Cin Ruhi Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yi yavrum yi.. bişicikler olmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 yanlız şişman kadın kişilerinin yüzleri ne kadar güzel oluyo dikkatinizi çekiyo mu? doğal botokslu zaten gergin gergin=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Bi tontonluk sevimlilik geliyo bi de kanlı canlı sağlıklı.. Ama çekicilik ve seksilik maalesef kiloyla ters orantı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 not necessarily Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Argümanını resimlerle kanıtlamanı bekliyorum... garbıçtayız dmi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cerebralis said: yanlız şişman kadın kişilerinin yüzleri ne kadar güzel oluyo dikkatinizi çekiyo mu? doğal botokslu zaten gergin gergin=) bu kadar iyimser olma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ya ben sadece böyle şişman kadınlarda genelde dikkatimi çeken bi durumdan bahsettim.güzel oluyo yüzleri falan. hani ama mm bakim yahu seksi mi diye düşünmedim sgdfghsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 evet ya hepsi değil ama benim de dikkatimi çeken güzel şişman bayanlar mevcut.Sesleri de güzel oluyor onların. cerebralis said: ya ben sadece böyle şişman kadınlarda genelde dikkatimi çeken bi durumdan bahsettim.güzel oluyo yüzleri falan. hani ama mm bakim yahu seksi mi diye düşünmedim sgdfghsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 allam yareppim iltifat ediyollaaa :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nanik şişman mısın? hem şişman hem davacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 şişman kadınların güzel olanlarında hep "incelirse güzel olur" potansiyelinden kaynaklanan bi moral oluyor. kalanı ise eğlenceli oluyor ve çok yüksek sesle gülüyorlar. bunların bir kısmı çok kendilerini kaybetip dev kahkahalar atarken milletin elini kolunu, kafasını kopartıp yiyebiliyor yanlışlıkla. dikkat etmek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 dasaaa said: bunların bir kısmı çok kendilerini kaybetip dev kahkahalar atarken milletin elini kolunu, kafasını kopartıp yiyebiliyor yanlışlıkla. eheueheu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 arkadaşlarımızı yitirdik.. hepsi delikanlı çocuklardı.. bir zerrin özer kahkasında heba oldular Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cerebralis said: nanik şişman mısın? hem şişman hem davacı sensin şişman, ben iri kemikli davacıyım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 çok kahkaha atar mısın peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 nanik atak bayan sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 evet benim şişman=( sohbeti de dönüp dolaştırıp ben de şişmanım ben de botoksluyuma getircektim ama baktım hemfikir yok kıvırdım lafı. ps:daha önceki basın açıklamamda 82.5 kilo oldumu belirtmiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nanik_atak Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 tıslarım ben kahkaha atmam. ben sana bayansın galiba diyomuyum? nasıl bir küfürdür o ya :) yukardaki arkadaş bildiğin şişko Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 ohoo böle soruya soruyla cevap verilcekse nasıl cıkacak karanlıklar aydınlıga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 hangisi küfür ''bayansın'' mı? şş nanikatak nanikatakkkkk elimi belime koydurma benimmmmmmmmm!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cerebralis bir bayan, hem öğretmen hem çok güzel. end of the story. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeper Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 biz şişman bayanlar güzel oluyor diyince sen de iltifat ediyorlaaaa diyince,bayan sanmış escape:)... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 cerebralis said: evet benim şişman=( sohbeti de dönüp dolaştırıp ben de şişmanım ben de botoksluyuma getircektim ama baktım hemfikir yok kıvırdım lafı. ps:daha önceki basın açıklamamda 82.5 kilo oldumu belirtmiştim boy 1.90 değilse sorun değil fsdf ben 1.90, 85 kiloyum o 85 ne aşagı iner ne yukarı cıkar hayvan gibi yememe rağmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 capul said: Argümanını resimlerle kanıtlamanı bekliyorum... garbıçtayız dmi..yanlış olmuş ben cereb e demiştim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2010 escape said: cerebralis said: evet benim şişman=( sohbeti de dönüp dolaştırıp ben de şişmanım ben de botoksluyuma getircektim ama baktım hemfikir yok kıvırdım lafı. ps:daha önceki basın açıklamamda 82.5 kilo oldumu belirtmiştim boy 1.90 değilse sorun değil fsdf ben 1.90, 85 kiloyum o 85 ne aşagı iner ne yukarı cıkar hayvan gibi yememe rağmen.ben de öyleydim de büyüme durunca kilo almaya başlıyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar