gnome'da aslında Chromie diye bir Ejder. Benim dediklerim Cata sonrasındaki kısımla alakalı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2010 kanka git lineer cebir calıs napcaksın gilneası andorhalı :D ps : bende basladım yeniden auhhauad worgen yardırıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yunusemre Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 battle for andorhal, dk quest zincirinin son halkası diye hatırlıyorum karıştırmadıysam Taking Back Acherus'muş o ne atmışım yauw :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2010 Bulwark'da başlıyor chain. WPL girişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar