slickers Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Amerika'dan bir ürün sipariş ettim bir kaç gün sonra kargo takip numarasını yolladılar.Ürün Türkiye'ye geldiği zaman PTT nin sitesinden aynı numara ile mi sorgulamam gerekiyor. Bir de ürün Kanada ya gitmiş ne alaka anlamadım. İnternette araştırdım birinin daha başına gelmiş fakat sonradan giriş yapmış ürün Türkiye'ye.Bunlar da ürünün takip bilgileri; Delivered Abroad, December 23, 2010, 11:59 am, CANADA At Foreign Delivery Unit, December 23, 2010, 8:26 am, CANADA Out of Foreign Customs, December 18, 2010, 4:00 pm, CANADA Into Foreign Customs, December 18, 2010, 8:16 am, CANADA Arrived Abroad, December 18, 2010, 8:16 am, CANADA International Dispatch, December 15, 2010, 10:56 am, ISC SAN FRANCISCO (USPS) Arrival Electronic Shipping Info Received, December 15, 2010 Processed through Sort Facility, December 14, 2010, 3:47 pm, OAKLAND, CA 94615 Processed through Sort Facility, December 14, 2010, 2:06 pm, LIVERMORE, CA 94550 Acceptance, December 14, 2010, 1:37 pm, LIVERMORE, CA 94550 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 barkod no sunu ptt nin anasayfasındaki yere girirsen nerde oldugu teslim edilip edilmedigi vs yazıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 hacı zor. bi kayboldumu bulamazsın başıma geldi. şunu kullanın ben kullanıorm mükemmel hizmet: https://www.borderlinx.com/m/dhl/tr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 ne güzel işte kargon dolaşıyor dünyayı.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 www.ptt.gov.tr/tr/interaktif/kayitliposta-yd.php Aynı kodu girsen yetiyor ama ptt öldürecek beni amerikadan 1gün çıkan paket 2haftadır türkiyede off bi daha express alan kafama edeyim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 lovecraft0Z said: hacı zor. bi kayboldumu bulamazsın başıma geldi. şunu kullanın ben kullanıorm mükemmel hizmet: https://www.borderlinx.com/m/dhl/tr bi sürü sipariş verip hepsini bir arada getiriyor ve gümrük falan hepsi ile uğraşıyor öyle mi? az daha bilgi.. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2010 dolaşması normal. benim siparişte almanya üzerinden geliyordu hep direkt tr ye gelmiyor. ups'di Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 sabret gelir, kafaları yemiştim ben de zamanında ama gelmişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mep Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Ptt'nin sitesine direkt bir şekilde yansımıyor abi, 1-2 gün geç yansıyor yamulmuyorsam. Benim siparişte kargo Eskişehir'e gelmiş dış kapıya bırakmışlar, siteye girdim baktım hala İstanbul'da diye gösteriyordu. En garantisi Türkiye'ye giriş yaptığı gibi kargo işleme merkezini arayıp bilgi almak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaaa said: lovecraft0Z said: hacı zor. bi kayboldumu bulamazsın başıma geldi. şunu kullanın ben kullanıorm mükemmel hizmet: https://www.borderlinx.com/m/dhl/tr bi sürü sipariş verip hepsini bir arada getiriyor ve gümrük falan hepsi ile uğraşıyor öyle mi? az daha bilgi.. :/ aynen, önce kayıt için bi 10 euro mu ne ödüyosun daha sonra sana amerikadan bi adres alıyor. ordan aldığın her şeyi mesela amazon dan falan, o adrese göndertiyosun. o adrese gönderdigin herseyi senin adına alıyor bekletiyor, bi kaç tane olanı istersen birleştiriyor, ve ekonomik bi fiyata taksim deki DHL şubesine getiriyor. tabi 100 dolar/euro sınırı geçerli. valla amazondan kitap dvd dolduruyorum ben.. üstelik 3-5 günde burda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 150 euro limit var sonrası için vergi şeyediyorlar eet, bide borderlinxin sitesinde verdiği kargo ücretinin ortalama yarısı oluyor, orda senin ödemediğin şeyleri de gösteriyor nedense, tabi dhl express olduğu için 50$+ kargo olabiliyor normaldir. ben amazondan trye yollanamayan zımbırtılar için kullanıyorum, verdikleri posta kutusu adresini girerkene ilk seferinde kabul etmez ise submite bida tıklayıp 2. kerede ediyor çoğu sitede. ayrıca istanbuldaysan gidip kendin alcan, getirmiyorlar eve. başka bi şehirdeysen de kargoyu bankaya ödeyip başka bir kargo şirketi ile aldırabiliyorsun açıklıyorlar telefonla zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nasıl olsa getirmek kolay diye refurbished ekran karti falan almak gibi bir çılgınlık yapmayın ama benim gibi, ağlamayın sonra =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 neden ne sorun çıktı ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 gözlük siparişim gelsin sora blu-ray writer almayı düşünüyorum 105$ falan alet, çok iyi fiyatlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 @holy: abi sorun çıkmıyor da, daha önce bozulmuştu bi tane garantisiz kartım çok ağlamıştım =/ şimdi bozulursa diye tırs tırs kullanıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 evet tabi elektronik bişe alınca öyle bir sorun oluyor, mesela ben e-book readerıma kendimden iyi bakıyorum, odada kendine ait köşesi, kendi yatağı, nazar boncuğu falan var aletin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Az önce geldi benim sipariş 5kuruş para vermem gerekmedi gümrüğe çağıracaklarda uğraşaca diye ödüm kopmuştu. Sitede gayet güncel sabah arabaya konduğunu bile söylemişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sandalye Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Amerikadan Kanadaya geçmesinin olayı ne? Birde tahmin kaç güne gelir 14ünde verilmiş kargoya 2 hafta oldu hala yok piyasada? Birde ödemeyi kredi kartıyla yaptık, ürün gelmezse iptal edebilme şansımız var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2010 kanadaya yanlış gitmiştir :p düzeltirler biri farkedince ama şu an krismıs tatil felan + 434548349663926 tane paket vardır orda, gelir elbet ama anca yılbaşından sora :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 http://www.canadapost.ca/cpotools/apps/track/personal/findByTrackNumber?execution=e1s1 şimdi kanada ya yanlışlıkla mı gitmiş yoksa oradan direk türkiye ye mi geliyor tam olarak anlamadım şu linke bakabilir misiniz direk canadapostun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 tracking number vermeyi unutmuşum EC640416507US bir sorum daha olacak bankaya gidip siparişimi iptal edebilme şansım var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 slickers said: tracking number vermeyi unutmuşum EC640416507US bir sorum daha olacak bankaya gidip siparişimi iptal edebilme şansım var mı? Yahu bildiğin birisi hacılamış bunu imza bile atmış baştan söylesene böyle olduğunu git herifi pıçakla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hmm son entryde Item processed at postal facility yerine Item successfully delivered diyor ama kanadada biri imza karşılığı almış demekki? o anlam çıkıyor, kayla isim demekki kız hatta. yada ordan int. kargoya verilmiştir araya yılbaşı girdiği için işlem girilmemiştir henüz internete, son kayıt tatilden hemen önce çünkü, bence en az 1 hafta daha bekle bakalım nolcak. şurdan https://ssl.postescanada-canadapost.ca/corporate/about/contact_us/customerservice-e.asp?formsubject=mom mail atıp sor hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slickers Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 ben de ikisi arasında kaldım birisi mi almış yoksa oradan buraya mı yollamışlar.Nereye yolladıklarını da yazmıyorlar ki. Bir de alınmış olsa hala tracking number ile izleyebilir miyiz? Şimdi bankaya gidip söylesem böyle böyle diye paramı geri alabilir miyim.Kredi kartı ile ödeme yapmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2011 hmm banka bişi yapamaz büyük ihtimalle çünkü yanlış kargodan onlar sorumlu değil, ama aldığın yere mail atarsan böle böle sizinde tackingden görebileceğiniz gibi yanlış kişiye/adrese gitmiş kargom felanfelan dersen aynı üründen bi tane free yollarlar veya parasını geri gönderirler karta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar